Banner for USA Tours

USA Tours Opiniones 489

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har været tre uger på De Vestindiske Øer - arrangeret af USA Tours. Alt var perfekt! I forbindelse med planægning af turen, blev der lyttet til hvad vi sagde (og ikke sagde) og turen blev rettet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor tak til USA Tours for at tilrettelægge vores tur til USA. Vi har været i forbi Nashville, Memphis, Pensacola Beach og New Orleans for 2 uger siden. En rejse som vi planlagde for lang tid sid... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi - mine 2 voksme børn og jeg - tog på tværs af USA -LA- Las Vegas - San Antonio - Miami - Orlando - Washington og New York. Fabelagtig drømmerejse. Elskede selv San Antonio og Washington, hvor mine... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Start dit amerikanske eventyr hos USA Tours 🇺🇸

Gå på opdagelse

California dreamin' 🤩

Udlev din egen drøm i drømmenes by, Los Angeles. Kør en tur over Golden Gate Bridge i San Francisco. Gå under de gigantiske Sequoia-træer i Yosemite National Park.

Florida for alle 🌞

Med kilomenterlange strande, evigt solskin og gode flyforbindelser vil Florida altid være en favorit. Læg dertil verdens største forlystelsespark og outlet malls, der kan kurere enhver shopaholic - så har du den ultimative ferie for hele familien.

Aloha, Hawaii 🏝️

Den amerikanske ø-gruppe i Stillehavet har det hele: eksotiske strande, frodige bjerglandskaber, lækre hoteller og flotte solnedgange. Her kan du mærke den særlige stemning og livsglæde, der kendetegner aloha-filosofien.

Canadas storslåede natur 🇨🇦

I Canada kan du udforske verdensberømte nationalparker, den imponerende natur i Rocky Mountains og give dig i kast med et væld af udendørs aktiviteter. Vinteren er ideel til skisport på nogle af verdens bedste pister, mens sommeren byder på vandreture i uberørte skove, et rigt dyreliv med elge og bjørne samt krystalklare søer og floder, der indbyder til kajaksejlads og lystfiskeri.

Eksotiske Caribien 🌅

Uanset hvilken tropeø du vælger, er Caribien det perfekte tilflugtssted, når du drømmer om sol og varme i eksotiske omgivelser. Men de mange paradisøer, der ligger i Det Caribiske Hav, byder på meget mere end det: Du kan ryge cubanske cigarer, svømme med havskildpadder eller se, hvor Christoffer Columbus gik i land, da han opdagede “Den Nye Verden”.

Magiske Mexico 🇲🇽

Glæd dig til alt fra spændende storbyer og gamle maya-byer til rolige sandstrande. I Mexico City kan du dykke ned i landets rige historie, moderne kultur og arkæologiske ruiner som Teotihuacán. Oplev også Oaxacas vulkaner og den frodige jungle i Chiapas, med Cañón del Sumidero som højdepunktet. På Yucatán-halvøen kan du slappe af på hvide sandstrande, udforske gamle maya-ruiner som Chichén Itzá, svømme i krystalklare cenoter og nyde nogle stille dage på øen Isla Holbox.

De største eksperter på USA rejser

Escrito por la empresa

Start dit amerikanske eventyr hos USA Tours.
Vores erfarne rejsekonsulenter kan skræddersy din rejse til USA, uanset om du vil opleve landets ikoniske storbyer, køre langs legendariske landeveje, udforske den utrolige natur i landets nationalparker eller nyde Floridas forlystelser. USA har det hele. Vi har også rejser til USA's smukke naboland, Canada og til eksotiske Caribien. Vi skræddersyr alle rejser, så lad dig inspirere af vores rejseforslag nedenfor.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig USA Tours' nyhedsbrev, og få rejsetips og tilbud i din indbakke.
En del af noget større
Travelheart Family blev etableret i efteråret 2023, og selvom vi hører under samme koncern har hver af vores 15 individuelle rejsebureauer hver deres unikke identitet og kompetenceområde. Vores er Nordamerika, Caribien og Mexico, og vi glæder os til at høre mere om, hvordan vi kan skabe din drømmerejse.
Erfarne rejsekonsulenter
Hos USA Tours forstår vi, at en ferie ikke bare er en ferie. Det er drømme, der skal gå i opfyldelse, og forventninger, der skal indfries. Derfor har alle medarbejdere personlig erfaring med de rejsemål, vi tilbyder. Tænk på os som din personlige feriearkitekt – vi skaber rammerne for den perfekte ferie, og du fylder dem med minder og oplevelser
Rejsegarantifonden
USA Tours er medlem af Rejsegarantifonden under Top Tours.

