Goede ervaring met bestelling van hoofdkussens goede kwaliteit. Iets vergeten toe te voegen bij de bestelling. Kreeg een keurig nette mail van Thomas en daarna is de bestelling direct verzonden. Hopen... Ver más
La empresa ha respondido
2 jaar geleden een dekbedovertrek besteld, tot op de dag van vandaag nog steeds tevreden over! Goede kwaliteit en de kleur blijft mooi.
La empresa ha respondido
Na een slechte ervaring waarbij vrienden de gekregen cadeaubonnen eerst niet en later na veel gedoe wel konden inleveren voor een diner bij van der Valk, is het door van der Valk keurig opgelost. Door... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle levering. Alleen zeer hoge verzendkosten en had ook gevraagd om in een geschenkverpakking te steken, maar dit is niet gebeurd. Zelfs was het kartonnetje van de cadeaubon een beetje beschadig... Ver más
La empresa ha respondido
Bij Valk Store kunt u de kwaliteitsproducten kopen die u in de Van der Valk hotels ziet
Stationsweg 91, 3621 LK, Breukelen, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Mooi product dat voldoet aan de wensen. Nette bezorging in overleg.

Respuesta de Valk Store
Goede kwaliteit matrassen, geleverd conform afspraak. Goed op de hoogte gehouden van alles.

Respuesta de Valk Store
Heerlijk warm dekbed met mooie overtrekken.
Alleen de pakketten kwamen in 2x, dat vond ik minder.
Heel prettig dekbed, lekker zacht , niet zwaar en voelt heel prettig aan . En de bezorging was ook prima

Respuesta de Valk Store
Twee kussens besteld. Ze waren snel geleverd, van hoge kwaliteit en zeer comfortabel.
Helaas kwam ik er na drie weken achter dat ik een allergie heb ontwikkeld voor veel soorten kleding en beddengoed. Waaronder helaas mijn nieuwe kussens... De retourtermijn was inmiddels verstreken maar na het plegen van een belletje met de Valkstore kreeg ik een zeer vriendelijke en meewerkende mail dat ik de kussens terug mocht sturen, inclusief retourlabel dus heel gemakkelijk. Geen enkele discussie, alleen maar vriendelijkheid.
En na het terugsturen stond het geld binnen twee dagen op mijn rekening. Wat een topservice, jammer dat ik geen 6 sterren kan geven!

Respuesta de Valk Store
2x kussens besteld en 2x lang moeten wachten. Pas na een mail met de vraag wanneer ze bezorgd zouden worden, ontving ik ze 1 of 2 dagen later.
De kussens in de uitverkoop mocht ik niet retourneren.
De kussens die ik wél wilde zijn lekkere kussens.

Respuesta de Valk Store
Het heeft 2 weken geduurd voordat de bon bij mij binnen was. Voortaan haal ik hem zelf bij een van der Valk.

Respuesta de Valk Store
Zeer slecht kwaliteit dekbedovertrek ontvangen, was na 1x wassen amper wat van over. Klacht ingediend, werd gewoon afgewimpeld kreeg met pijn en moeite eventueel 10% korting op een volgende bestelling…. Maar ik koop hier nooit meer iets! Heel waardeloos. Baal er nog van!
Heerlijke body crème fijn dat die te koop is in de store

Respuesta de Valk Store
Top! Er was een vlek op 1 van de kussens en heb meteen een nieuwe opgestuurd gekregen

Respuesta de Valk Store
Cinderella hoeslakens voor boxspring.
Belangrijk vond ik meteen een antwoord op mijn vraag te krijgen betreffende het product.
Echter........er is enige krimp en dan heb ik niet eens het product op de 60gr gewassen en maar 5 min in de droger....