Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring met bestelling van hoofdkussens goede kwaliteit. Iets vergeten toe te voegen bij de bestelling. Kreeg een keurig nette mail van Thomas en daarna is de bestelling direct verzonden. Hopen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 jaar geleden een dekbedovertrek besteld, tot op de dag van vandaag nog steeds tevreden over! Goede kwaliteit en de kleur blijft mooi.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een slechte ervaring waarbij vrienden de gekregen cadeaubonnen eerst niet en later na veel gedoe wel konden inleveren voor een diner bij van der Valk, is het door van der Valk keurig opgelost. Door... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering. Alleen zeer hoge verzendkosten en had ook gevraagd om in een geschenkverpakking te steken, maar dit is niet gebeurd. Zelfs was het kartonnetje van de cadeaubon een beetje beschadig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para el hogar
  2. también en la categoría
  3. Tienda de colchones
  4. Tienda general

Escrito por la empresa

Bij Valk Store kunt u de kwaliteitsproducten kopen die u in de Van der Valk hotels ziet

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,4

Todas las opiniones

54 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima kussens en ze slapen heerlijk.

Prima kussens en ze slapen heerlijk. Ook was de bestelling snel in huis en de actie 1+1 is helemaal zeer aantrekkelijk.

26 de febrero de 2026

Goedemiddag heer Konijn,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent!

Geweldig dat de kussens heerlijk slapen en dat de bestelling snel bij u in huis was. Ook leuk om te lezen dat u enthousiast bent over de 1+1 actie, daar doen we het voor!

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en veel plezier gewenst met uw kussens.

Alles klopt!

Alles klopt :bestelling, bezorging, product precies zoals bedoeld!

25 de febrero de 2026

Goedemiddag mevrouw Laan,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!

Geweldig dat zowel de bestelling, de bezorging als het product helemaal aan uw verwachtingen voldoen. Daar doen we het voor!

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en veel plezier met uw aankoop gewenst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijne hoofd kussens alleen jammer…

Super fijne hoofd kussens alleen jammer dat het moeilijk is om brede slopen te kopen in
Nederland

25 de febrero de 2026

Goedemorgen mevrouw de Joode Leijenaar,

Bedankt voor uw bericht en uw fijne feedback over onze hoofdkussens wat leuk om te horen dat u er zo tevreden over bent!

Op dit moment is dit kussen inderdaad uitsluitend verkrijgbaar in de maat 60x70 en hebben wij geen andere afmetingen in ons assortiment. We begrijpen dat het jammer is dat het lastig kan zijn om bredere slopen te vinden.

Wij stellen uw feedback zeer op prijs en nemen dit zeker mee in onze overwegingen voor de toekomst.

Top klantenservice & kwaliteit

Na een verkeerde levering van de topper is het helemaal netjes afgehandeld.

Top klanten service and fantastische kwaliteit.

17 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Goedemiddag Hidde,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat fijn te vernemen dat de bestelling in goede orde is bezorgd!

Wij hopen dat u veel plezier en hotelcomfort zal beleven!

Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dat graag.

Super netjes geregeld.

Super netjes geregeld.
Keurig op tijd en perfecte bezorging.
Bestelling is precies wat ik verwachten.
De matrassen zijn super.
Nog extra toch kussens besteld nu heb ik mijn eigen van der Valk bed

5 de febrero de 2026

Goedemorgen Sanne-Merlijn,

Hartelijk dank voor jullie bericht.

Wat een mooi compliment! Wij wensen u veel slaapplezier en hotelcomfort toe en hopen u ook weer snel te mogen verwelkomen in een van onze hotels of in onze webshop.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog overige vragen hebben, dan vernemen wij dat graag.

Wij helpen u graag verder.

Met een gastvrije groet,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet voor herhaling!

Bestelling (van der Valk hotelkwaliteit!!)wordt doorgezet naar Cinderella, dus daar koop je. Na 14 dagen maar eens contact opgenomen met Valkstore waar mijn bestelling bleef. Retour ook ook gedoe (kleur leek helemaal niet). Nooit weer!

30 de octubre de 2025

Geachte heer Meijer,

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat uw bestelling en het daaropvolgende contact niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wij vinden het vervelend dat de levering langer op zich liet wachten en dat het retourproces niet soepel is verlopen, evenals dat de kleur van het product niet aansloot bij uw verwachting.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze dienstverlening verder te verbeteren. Mocht u uw ervaring nog persoonlijk met ons willen bespreken, dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij samen kunnen kijken naar een passende oplossing. U kunt ons ten alle tijden bereiken via support@valkstore.nl

Valk Store

Super kwaliteit

Het is de zoveelste keer dat ik daar bestel wil niks anders ik weet wat je ervoor krijgt .

30 de diciembre de 2025

Respuesta de Valk Store

Hartelijk bedankt voor uw review!

Lekker slapen

Inmiddels de toppers in gebruik genomen. Mooie stevige toppers, liggen goed en fijn dat ze ook om te keren zijn. We hopen er vele nachten van te kunnen genieten.

6 de enero de 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat fijn dat u de toppers in goede orde in ontvangst heeft kunnen nemen!

Wij hopen dat u veel plezier en hotelcomfort zult beleven en hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop!

Valk Store

Kwaliteit

Heerlijk geslapen in het Van der Valk hotel. Deze ervaring wil je thuis natuurlijk evenaren.
Dat kan met deze producten. Dagelijks een eigen geniet moment!

28 de noviembre de 2025

Respuesta de Valk Store

Hartelijk bedankt voor uw review!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Werd keurig op tijd geleverd

Werd keurig op tijd geleverd. Zeer tevreden over het kussen en s’morgens geen hoofdpijn meer. Gineke.

28 de septiembre de 2025

Respuesta de Valk Store

Hartelijk bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat het kussen zo goed bevalt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkeerd kussen geleverd

Verkeerd kussen geleverd
Ecodown besteld
Microdown gekregen.
Ook is er geen rits in t kussen zoals wel beschreven.
Ben dit niet gewend van Van der Valk
Normaal goede service.

29 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Beste meneer Matthieu,

Wat vervelend om te vernemen dat u het verkeerde kussen heeft ontvangen.
Echter verkopen wij geen ecodown kussens.
Is het mogelijk dat u deze bestelling bij een andere webshop heeft gedaan?

8 consejos para escribir buenas reseñas.