La empresa ha respondido
Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.
Maus Gatsonidesweg 10, 2031AG, Haarlem, Holanda
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik bezocht deze locatie met een officiële verwijzing van specialisten van het AMC/UMC voor een denguevaccinatie. Mijn afspraak was bedoeld voor het uitvoeren van deze vaccinatie, niet voor een aanvullende medische beoordeling.
Tijdens het consult werd de verwijzing echter opnieuw beoordeeld en werd besloten de vaccinatie niet toe te dienen. Desondanks zijn consultkosten in rekening gebracht. Vooraf was voor mij niet duidelijk dat een bestaande specialistische verwijzing terzijde kon worden gelegd en dat kosten verschuldigd zouden zijn als de vaccinatie uiteindelijk niet werd uitgevoerd.
Deze gang van zaken heb ik als onduidelijk en teleurstellend ervaren. Meer transparantie vooraf over de procedure en de kosten zou toekomstige patiënten veel duidelijkheid kunnen geven.
Hier nooit heen gaan .
Vaccinatiepunt in Bergeijk is makkelijk te vinden (1e verdieping, bovenaan trap rechts, verwijzing hangt aan de muur). Zonder aanmelden wachten in de wachtkamer. Vervolgens werden we door twee heel vriendelijke vrolijke dames geholpen. Ze hadden geduld, legden alles goed uit en van de prikjes hebben we niks gevoeld. De gele boekjes zijn keurig ingevuld. Prima vaccinatiepunt!

Respuesta de Vaccinatiepunt
Nooit geweest, dus kan geen oordeel geven over de service van het vaccinatiepunt. Wel een factuur gekregen voor een advies waar ik niet om had gevraagd. Dus tevreden? Nee

Respuesta de Vaccinatiepunt
Je kunt meteen één afspraak maken

Respuesta de Vaccinatiepunt
Ik kon snel terecht en de dame die mij heeft ingeënt was vakkundig en vriendelijk.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Vaccinatie gehad in Grootebroek voor aankomende reis. Door een erg lieve en rustige meid geholpen. Waar ik anders ervaring heb met flauwvallen bij de huisartsenpraktijk, ging het hier zonder problemen. Geen last van gehad en rustig aan gedaan!

Respuesta de Vaccinatiepunt
Afspraak maken gaat prima. Doordat je vantevoren al een vragenlijst invult kan dit voorbereid worden. De afspraak zelf is dan ook alleen vaccineren wat op zich prima en efficient is. Collega op locatie vriendelijk.
Tip voor locatie Hoofddorp: maak duidelijk zichtbaar waar jullie zitten (even een logo ophangen bij het algemene verwijsbord).

Respuesta de Vaccinatiepunt
Fijn veholpen zowel op locatie in Gorinchem (erg sympathieke persoon) als ook via de helpdesk voor de herhaalvaccinatie. Direct bereid om de goedkeuring voor de herhaalvaccinatie ook telefonisch aan te nemen.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Good with children, fast without compri.ising on enough information providing and good explanation on questions asked. Regards, N

Respuesta de Vaccinatiepunt
Fijne en snelle afhandeling van de reisvaccinatie en een zeer attente verpleegkundige die de vaccinatie heeft gezet. Ik heb mijn arm gebroken en daar werd ook nog eens bij stil gestaan. Een medewerkster met oog voor de zorg :)

Respuesta de Vaccinatiepunt
Dank voor jullie reactie. Ik heb hier persoonlijk alleen niets aan en ben nog steeds niet geholpen. Ik heb nog steeds een recept nodig voor een noodkuur malaria en krijg geen contact met jullie. Ik heb inmiddels al 2 keer gemaild met de vraag of er dan misschien contact opgenomen kan worden met mij, omdat jullie zelf onbereikbaar zijn. Maar geen enkele reactie. Zou er alsnog contact opgenomen kunnen worden zodat ik tijdig beschik over het benodigde recept?? Alvast hartelijk dank.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Het ging heel snel. Aan de ene kant prettig (de verpleegkundige was ook kundig!) aan de andere kant krijg je in tegenstelling tot andere organisaties geen verder reisadvies inbegrepen met aandachtspunten waar je rondom je gezondheid alert op moet zijn.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Afspraken werken een beetje omslachtig maar het werkt wel. Beperkte capaciteit in mijn woonplaats. Moest initieel uitwijken maar een andere stad op 30 min. reizen. Toevallig werd er een nieuw vaccinatiepunt geopend in mijn woonplaats. Kon wisselen, ook dat weer omslachtig maar het werkte wel.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Werd deskundig geholpen en kreeg resultaten van eerdere vaccinatie mee. Bleek langer te werken dan destijds was aangegeven

