Utility Provider Opiniones 204

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Today had Dev install replacement gas and electric meters in just over one hour. Everything all reconnected and working together with a home display.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

As it was mine and my boyfriends first home together , considering bills and how to set them up was alien to us....thanks d for Alex at Utility Provider ! He took our situation into account that we w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I was a little skeptical after reading what Iedereen Bespaart does for their customers - for no fee. Because I had nothing to lose and everything to gain, I used their services for my move from German... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn prima geiinformeerd over de bedrijven die wij willen ivm onze verhuizing. Geen vraag werd onbesproken en ook de vriendelijkheid waarmee. Tot op heden geen klachten. Hopelijk verloopt het a... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Zeer tevreden.

Zeer uitgebreide informatie beschikbaar. Kundig en vriendelijk personeel.

25 de junio de 2017

Respuesta de Utility Provider

Dank voor uw positieve reactie! Ik geef uw bericht door! :-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn gesprek

Ik kreeg een medewerker aan de lijn die wist waar hij het over had. Hij gaf me een goed gevoel. Het was een fijn gesprek.

21 de junio de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nooit meer!

Op 23 maart 2017 is er iemand van utility bij ons thuis geweest. Contract afgesloten. per 1 mei 2017 zouden wij overstappen naar EON.Alles zou geregeld worden, we hoeven er niets aan te doen. Bevestiging per mail gekregen van utility, maar niet van EON. Diverse keren gebeld en gemaild met zowel utility als met EON. Blijkbaar niet binnengekomen bij EON dus utility zou opnieuw aanmelden. Bericht gekregen dat de overstap per 1 juni geregeld zou zijn. Wederom geen bevestiging van EON, zeggen weer niets binnen gekregen te hebben.
Nu diverse telefoontjes en email verder ben ik er klaar mee om van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Ondertussen betaal ik duurdere energie en gas. Het vertrouwen is gedaald tot nul en is mijn geduld op.

9 de junio de 2017

Respuesta de Utility Provider

Beste Anja, dit is heel vervelend en vreemd, want wij besteden juist veel aandacht aan een soepel en snel aanmeld-proces voor onze klanten. Wil je s.v.p. een mailtje met je gegevens sturen naar klantenservice@utility-provider.nl zodat ik persoonlijk voor je kan uitzoeken wat er precies gebeurd is? Alvast hartelijk dank en mijn excuses, Utility Provider | Robin.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Misleiding?

Ik werd gebeld door utility provider / Nationale Energie Vergelijker met een aanbod voor een nieuw energie contract. Daar het maandbedrag flink wat lager was dan het huidige verstrekte ik de actuele verbruiksgegevens. Ik heb deze meermalen herhaald en de medewerkster liet weten dat ze deze had overgenomen en dat het door haar geschetste termijnbedrag reëel was.
In het telefoongesprek kreeg ik de mail en het verzoek op op "bevestig contractvoorstel" te klikken. Ik klikte eerst op "bekijk contractvoorstel" en zag dat het verbruik gehalveerd was. Toen ik dat liet weten werd de verbinding verbroken.... Werd ook niet teruggebeld....dit is volgens mij misleiding. Goed bezig!

29 de mayo de 2017

Respuesta de Utility Provider

Beste heer/mevrouw vd Berg, wij vinden het juist zeer belangrijk dat onze klanten duidelijk en eerlijk voorgelicht worden.

Wilt u zo vriendelijk zijn uw gegevens te mailen naar klantenservice@utility-provider.nl zodat wij kunnen uitzoeken hoe dit mis heeft kunnen gaan? Alvast hartelijk dank, Utility Provider

Geweldig geholpen!!!

Geweldig geholpen met onze GWL + nog is TV+internet aansluiting! Er werd naar onze voorkeuren en wensen geluisterd. Vriendelijke medewerker die alles heeft uitzocht wat het beste bij ons past!

22 de mayo de 2017

Bijzondere dienstverlening.

Bijzondere dienstverlening.

Ik ben zeer positief verrast door deze nuttige en plezierige vorm van dienstverlening die - ondanks het winstoogmerk - er volledig voor de klant lijkt te zijn. Bovendien ben ik bijzonder hartelijk te woord gestaan en geholpen door de heer André van Pelt. Een kleine kanttekening betreft de bereikbaarheid, hetgeen mogelijk te maken heeft met de populariteit van de dienst.

9 de mayo de 2017

Efficient, responsive and friendly

Got the contact of Utility Provider from the housing agency. After that, I received a call within the same day with recommendations on the service providers in the building I'm moving in.
They also helped me out by translating the service provider's contracts to English during the phone call.

26 de abril de 2017
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Continu achteraan moeten bellen

Continu achteraan moeten bellen, niks werd op tijd of goed geregeld. Beloftes om terug te bellen zijn niet nagekomen en mailtjes na 2 weken nog niet beantwoord. Uiteindelijk zelf veel moeten bellen en regelen. Kostte me meer tijd en energie dan dat ik alle contracten zelf had afgesloten. Uiteindelijk na veel contact is het geregeld, maar niet voor herhaling vatbaar.

22 de abril de 2017

Beste meneer/mevrouw S,

Wij vinden het spijtig om te lezen dat u een minder goede ervaring heeft gehad met onze dienstverlening en bieden daarvoor onze excuses aan. Wij streven ernaar om onze klanten een zo optimaal mogelijke verwerking van de nutsvoorzieningen te bieden.

Helaas kunnen wij aan de hand van uw gegevens die u hier heeft achter gelaten niet achterhalen wat er mis is gegaan. Wij willen u vragen ons te mailen naar info@utility-provider.nl met uw klantgegevens zodat wij uw ervaring intern kunnen behandelen en wij onze dienstverlening in de toekomst kunnen verbeteren.

Met vriendelijke groeten,

Utility Provider

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Scherpe aanbiedingen met een goede service en dat geheel kosteloos. Super!!!

Men bied een goede service waarbij men zeer aantrekkelijke aanbiedingen geeft voor het overstappen naar nieuwe provider voor het energienetwerk (stroom & gas), internet,televisie en telefoon. Het mooiste vind ik nog wel dat deze service gratis wordt aangeboden (voor de eindgebruiker). Kortom helemaal tevreden en zeker aan te raden!

11 de abril de 2017
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.