Christian ankom hurtigt, grundet akut behov for hjælp - da strømmen i min lejlighed var gået... Jeg havde en anden håndværker ude først, der ikke kunne hjælpe, men fik hurtigt identificere problemet,... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fint Tilfreds med montering af 3 stikkontakter. Elektrikeren Christian løste opgaven super professionelt selvom den ene stikkontakt skulle sidde under afbryder og uden mellemrum et meget synligt sted... Ver más
La empresa ha respondido
Vi er ovenud tilfreds med Thomas Hovmand, der kom samme dag vi bad om et tilbud. Vi mailede efterfølgende med Thomas for at beslutte hvilken type af varmepumpe der passede til vores behov. Thomas sv... Ver más
La empresa ha respondido
Steffen fra Lino El ApS klarede opgaven hurtigt og effektivt - vi er meget trygge ved ham og hans rådgivning + han sparede os for næsten 10.000kr
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Valmi Group ApS er en landsdækkende autoriseret EL- og VVSinstallatør. Valmi løser alle slags EL- og VVSopgaver for private, virksomheder og det offentlige. Ring eller skriv, så giver vi gerne et tilbud eller løser din næste opgave, med autorisation, garanti og relevant forsikring. Faglig grundighed - fair betaling
Información de contacto
Kronprinsensgade 4, 2., 1114, KBH K, Dinamarca
- info@valmi.dk
- valmi.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fleksibel og løsningsorienteret
Fleksibel og løsningsorienteret.
Rigtig god service fra Christian da jeg skulle have ny eltavle. Løsningen blev faktisk lavet til halv pris af det tilbud jeg havde fået, fordi vi fandt ud af at det kunne laves smartere. Christian var hurtig til at køre i byen og skaffe andre dele som blev installeret.

Veludført arbejde
Veludført arbejde - til en god pris - og til tiden.
Meget tilfreds kunde.

Respuesta de Valmi Group Aps
Oliver fra Ohms El-Service har lavet et…
Oliver fra Ohms El-Service har lavet et super stykke arbejde hos os privat - fast pris over telefonen, opgaven løst til tiden og prisen og hans service og gode humør var uhørt højt. Efterfølgende har vi valgt ham til at udføre opgaver for vores firmas kunder også.
Stor anbefaling herfra!

Respuesta de Valmi Group Aps
Personen som har lavet arbejdet hos os…
Personen som har lavet arbejdet hos os var kompetent, venlig og lydende.
Kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremragende service og håndværk
Fremragende service og håndværk.
Knud, Roskilde

Respuesta de Valmi Group Aps
Dejligt og flot arbejde af 2 smilende…
Dejligt og flot arbejde af 2 smilende og hjælpsomme håndværkere

Hurtig udrykning
Hurtig udrykning, hurtig identifikation af fejlen, hurtig retning og rimelig pris - hvad mere kan man ønske?

Respuesta de Valmi Group Aps
Holder aftalerne og udfører arbejdet…
Holder aftalerne og udfører arbejdet omhyggeligt

Respuesta de Valmi Group Aps
God og profesionelle til arbejdet og…
God og profesionelle til arbejdet og gode råd altid god service 😀

Flot arbejde!
Kan ikke sætte en finger på noget, alt er bare iorden 👌🏻 Tak for et flot stykke arbejde Kevin.

Godt arbejde
Jesper Gerlach - Gerlach El-Service ApS udførte arbejdet for Valmi Group på en yderst tilfredsstillende og hurtig måde.

La experiencia Trustpilot