Rejsegarantifonden

USA Tours er medlem af Rejsegarantifonden under Top Tours.

Hvis du har købt en pakkerejse, som er omfattet af Rejsegarantifondens dækning, vil du få den bedste dækning.

Información de contacto

De største eksperter på USA rejser

Vi skræddersyer rejser, så de passer dine drømme, behov og budgetter.

4,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fem store stjerner.

Kort og godt: Vi har absolut kun rosende ord til overs for USA Tours og Anders, som stod for flybilletter, hoteller og togbilletter i forbindelse med vores to ugers ferie til Washington og New York. Alt var, som det skulle være med velbeliggende hoteller, der levede op til de ønsker, vi havde givet udtryk for.
Vi benytter gerne USA Tours en anden gang.
Fem store stjerner her fra.

10 de octubre de 2023

Hej Tina,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at jeres tur til Washington DC og New York City levede op til jeres ønsker. Vi vil også sende jeres rosende ord videre til Anders!

Tak fordi I valgte USA Tours, og vi håber at have muligheden for at hjælpe jer med fremtidige rejser!

Fantasktisk rejse

Fantasktisk rejse. Vores rejse i Oktober 2023 arrangeret af USA Tours til Florida var intet mindre end fantastisk. Anders fra USA Tours havde sammensat en imponerende tur, hvor alt gik glat fra start til slut. Hans planlægning og ekspertise skinnede virkelig igennem, og det gjorde hele oplevelsen endnu mere mindeværdig.

Vi oplevede nogle af Floridas mest ikoniske steder, herunder fortryllende strande, forlystelsesparker og naturparken Everglades. Hver dag var fyldt med spændende aktiviteter, og vi fik mulighed for at udforske Floridas mangfoldige kultur og natur.

Anders' viden om området var uvurderlig, og hans opmærksomhed på detaljer gjorde hele forskellen. Alt fra indkvartering til transport var førsteklasses. Jeg følte mig virkelig godt taget hånd om gennem hele turen.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til USA Tours og Anders for en uforglemmelig rejse til Florida. Det var en perfekt kombination af eventyr, komfort og uforglemmelige oplevelser. Jeg glæder mig allerede til min næste tur med dem.

11 de octubre de 2023

Respuesta de USA Tours

Hej Mark. Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer med en mindeværdig rejse til Florida! 🤩

Det lyder som en helt igennem fantastisk tur, I har haft, med en masse spændende oplevelser og aktiviteter. Dejligt at Anders kunne hjælpe jer med en tur, hvor alt gik glat fra start til slut. Vi vil sende jeres rosende ord videre til ham!

Tak fordi I valgte USA Tours, og vi glæder os til at hjælpe jer med den næste rejse til USA!

USA Tours leverede varen👍

USA Tours leverede varen👍
Vi havde den fedeste tur til USAs østkyst..!!!
Alt passede iforhold til indgåede aftaler og ønsker..!!
Jonas fra USA Tours sammensatte den perfekte ferie for os, både mht. Hoteller, billeje og seværdigheder...!!
Ingen tvivl om hvem der skal lave vores næste tur😃

7 de octubre de 2023

Respuesta de USA Tours

Hej Jesper. Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at I havde en fantastisk tur til USAs østkyst, og at alt levede op til jeres forventninger og ønsker. Det er vores mål at skabe den perfekte ferieoplevelse for vores kunder, og det glæder os at læse, at Jonas kunne sammensætte en uforglemmelig rejse for jer.

Vi værdsætter din tillid til os, og vi ser frem til at byde jer velkommen på jeres næste eventyr.

Klar anbefaling

USA tours hjalp os med at få en fantastisk bryllupsrejse. De var meget tålmodige med alle de ændringer vi kom med igennem den lange planlægningstid. Vi skulle til Hawaii kort tid efter branden og de klarede fint at få os booket til en anden ø.

