Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkel lof voor de medewerkers, service, diensten en producten van Urnencenter. De prachtige urn werd door PostNL stuk afgeleverd (door een fout van Post NL). Urnencenter heeft dit (terwijl dit niet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het persoonlijke bericht ter ontvangstbevestiging was erg fijn. We hebben de prachtige urn, goed veilig verpakt mogen ontvangen.

Información sobre la empresa

1. Funeraria

Sobre Urnencenter

Escrito por la empresa

Gratis verzending

Wij rekenen geen verzendkosten.

Achteraf Betalen

Eerst je bestelling ontvangen, dan pas betalen.

Klantvriendelijk

Voor vragen en advies kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Over Urnencenter

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne webshop, snel en netjes bezorgd

Goed werkende webshop, mooie urnen om uit te kiezen. Fijn dat de details en opties zoals afmetingen duidelijk vermeld staan en daardoor in 1x de juiste keuze gemaakt. Snelle, nette levering! Bedankt voor het maken van (in ons geval) een mooie vlinder als herinnering aan onze overleden dierbare.

12 de abril de 2026

Zeer tevreden

Het persoonlijke bericht ter ontvangstbevestiging was erg fijn.

We hebben de prachtige urn, goed veilig verpakt mogen ontvangen.

3 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte communicatie en bereikbaarheid

Op woensdag bestelling gedaan. Na het betalen van mijn bestelling een betaalbevestiging ontvangen in mijn mailbox zo ook een mail dat we de bestelling volgende week zullen ontvangen. Wat toch wel een ruim begrip is. Op vrijdag een bevestiging van verzending van een ander bedrijf Limitless Digital. Hebben moeten googelen om er achter te komen dat dit Urncenter is. Echter na een aantal dagen geen pakket ontvangen. Indien er vertraging is van het product wil je graag op de hoogte worden gesteld. ( update Indien je een bevestiging van verzending ontvangt verwacht je ook dat het verzonden wordt en niet een week later! )Telefonisch niet bereikbaar ook op mail geen reactie. Na vaak geprobeerd telefonisch contact werden we uiteindelijk teruggebeld. ( update echt vaak geprobeerd telefonisch contact maar telefoon werd niet opgenomen ) Product bleek niet op voorraad. Geen communicatie dat product later bezorgd zou worden. Ook blijkt dat het vakantieperiode is. Blijkbaar werkt er dan niemand! Wij hebben echt geen excuses gekregen niet per telefoon ook niet per mail. (UpdateNa bericht hieronder nogmaals nagekeken maar er staat nergens excuses. Dus reactie hieronder klopt niet. )Niet de persoonlijke service die ze wel zeggen te geven. ( update Geld inmiddels ontvangen dat klopt wel. )

22 de abril de 2026
Logotipo de Urnencenter

Respuesta de Urnencenter

Beste Leiden,

Dank voor uw bericht. We hebben u inderdaad een e-mail verzonden dat uw bestelling de komende week zou ontvangen.

U geeft vervolgens aan dat er geen communicatie is dat het product later bezorgd zou worden, dat is niet waar want we hebben u na het plaatsen van uw bestelling gemaild dat u het pakket de komende week zou ontvangen.

Tijdens telefonisch contact hebben we u op de hoogte gesteld dat we het pakket vrijdag 1 mei konden verzenden. Dat is binnen de gecommuniceerde week. U stond hier echter niet meer voor open.

Dat er niemand werkt is onwaar. We hebben op woensdag 29 april telefonisch contact met u gehad en u gemaild.

Ook hebben we excuses gemaakt zowel in de e-mail als per telefoon. Terwijl het eigenlijk gewoon binnen de afgesproken week geleverd kon worden.

Het aankoopbedrag hebben we direct na u annulering teruggestort. Dat is dus ook onwaar. Op die vrijdag hebben we zelfs nog u gebeld en gemaild om het pakket toch te leveren.

Mooie urn

De urn was snel binnen, en is heel mooi. Goede kwaliteit. Een mooie laatste rustplaats voor mijn lieve Bibi

28 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en precies wat ik zocht

Zo ontzettend blij met de goede service! Het is bij mij lastig om pakketjes veilig te laten leveren en na een mailtje gestuurd te hebben werd er een perfecte oplossing gevonden door het team van Urnencenter. De glazen vogel in meerdere kleuren is precies wat ik zocht ❤️❤️

8 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel blij met de urne

Ik ben heel blij met de urne, màar, ze is heel anders dan degene die ik besteld had. Ik denk bij multi gekleurde glazen druppel urnes dat het er nooit hetzelfde uitziet als op foto. eerst wou ik ze daarom terugsturen maar ze is toch mooi dus gehouden.

15 de enero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.