Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

3 x P. Prettig, professioneel en persoonlijke attentheid. 2 fietsen gebracht voor een beurt en het loopt/rijdt weer als n zonnetje. Bleek dat alle 4 banden scheurtjes hadden. Voor een schappelijke pr... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Elite trainer anderhalf jaar geleden gekocht. In de ochtend gebeld, besteld en smiddags kon ik hem inclusief cassette ophalen in Apeldoorn. Nu ging de trainer tikken, contact opgenomen, onder ga... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerst een stel Fizik gekocht. Binnen 4 dagen geleverd. Waren te klein. Gebeld (lang leve corona) en telefonisch super advies gehad. Uiteindelijke een top aanbieding en Northwave besteld. Ook die wa... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Donderdagavond bestelling gedaan. Niets ontvangen op vrijdag of zaterdag. Maandagochtend telefonisch contact opgenomen. Ik werd netjes te woord gestaan door Mathijs. Hij dacht ook met mij mee omtrent... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wegens een storing in mijn 1/2 jaar…

Wegens een storing in mijn 1/2 jaar oude GPS was ik genoodzaakt deze voor reparatie aan te bieden.
Vanwege corona nam het enige weken in beslag maar heb recentelijk een geheel nieuw exemplaar mogen ontvangen.

25 de septiembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Van Bon Sport een wielset gekocht…

Bij Van Bon Sport een wielset gekocht FFWD F6D....
Heel snel geleverd na een dag, perfect verpakt en heel compleet inclusief een mooie wieltas...
Deze set voor een hele goede aanbieding gekocht....nergens goedkoper...
Communicatie ging heel snel en vriendelijk...
Zeer tevreden over de kwaliteit en service.

10 de septiembre de 2020

Garantie wahoo element sensoren

Afgelopen winter een wahoo element bundel kocht bij vanBon-sport. Levering van het product was netjes optijd. Ook erg tevreden met het product, alleen tot mijn schrik deden ineens de speed- en cadancesensor het niet meer. Hierover contact opgenomen met hun en erg vriendelijk geholpen. Product werd opgestuurd voor garantie en binnen twee weken netjes een reactie gekregen met dat ik nieuwe sensoren vergoed kreeg.

Ik ben erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf en raad vanBon-sport ook zeker aan bij vrienden voor fietsproducten en accessoires.

8 de septiembre de 2020

Top zaak

Top zaak! Zeer deskundig en klantvriendelijk geholpen door Matthijs bij het uitzoeken van een nieuwe wielset van Fast Forward, de f4r full carbon versie. Na 3 weken er mee gereden te hebben, ben ik uiterst tevreden over dit wielset. Daarbij heeft de mechanieker in de zaak, van Service Course. De set voorzien van velglint, continental 5000 banden en een cassette! Top geregeld!

4 de septiembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onbereikbaar en onbetrouwbaar.

De communicatie is gewoon slecht, op e-mails wordt niet gereageerd, berichten op Messenger worden alleen gelezen en niet beantwoord.

Maar de grootste ergernis is dat toezeggingen niet nagekomen worden, ik zit nu drie weken op een creditatie te wachten terwijl er een wettelijke termijn van 14 dagen geldt (dit wordt zelfs in de bevestigingsmail aangegeven).

Dan maar iets duurder uit bij de bekende en bonafide webshops, retourneren gaat daar aanzienlijk beter en makkelijker.

22 de julio de 2020
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Communicatie is niet slecht er is geen…

Communicatie is niet slecht er is geen communicatie.
Ik hoop dat Matthijs in het peloton beter communiceerde ;-) het valt niet mee je staande te houden tussen Mantel en Futurumshop. De webshop gebruik ik niet meer, je weet niet wanneer je bestelling aankomt, als het al aankomt. Nee gewoon gezellig naar de winkel, en is er iets niet jammer, maar niet bestellen. hoop dat ze snel de zaken op orde krijgen.

