Consulta las opiniones de los clientes
Slechte service. Online kosten indienen voor een hospitalisatieverzekering. Hier moet je wéken op wachten. Soms zelfs geen terugbetaling zonder dat je nog eens een extra telefoontje doet. Een telef... Ver más
Zeer onvriendelijk. Na een car-leasing van 5 jaar had ik eventjes welgeteld van 7/07 tot 1/08 een liquediteits tekort om mijn laatse leasing aflossing te betalen. Ondanks een betaalbelofte + deel... Ver más
Goede en snelle service
Goede en snelle service.
Goed bereikbaar.
Goede begeleiding en dit al gedurende vele jaren
Worst insurance ever
Worst insurance ever. Avoid it. They don't reimburse the hospitalization fee at all. They sent me an invoice of 1400€ for half-day hospitalization!!
Geen service ,onbereikbaar ,in het…
Geen service ,onbereikbaar ,in het kader van een overlijden niets terugbetalen of tergend traag, praktisch onbereikbaar via telefoon,mail,app.
Dure verzekering en amper dekking van onkosten.
Zoals de meeste hier
Zoals de meeste hier, als je werkgever voor deze verzekeraar kiest heb je ECHT pech.
Volgens mij de slechtste klantenbehandeling die ik ooit al heb gehad, en dit voor zulk een belangrijk iets. Stay away.
Zeer onbeleefd aan de telefoon
Zeer onbeleefd aan de telefoon. De persoon aan de telefoon was duidelijk hoorbaar diep aan het zuchten in de zin van: "welke idioot heb ik nu aan de lijn". Hij liet mij niet uitspreken en onderbrak mij telkens op een zeer onbeleefde manier. Dit is de grofste en meest onbeleefde ervaring met een support van een bedrijf!
Slechtste verzekering ooit
Slechtste verzekering ooit. Hospitalisatieverzekering via het werk in het ziekenhuis. Was al een heel gedoe om aan te sluiten, bij het ontvangen van de polis bleek ik voor heel wat ziekenhuisopnames uitgesloten. Nu heeft mijn zoon, die ook als gezinslid aangesloten is, een dagopname gehad voor het verwijderen van wijsheidstanden. Blijkt deze nu ook op het laatste nippertje geweigerd - dag na de ingreep nota bene - na talrijke e-mails over en weer over ontbrekende informatie. Voor de 2e keer nu al slechte ervaring, om moedeloos van te worden. Gelukkig heb ik nog een hospitalisatieverzekering via de mutualiteit. Maar mijn zoon zal nu kijken om een andere verzekering te nemen. En misschien moet ik dat ook dan maar doen. Communicatie dikke zero.
Onbetrouwbaar
Mijn leasefiets werd gestolen aan het station. Zogezegd niet zichtbaar op camera zoals altijd. Stond met 2 sloten vastgemaakt aan de ijzeren fietsenstalling en slot werd doorgeknipt maar omdat zogezegd de frame niet vastgemaakt was aan het ijzer niet verzekerd. Bende oplichters
Ik en mijn vrouw hebben nog nooit…problemen gehad met aangiftes en uitbetalingen
Ik en mijn vrouw hebben nog nooit problemen gehad met Vanbreda bij aangiften enz…alles word goed voorbereid en geregeld hoef nooit zelf facturen te betalen .heel vriendelijk personeel aan telefoon zeer behulpzaam
La pire des assurances
La pire des assurances. Un contact client extrêmement compliqué, des explications impossibles à comprendre, des demandes de documents qui changent à chaque fois, afin qu'on ne sait jamais quels documents introduire et que finalement on ne soit pas remboursé. C'est une assurance exécrable, à fuir absolument. Ils ne savent pas aider les gens à compléter un dossier, même l’orthodontiste était frustré car ils ont parfois à faire à Vanbreda et c'est toujours la même histoire compliquée, contrairement aux autres assurances. J'ai déjà envoyé plusieurs fois différents documents, car à chaque document ils trouvent quelque chose qui ne va pas et ils demandent de fournir autre chose sans jamais préciser exactement quoi, ce qui fait qu'on tourne en boucle et on fini par laisser tomber. Ils sont donc gagnant grâce à leur incompétence. J'ai déjà envoyé une plainte, mais rien n'y fait. Et ça fait deux ans que j'essaie. C'est une pure honte.
