Ze doen echt alles goed de persoon die ons geholpen heeft verdient echt een pluim en een 10 voor de uitleg. Wij hebben nu alles gehad en zullen dus naar grote waarschijnlijkheid niet meer terug komen... Ver más
Hele prettige ervaring, vriendelijke assistente die ons hielp. Geduldig, alles werd tot in de puntjes uitgezocht , met een arts ter plekke overlegd. Niet alleen over de vaccinaties, maar ook over moge... Ver más
La empresa ha respondido
Fijne organisatie. Vriendelijk en kundig personeel in Utrecht. Ik werd geholpen door een leuke verpleegkundige met veel kennis. Gaf goed advies. Veel tijd opties voor maken van afspraken. Gratis parke... Ver más
La empresa ha respondido
Ik kon binnen één dag op zaterdag gevaccineerd worden, maar in plaats van een vierde rabiësvaccinatie (die ik volgens de organisatie waarvoor ik ga werken moest hebben) kreeg ik een medische verklari... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vaccinatiesopreis.nl verstrekt reisadvies en reisvaccinaties. Dit doen wij vanaf 25 vaccinatielocaties verspreid over Nederland. Wij zijn aangesloten bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Onze artsen en verpleegkundigen zijn BIG-geregistreerd en volgen richtlijnen van het LCR.
Estados Unidos
- vaccinatiesopreis.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 20% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
duidelijke afspraken met route…
duidelijke afspraken met route begeleiding waar jezijn moet .
De service is uitstekend
De service is uitstekend, de locatie is gemakkelijk bereikbaar en het personeel is zeer professioneel.
Goede bereikbaarheid en vriendelijk personeel.
Veel keuzes voor inplannen afspraak, deskundig personeel, stelt iedereen op zijn gemak. Makkelijke afhandeling met betalen. Goed bereikbare locatie.
Handig dat een herinnering wordt…
Handig dat een herinnering wordt gestuurd voor een herhaalprik. Deskundige ‘prikker’.

Respuesta de Vaccinatiesopreis
Ze doen echt alles goed de persoon die…
Wij hebben nu alles gehad en zullen dus naar grote waarschijnlijkheid niet meer terug komen maar ik raad iedereen aan op deze locatie te boeken.
Centrale logistieke fout met grote gevolgen voor verre reis
Ter voorbereiding op een reis naar Guyana kreeg ik bij Vaccinaties op Reis mijn Gele Koorts- en eerste Rabiës-vaccinatie. De afspraak voor de noodzakelijke tweede Rabiës-prik werd gepland op de dag vóór vertrek.
Toen ik voor deze afspraak verscheen, bleek het vaccin er niet te zijn. Door een fout in de centrale distributie was de bestelling in Breda afgeleverd. Het lokale personeel heeft nog contact gezocht met het hoofdkantoor voor een oplossing, maar de organisatie kon niets anders bieden dan het voorstel dat ik zélf die middag nog naar Breda moest rijden. Dat was logistiek onmogelijk, mede gezien een vlucht vroeg de volgende ochtend.
Het gevolg van deze centrale blunder was dat ik onvolledig beschermd op reis moest, waardoor ik in Guyana noodgedwongen geplande activiteiten heb moeten annuleren. Pas na terugkomst heb ik de herhalingsprik kunnen halen. Fouten kunnen gebeuren, maar dat de landelijke organisatie een reiziger zo vlak voor vertrek in de kou laat staan door een eigen logistieke fout, is onacceptabel.

Vaccinatie gordelroos.
Stipte afspraken.
Prettige verpleegkundigen.
Duidelijkheid over prijs en factuur.

Snel en efficiënt geholpen
Snel en efficiënt geholpen, handig dat het in de avond kan. De ingang van het gebouw was afgesloten en we kregen in eerste instantie geen gehoor bij de portier. Tweede keer lukte het wel, gelukkig .

Respuesta de Vaccinatiesopreis
Wij hebben bovenop dure vaccinaties…
Wij hebben bovenop dure vaccinaties bijna €300 consultkosten moeten betalen voor in totaal nog geen 5 minuten consult. Wij zijn een gezin met 4 kids. Zoek even verder, zodat er geen misbruik wordt gemaakt. Er worden hier onredelijke kosten in rekening gebracht voor werk dat niet word verricht.

Vriendelijk en professioneel
Vriendelijk en professioneel, geven goed advies en staan open voor eventuele vragen.

Respuesta de Vaccinatiesopreis
Más información sobre otros tipos de reseñas.