Respuesta de Vaccinatiepunt
Aardige mevrouw en goede uitleg voor het vakantieland waar je om denken moet.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Fijne service! Snel, vriendelijk en professioneel.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Wij zijn twee keer verkeerd geïnformeerd door een medewerkster. In eerste instantie hoefde mijn vrouw geen vaccinatie te krijgen voor gele koorts. Later was het wel weer noodzakelijk.
Hierdoor werden er weer consultkosten in rekening gebracht. Wij moesten hier weer op gaan reageren zodat de dubbele kosten niet in rekening werden gebracht.
Daarna gebeurde hetzelfde met malariapillen. Hier werd ook weer twee keer consultkosten in rekening gebracht omdat wij weer verkeerd waren geïnformeerd door dezelfde medewerkster.
In de toekomst gaan wij naar de GGD voor vaccinaties, maar nooit meer met vaccinatiepunt in zee.
Reactie:
Mijn vrouw had op dezelfde dag een afspraak samen met mij en de kinderen. Wij hebben toen onze vaccinaties gehad. Alleen mijn vrouw had toen een vaccinatie gehad i.p.v. twee.
Daarna heeft zij een nieuwe afspraak gemaakt om alsnog de vaccinatie voor gele koorts te krijgen.
Als u in uw administratie kijkt dan kunt u de gegevens van mijn vrouw wel vinden.
Er hoeven geen vragen meer te worden beantwoord. Ik heb een klacht ingediend en dat is afgedaan alsof het aan ons lag.
Ik heb jullie een review gegeven. U kunt uw collega die ons gevaccineerd heeft hierop aanspreken.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Onlangs had ik een afspraak gemaakt voor het laten zetten van vaccinaties voor ons gezin. Online heb ik de afspraak gemaakt, ik ontving een bevestiging en vervolgens MOEST ik al heel veel gegevens invullen van alle gezinsleden, want anders zou de afspraak niet doorgaan. Over kosten werd nergens gesproken. Vervolgens krijg ik een advies (wat ik zelf via chatgpt ook al had gevonden) waar ik niet om heb gevraagd. In deze mail wordt ook gevraagd om een akkoord te geven, maar dat heb ik niet gedaan.
Vervolgens heb ik ruim op tijd de afspraak afgezegd, want wij zouden met tussenstop in het Midden-Oosten vliegen en dat zagen we niet helemaal zitten. Op de site wordt vermeld dat wanneer je binnen 24 uur voor aanvang afmeld, er kosten in rekening worden gebracht. (dus niet bij ruim op tijd afmelden)
Vervolgens krijg ik voor elk gezinslid een factuur voor een consult toegestuurd! Vooraf wordt nergens over kosten gesproken, krijg ik ongevraagd advies op basis van zaken die ik in MOEST vullen om de afspraak door te laten gaan. Dit ook met het bedrijf gecommuniceerd, maar die vinden dat ze in hun recht staan. Ik ben van mening dat ik niks hoef te betalen, want ik heb geen gebruik gemaakt van diensten.
En het mooiste: Wil je ze 1 ster geven via hun eigen mail op trustpilot, word je door doorgelinkt naar hun eigen klachtensite. Hier 2 weken terug een klacht achtergelaten, maar ze nemen nog niet de moeite om te reageren.
Advies aan het bedrijf: Reageer correct en tijdig op klachten, maak kosten vooraf inzichtelijk en stuur geen onterechte facturen.
Mijn volgende afspraak gaat hier in ieder geval nooit plaatsvinden.

Respuesta de Vaccinatiepunt
Wat een ellende deze organisatie! Fout op fout: o.a. medewerker ervan moeten overtuigen dat er wél dengue voorkomt in ons vakantieland en dat zoon dus wel degelijk gevaccineerd mag/moet worden. Fouten in achterliggende systemen: reisadvies gekregen obv reis van vorig jaar terwijl de gegevens over de reis van dit jaar ingevuld zijn. En nog heel veel meer. Klacht ingediend. Mail daarover ontvangen met nog een inhoudelijke vraag (deel van reisadvies ontbrak namelijk - daar moest ik volgens de medewerker maar telefonisch contact over opnemen). Daar op geantwoord maar nu al weer radiostilte. Ga hier echt niet heen!!!

Respuesta de Vaccinatiepunt
Alles gaat online. Daardoor worden er fouten gemaakt.
Mijn man had ander advies als mij gekregen, dit bleek niet te kloppen.
Moeilijk om in de buurt afspraak te maken. Beter gewoon bij gespecialiseerde huisartsen praktijk. Slechte ervaring

Respuesta de Vaccinatiepunt
Más información sobre otros tipos de reseñas.