De bookede både fly, hoteller og biler til os over 3 uger og 5 forskellige destinationer.

Vores kontaktperson var Anders og ham kan vi klart anbefale.

21 de agosto de 2023

Hej Morten,

Mange tak for den dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at vi kunne hjælpe jer med at få en fantastisk bryllupsrejse. Det glæder os at vide, at jeres rejsekonsulent var tålmodig og imødekommende i planlægningsfasen, og at vi kunne håndtere ændringerne, så I stadig kunne nyde jeres rejse trods omstændighederne.

Det lyder som en helt fantastisk tur, I har haft, med tre uger og fem forskellige destinationer! Vi vil også sende jeres rosende ord videre til Anders, jeres rejsekonsulent.

Tak fordi I valgte USA Tours, og vi håber at have muligheden for at hjælpe jer med fremtidige rejseeventyr.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skøn rejse til NYC og Washington DC okt…

Skøn rejse til NYC og Washington DC okt 2023. Alt forløb godt og som ønsket. Virkelig god personlig rejseside med relevante dokumenter lettilgængelige. Fik ønsket hjælp af USA Tours til skift af hotel i NYC kort før afrejse.

24 de octubre de 2023

Hej Lisbeth,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at jeres rejse til New York City og Washington DC var en skøn oplevelse og forløb som ønsket. Dejligt at læse, at vores personlige rejseside Min Rejse var nyttig for jer.

Vi er også glade for, at vi kunne hjælpe jer med at skifte hotel i New York kort før afrejsen for at imødekomme jeres ønsker. Det er vores mål at sikre, at vores rejsende har en problemfri og mindeværdig oplevelse.

Massachusetts og Rhode Island oplevelser

Vi (2 voksne) arrangerer normalt vores rejser selv, men valgte i denne omgang at lade USA Tours (Julius) gøre det for os. Det fortrød vi bestemt ikke. Alt klappede, og ikke blot fik vi alle vores ønsker opfyldt, vi fik også værdifulde anbefalinger, som gav os oplevelser, vi ellers ikke ville have haft, men som vi nu nødig ville have været foruden. Største anbefaling af USA Tours herfra

5 de octubre de 2023

Hej Dorrit.

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse. Det varmer!

Vi er rigtig glade for at høre, at I fik alle jeres rejseønsker opfyldt og samtidig fik nogle spændende oplevelser, I ikke havde forventet.

Vi har sendt de pæne ord videre til Julius.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem en fantastisk ferie som…

Helt igennem en fantastisk ferie som Var så godt planlagt efter vores ønsker, alt klappede som det skulle, lige fra hoteller, billeje og oplevelser. I er altid mega hjælpsomme med evt spørgsmål, og vi vil altid fremover vælge og anbefale jer USATOURS 👏🏼👏🏼👏🏼
Vh Anja Thøgersen

18 de julio de 2023

Hej Anja,

Tusind tak for din positive tilbagemelding! Vi er utroligt glade for at høre, at din ferie levede op til forventningerne, og at alt gik som planlagt. Vores team arbejder ihærdigt for at sikre, at hver enkelt detalje passer til vores kunders ønsker, så det er virkelig skønt at høre, at du havde en så god oplevelse.

At læse, at du vil vælge og anbefale os fremover, betyder utroligt meget for os.

Hvis du nogensinde har flere spørgsmål eller planlægger endnu en rejse, er vi altid her for at hjælpe. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine fremtidige eventyr.

Anmeldelse

Pga. gode anmeldelser og et fantastisk website med inspiration valgte vi USA Tours til vores lidt spontane sommerferie (12 overnatninger i New England området med start i New York). Vi fik en god og ordentlig snak med vores rejsekonsulent Julius (kæmpe shout out) om et realistisk budget, og han holdte hvad han lovede ift. prisen. Fantastisk tur og vi bruger gerne USA Tours igen!

11 de julio de 2023

Hej Helle.

Tusind tak for din anmeldelse. Det er sådanne anmeldelser, der virkelig varmer, når vi læser om, at I har valgt os pga. vores gode anmeldelser og hjemmesides inspirationsindhold.

