Mooie electrische fiets van Neomouve gekocht voor een fijne prijs. Snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden over de bestelling en levering En had de fiets binnen enkele dagen. Netjes afgeleve... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
super goede service, kreeg een hele mooie kalkhoff e-bike geleverd maar met fietsen bleek een storing in de fietscomputer/ motor te zitten. ik mocht de fiets naar een willekeurige fietsenmaker b... Ver más
Ik kocht een Kalkhoff via Upway en ben er meer dan tevreden mee. De fiets arriveerde in uitstekende staat, precies zoals beschreven, met een transparant inspectierapport en nauwkeurige specificaties.... Ver más
Really great and honest company. While the (used - top quality - lovingly refurbished) e-bike they sent me ultimately didn’t work out for me, this was not their fault but simply due to my back and the... Ver más
Invita a los clientes a opinar
Allemaal prima!
Op de kijkdag na uitproberen een fiets gekocht. Heel tevreden en prima afgehandeld allemaal.

Respuesta de Upway Netherland
Nieuwe fiets met veel korting
Nieuwe fiets met veel korting. Snel geleverd. Prima.

Respuesta de Upway Netherland
Goede service, volgens afspraak en naar volle tevredenheid geleverd. Top.

Respuesta de Upway Netherland
Mooie deal en goed geleverd
Voor een mooie prijs een erg fijne fiets gekocht. Levering was goed en klopte met wat ik had besteld.

Retour verliep correct
Yamaha middenmoter maakte mij teveel lawaai. Daarom fiets retour. Afhandeling retour verliep naar wens.

Respuesta de Upway Netherland
De fiets en zijn prijs zijn al uniek
De fiets en zijn prijs zijn al uniek, alles werd snel en met de uiterste zorg geleverd, en als je een vraag of klacht hebt, dan word je zelfs op zondag nog meteen geholpen. Ik ken geen tweede bedrijf dat zo werkt.

Respuesta de Upway Netherland
Topfiets voor zeer goede prijs
Overzichtelijke website, goede prijzen, snelle verzending; ben erg blij met mijn Bottcher shark cx!

Respuesta de Upway Netherland
Goede kwaliteit en nog betaalbaar…
Goede kwaliteit en nog betaalbaar ook.Snelle reacties van de klantenservice en keurig geholpen!

Verrassend tevreden
Met enige schroom ongezien een tweedehands elektrische fiets gekocht bij Upway; een bedrijf waar ik tot dan toe nog nooit van had gehoord. Het mailcontact was prettig, snel, to the point en persoonlijk. Ook de levering ging naar wens en de fiets was in prima staat. Inmiddels heb ik al meer dan 1000 km gefietst. Heel blij en tevreden met deze onverwachte fietsleverancier. Ik hoop van harte dat ze dit kunnen blijven waarmaken. Een aanrader wat mij betreft.

Respuesta de Upway Netherland
De fiets die ik heb besteld is nieuw
De fiets die ik heb besteld is nieuw, ca. 5 km mee gereden. Het bestelling was makkelijk. Vrijdag besteld en de fiets werd dinsdag, zoals afgesproken, voor de deur afgeleverd. De fiets zag er ook nieuw uit. Eén licht krasje op het frame maar dat was het ook. Ik hoefde alleen nog de trappers monteren en het stuur recht te zetten. Niets dan lof over de manier van bestellen, het tussentijds op de hoogte houden van de status en het afleveren.

Respuesta de Upway Netherland
De fiets (Flyer) was niet schoon, gereedschap paste niet
Van de gekochte fiets (Flyer) was de achter derailleur en de achternaaf niet schoon , het achterwiel zat scheef in de achtervork. Voor de vastzetten van het stuur waren een drietal inbussleutels meegeleverd. Echter het waren torx bouten en geen inbus. Na mijn melding over vorenstaande kreeg ik een bericht dat ik de fiets naar een fietsen werkplaats kon brengen (jammer, dat de levering voor Goede Vrijdag was en dat lukte dus niet)
Heldere website met duidelijke…
Heldere website met duidelijke informatie.
Bestelproces vlot verlopen. Fiets goed verpakt geleverd met duidelijke beschrijving. Goede prijs voor een fijne fiets.

Netjes retour genomen
Ondanks dat de pedelec niet bestemd was voor de NL markt werd de fout snel erkend en werd de fiets kosteloos retour genomen. Chapeau!

Prijs-kwaliteit
Fiets duidelijk niet nagekeken
De fiets die ik kocht had na de eerste kilometers al mankementen. Achterwiel zat niet vast in het frame, waardoor er wrijving ontstond tussen de band en mijn slot. Daarnaast (bleek later) was de kabel om te schakelen niet goed op het frame gemonteerd en kon ik niet meer schakelen. Ook was de kabel van mijn lader kapot en keek ik zo tegen de stroomdraden aan. Allemaal dingen die er zou uit gehaald zouden zijn als de fiets fatsoenlijk nagekeken was, wat ze overal trots vertellen.
Na het aankaarten van deze fouten kon ik op kosten van Upway terecht bij een lokale fietsenmaker en kon ik een nieuwe lader bestellen. Dit bedrag werd snel terugbetaald, dat was erg prettig.
Top service
Vriendelijke, begripvolle klantenservice en superservice bij aankoop van gebruikte en nieuwe e-bike!

Prima afhandeling van alles
Prijs en product
Más información sobre otros tipos de reseñas.