16 de julio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Scherpe prijzen, maar gebrekkige service

In de winkel wordt de tijd voor je genomen en wordt er prima advies gegeven. Ik heb drie verschillende paren schoenen overwogen van €49,99, €69,99 en €89,99. De prijzen zijn makkelijk te onthouden doordat er steeds €20 verschil tussen zit.
Uiteindelijk heb ik mijn keuze gemaakt en de schoenen zouden dinsdag binnen zijn. De afspraak was dat ze zouden bellen als de schoenen er waren.

Op dinsdag werd ik niet gebeld, dus op woensdag heb ik zelf contact opgenomen. De schoenen waren er nog niet, maar die zouden er snel zijn.
Een week later was er nog steeds geen contact opgenomen, dus toen heb ik weer gebeld. Ze zouden het uitzoeken en mailen, maar de mail heb ik nooit gehad.
Weer een tijdje later heb ik gebeld en gaven ze aan dat er vertraging was vanwege corona en dat het nog twee weken zou duren. Fijn om eindelijk duidelijkheid te hebben, maar wel erg irritant dat ze ontzettend passief en laks zijn in hun communicatie.

Op de aangegeven datum dat de schoenen er zouden kunnen zijn, heb ik gebeld en ik kon ze direct ophalen gelukkig. Eenmaal in de winkel aangekomen, was de prijs opeens hoger dan in de winkel was aangegeven. Toen ik Mathijs erop aansprak, gaf hij aan dat het überhaupt niet mogelijk was dat zij iets verkeerd gezegd zouden kunnen hebben. In plaats van begrip tonen dat ze het vervelend vonden, maar dat dit wel echt de prijs was, werd ik afgesnauwd. Uiteindelijk heb ik de hogere prijs betaald omdat ik na een maand wel klaar was met het wachten, maar echt tevreden word je ook niet door zo’n afloop.

Van Bon heeft goed advies in de winkel en scherpe prijzen, maar je levert er wel flink op in qua service. Alleen hier bestellen als je bereid bent om er zelf strak op te zitten en te checken wat de status is!
En als je dan bestelt, vraag dan om een bevestiging om te checken of zij niet de verkeerde prijs communiceren.

24 de junio de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een zeer goede prijs (zeer mooie…

Een zeer goede prijs (zeer mooie aanbieding) en op zichzelf een prima bestelproces. Omdat ik wat kritische reviews had gezien (weinig tot geen reactie op vragen per email inzake bestellingen) ervoor gekozen eerst even telefonisch contact te hebben. Daaruit bleek dat het gevraagde artikel op voorraad was en dat daar dus geen probleem zou mogen ontstaan. Bestelling doorgezet, betaald en dan wachten. Site zegt verzending binnen 1-3 dagen. Maandag (net na het telefoontje) besteld en ook pas donderdag een melding van verzending. Tussendoor geen mail o.i.d. Waarschijnlijk echt een fysieke winkel die ook 'wat op internet doet' en daarom niet dagelijks verwerkt c.q. verzend. Daarom ook de 1-3 verzend-vermelding vermoed ik. Bestelling zelf was dik in orde dus tevreden daarover.

13 de febrero de 2020
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Langere leveringsduur - matige communicatie

Op donderdagavond bestelling geplaatst
.. donderdag de week erop in de bus (terwijl de aangegeven levertermijn 2-3 werkdagen bedraagt)

Plus: scherpe prijzen

Min: online webshop: geen systematische communicatie over de stand van je bestelling, je moet zelf elke keer navraag doen, dat valt me tegen. Doorgaans krijg je bij andere webshops een update in elke stand van het bestelproces (gaande van 'we verwerken je bestelling' tot 'je bestelling is verzonden'), ik moest telkens zelf navraag doen.
Als de levertermijn vertraagd is, dan communiceer je daar als bedrijf zelf over.
Dit was niet het geval, ik moest telkens zelf mailen.

Er werd geen referentie of tracking code geleverd.

Het bestelde product was verder naar wens vandaar alles in acht genomen een 3 sterren (gemiddeld) beoordeling.

25 de octubre de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.