Og så er det skønt at høre, at jeres rejsekonsulent var i stand til at føre den gode oplevelse videre, og ikke mindst, at I havde en fantastisk rejse!

De rosende ord er sendt videre til Julius.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået super god rådgivning og…

Vi har fået super god rådgivning og service af Julius fra USA tours!

Hej Julie,

Vi er glade for at høre, at du har modtaget god rådgivning og service fra os. Det er vores mål at sikre, at alle vores rejsende får den bedst mulige oplevelse med deres skræddersyede rejse, både før, under og efter rejsen.

Jeres ros er sendt videre til Julius.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

USA Tours (Jesper) arrangerede 3 uger på østkysten for os og vi har været meget tilfredse. Det var både udenrigs- og indenrigs flyvninger, tog og hoteller - alt kørte gnidningsfrit og vi følte os godt klædt på. Vi fik rigtig fin elektronisk adgang til hele vores rejse, med alle vores dokumenter/billetter og masser af gode råd og tip. USA Tours har altid været meget lette at komme i kontakt med - både inden, under og efter vores rejse. Så klar anbefaling herfra!

Hej Pia.

Tusind tak fordi, du gav dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi er glade for at læse om jeres gode oplevelse med os både før, under og efter rejsen. Det er det vi er her for.

De pæne ord er sendt videre til Jesper.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik generelt virkelig god sparring fra Julius, så jeg kunne træffe de helt rigtige valg.

Jeg fik en generelt rigtig god sparring omkring min rejse fra Julius hos USA TOURS. Det var rigtig godt, så jeg kunne træffe gode valg. Der var altid stor hjælpsomhed, når jeg henvendte mig og en frisk og god tone. Jeg kan varmt anbefale USA TOURS.

28 de abril de 2023

Hej Anette,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi pris på.

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse, og at du følte dig godt vejledt i planlægningen af din rejse. Det er vores mål at tilbyde den bedste service og hjælp, så det varmer virkelig at vide, at du har haft en positiv oplevelse med os.

De pæne ord er sendt videre til Julius.

Den perfekte ferie ...

Vi (2 voksne og 2 teenagere) er netop kommet hjem fra en fantastisk ferie på Hawaii og New York. Vores rejsekonsulent Jesper Antonsen ramte vores ønsker spot on. Det gælder alt fra hoteller/lejligheder og beliggenhed til billeje. Vi havde brug for lidt hjælp undervejs, og her var USA Tours meget imødekommende. Kan kun varmt anbefale USA Tours.

1 de agosto de 2023

Hej Steffen,

Tusind tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at jeres ferie til Hawaii og New York levede op til forventningerne, og at Jesper kunne hjælpe med at skræddersy den perfekte tur for jer. Vi ser frem til at hjælpe jer med fremtidige rejser!

Jeg kan varmt anbefale USA TOURS

Jeg kan varmt anbefale at benytte USA Tours.
Alt var perfekt i forhold til vores ønsker om hotellernes placering og vores flyrejser, hvilket har gjort, at vi kunne nyde turen fuldt ud.
Vores rejsekonsulent Jesper Antonsen havde et stort lokalkendskab, som han gerne delte ud af, hvilket gjorde vores tur helt perfekt.
Jeg vil helt sikkert benytte USA Tours igen.

11 de julio de 2023

Hej Sofie.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at jeres rejse levede op til forventningerne i forhold til hotelplacering og flyene.

Vi er selvfølgelig klar til at arrangere jeres næste USA-rejse :)

Din ros er sendt videre til Jesper.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en fantastisk tur til USA med…

Vi havde en fantastisk tur til USA med USA Tours.
God planlægning og god service. Tak til Jesper A for fantastisk service.

27 de junio de 2023

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at læse om jeres rejse, og at I havde en god oplevelse både før og under turen.

De pæne ord er videregivet til Jesper.

Rejse til USA.

Vi er lige vendt hjem fra 3 ugers helt fantastisk roadtrip i USA. Turen var bestilt hos USA tours, hvor vi fik hjælp af Anders Pedersen til at få sammensat en rejse der passede til os. Alt fungerede helt perfekt. Vi føler Anders har lyttet til vores ønsker og fik sammensat en rejse hvor vi fik alle de oplevelser vi ønskede.

2 de agosto de 2023

Hej Lenette,

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtigt glade for.

