Mooie electrische fiets van Neomouve gekocht voor een fijne prijs. Snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden over de bestelling en levering En had de fiets binnen enkele dagen. Netjes afgeleve... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
super goede service, kreeg een hele mooie kalkhoff e-bike geleverd maar met fietsen bleek een storing in de fietscomputer/ motor te zitten. ik mocht de fiets naar een willekeurige fietsenmaker b... Ver más
Ik kocht een Kalkhoff via Upway en ben er meer dan tevreden mee. De fiets arriveerde in uitstekende staat, precies zoals beschreven, met een transparant inspectierapport en nauwkeurige specificaties.... Ver más
Really great and honest company. While the (used - top quality - lovingly refurbished) e-bike they sent me ultimately didn’t work out for me, this was not their fault but simply due to my back and the... Ver más
Invita a los clientes a opinar
The service was outstanding
The service was outstanding! I received the bicycles in exactly the same condition as described on the website — they look and feel brand new. This is a very trustworthy store with excellent and respectful customer service. Highly recommended!
De fiets ziet er prima uit.
De fiets ziet er prima uit.
De levering is goed verlopen en alles was prima verpakt. Zijn zeer tevreden.

Respuesta de Upway Netherland
Snel en efficiënt geholpen zonder…
Snel en efficiënt geholpen zonder gezeur!
Ook aandacht voor de klant!
Servicegericht.

Respuesta de Upway Netherland
mooie beloftes die niet kloppen
de beloftes op de site over hoe de e-bikes worden gecontroleerd, klopte bij mijn fiets in elk geval niet. E-bike kwam smerig aan, had versnellingsproblemen en met de trap as is ook wat mis. Het wordt wel opgelost maar je denkt een E-bike te kopen die helemaal in orde is maar dat is niet zo

Respuesta de Upway Netherland
Alles is netjes en op tijd geleverd
Alles is netjes en op tijd geleverd, in degelijke verpakking. De eerste, een Victoria, netjes geleverd, vriendelijke chauffeur en getekend. De tweede, een giant liep even anders, maar hij is er. Beide fijne fietsen, en we zijn zeer tevreden.

Service was prima
De beschrijving bij de fiets klopte niet. Daardoor een andere fiets besteld dan ik wilde. Het retourproces was eenvoudig en alles is goed opgelost.

Keurig en compleet
Nette fiets, goede accu, keurige communicatie(mail en telefonie) rondom aangepaste tijden voor thuisbezorging. Handleiding erbij met tips, 2 fietssleutels aanwezig.
Fietsaccu eerst in 1x 100% opladen, daarna helemaal leegfietsen en dan weer in zijn geheel opladen. Hiermee zijn de cellen weer geactiveerd en functioneert de accu weer optimaal voor gebruik!
Kortom aanrader.

Vlotte levering
Vlotte levering, fiets is in (bijna) nieuw staat zoals geadverteerd. Kortom: top.

Respuesta de Upway Netherland
Fiets besteld en afgeleverd zoals…
Fiets besteld en afgeleverd zoals afgesproken. Fiets ziet er netjes en compleet uit. Even afwachten hoe de accu zich houdt.

Transparantie ten top
Duidelijkheid, een faire prijsstelling en levering zoals beloofd

Respuesta de Upway Netherland
Contact opnemen met hen levert geen…
Contact opnemen met hen levert geen reactie op, na een paar dagen komen ze met idiote excuses. Het probleem oplossen? Het beste is om het zelf op te lossen.
goedemorgen deal
Kalhoff 5 gekocht die als nieuw is. En mijn vorige ebike ingeruild. Ik ben er heel tevreden over.

Respuesta de Upway Netherland
Snelle Service , Fiets was netjes ingepakt. Tot nu toe bevalt de fiets ook.
De Levering was zeer snel , ook goede email van de Koerier. Contact via whatts app over hoeveel minuten hij op de plek van bestemming. De fiets was goed verpakt , en tot nu toe bevalt de fiets ook

Respuesta de Upway Netherland
Más información sobre otros tipos de reseñas.