Skønt at læse om jeres rejse. Vi lever af at lave skræddersyede rejser, så det er en fornøjelse at høre, at alt passede til jeres ønsker og drømme.

De pæne ord er videregivet til Anders.

KÆMPE anbefaling af USA Tours

Vi (en gruppe på 6 med 3 voksne og 3 store børn) har lige haft de mest fantastiske 18 dage i Florida inkl. cruise fra Miami-Bahamas
Hele turen har været arrangeret af Jesper Antonsen, som fandt rigtige gode hoteller og gennem hele forløbet har været super serviceminded og imødekommende.
Da vi mellemlander i NY er vores fly til Tampa aflyst, og den service vi her fik fra Mette med at finde hotel til os i NY inden vi først 2 dage senere kunne komme videre mod Florida, og sidenhen fra Anders med at få lejet ny bil til os ved ankomst til Florida, har ingen af os oplevet før.
Kunne man give 10 stjerner her var det på sin plads, KÆMPE anbefaling til USATours - TAK til jer for at gøre vores ferie uforglemmelig

5 de agosto de 2023

Hej John,

Mange tak fordi, du gav dig tid til at skrive en anmeldelse.

Ærgerligt, at starten af jeres rejse blev ramt af problemer, men vi er super glade for, at der blev fundet en løsning med både hotel og bil, der fik jer gnidningsfrit videre.

Dejligt at resten af rejsen var en succes.

De pæne ord er sendt videre til Jesper.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi var med USA Tours til Canada

Vi var med USA Tours til Canada. Hotellerne havde en virkelig dårlig kvalitet, og det virkede heller ikke som om, at der lå noget lokalkendskab bag valg af beliggenheden.

Kære Signe,

Først og fremmest, er vi kede af at læse, at I har haft en ærgerlig oplevelse med jeres hoteller i Canada.

På jeres rejse, fokuserede vi på, at hotellerne lå centralt og havde mellemklasse standard, da det netop var jeres ønske. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandør i Canada, som har et rigtig godt lokalkendskab. Derfor er vi kede af at læse, at du ikke har haft den samme opfattelse.

Vi kan forstå på telefonsamtale efterfølgende, at ét af jeres hoteller ikke levede op til disse kriterier. Vi har noteret os dette, og vil undersøge det med vores leverandør.

Vi håber, at I bortset fra det ene hotel stadig havde en rigtig dejlig tur til Canada.

Fantastisk rejse!

Vi (2 voksne + 1 teenager) er netop kommet hjem efter tre ugers fantastisk rundrejse i USA arrangeret af USA Tours - Anders Pedersen. Som udgangspunkt blev vi mødt af stor forståelse for de ønsker og krav vi havde til vores rejse. Der blev efterfølgende sammensat et tilbud på en rejse, som vi kunne se nærmere på. Efter flere behagelige samtaler med konsulenten blev vores tilbud tilpasset efter vores opdaterede ønsker og krav. Dejligt med kyndig vejledning i hele processen. På selve rejsen fungerede alt efter aftalerne.
En kæmpe anbefaling herfra til USA Tours.

1 de agosto de 2023

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dejligt at læse om jeres gode oplevelse både før og under rejsen. Og mange tak for anbefalingen.

De pæne ord er givet videre til Anders.

USA Tours - 10 Stjerner

Hos USA Tours bliver man mødt med en stor forståelse for de ønsker at man har. Utrolig behagelig og venlig medarbejder. De sammensatte et oplæg til en rejse vi kunne kigge på, og de kommentarer vi havde blev indført i rejseplanen. Efter endt tur blev vi ringet op for at høre om alt var gået efter planen. Kæmpe stor ros og anbefaling herfra.

27 de julio de 2023

Hej Søren.

Tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse. Det er vi rigtig glade for.

Skønt at læse om jeres oplevelse med vores rejsekonsulent. Vi er altid med både før, under og efter rejsen, så det er dejligt at læse, at I fik en rejse, der levede op til jeres forventninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God hjælp til planlægning og assistance…

God hjælp til planlægning og assistance på turen

22 de julio de 2023

Hej Lasse.

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi rigtigt glade for.
Vi står gerne klar til at arrangere jeres næste rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.