Slechte service.
Slechte service.
Een telefoontje ... ook niet simpel. Druk op 1, druk op 2 ... en dan 10min wachten voor je iemand aan de lijn krijg.
Gelukkig zijn de personen daar wel heel vriendelijk en behulpzaam.
Zelf zou ik al lang weg zijn...
Jammer dat mijn werkgever Vanbreda heeft gekozen als hospitalisatieverzekering... De app trekt op niets! Na meer dan een maand wachten bij de melding 'in behandeling'... staat er plots zonder enig woordje uitleg 'extra info nodig'. Wanneer je hen wil contacteren via telefoon ben je voor minstens 45min begonnen om dan een mailtje te krijgen met de uitleg van wat er ontbreekt. Info bezorgen via de app en dan weer een maand wachten... Kortom: slechte betaler, slechte app, slechte service, maar wel vrij prijzig... Blijf bij hen weg!
Zeer slechte hospitalisatieverzekering…
Zeer slechte hospitalisatieverzekering schandalig!
Absoluut geen aanrader
Hun standaardantwoord: "volgens polisvoorwaarden kosten niet in aanmerking"
Zowel hospitalisatieverzekering als gewaarborgd inkomen hetzelfde rampzalig scenario.
Mails blijven onbeantwoord. Als je iemand aan de telefoon krijgt, lijkt het of je met een jobstudente praat op haar eerste werkdag. Je weet minder na het gesprek dan ervoor.
Via werkgever beide verzekeringen. Zware operatie gehad, Gewaarborgd inkomen hebben ze geweigerd te betalen. Hospitalisatieverzekering betalen ze slechts 100% ereloon, daar waar veel goedkopere verzekeringen bij de mutualiteit tot 200 en 300% terug betalen. Terugbetalingen blijven ontzettend lang duren.
Reeds veel mensen geklaagd bij mijn werkgever maar om één of andere onduidelijke reden blijven ze in zee gaan met dit bedrijf. Onbegrijpelijk!
No reaction following an accident in…
No reaction following an accident in Germany
They said pl contact the german insurance while beeing insured with a belgian plate in Belgium
Dit bedrijf is onbereikbaar - zeker wegblijven
Dit bedrijf is onbereikbaar. Ik probeer hen al meer dan 2 uren te bereiken via de telefoon. Ik had al 2 keer contact maar na het vermelden van mijn naam, polisnummer, haakt de operator gewoon af. En dan hoef je opnieuw te beginnen. Ze doen ook alles om je te ontmoedigen : eerst was ik de 20ste in de wachtrij .. eindelijk iemand aan de lijn maar die legde dadelijk af. Zo gebeurde nog een keer. Nu hang ik al meer dan 40 minuten aan de lijn en krijg ik de boodschap dat er een wachttijd is van 45 minuten. Dit is gewoonweg crazy en compleet misprijzend voor de klant. Hier zou niemand nog klant mogen zijn. Mocht ik nul sterren kunnen geven, ik zou het doen. Nu blijf ik nog wat wachten... tijdens mijn derde poging hoor ik al 45 minuten wachtmuziek, nu zou het toch moeten gebeuren maar wie weet. Derde keer , goede keer of wellicht word ik weer direct afgesloten
Deze verzekeraar ontzorgt niet maar…
Deze verzekeraar ontzorgd niet maar bezorgd je een hoop ellende als ze moeten uitkeren
Mijn voertuig is verzekerd voor transport in geval van technische mankementen. Dit is dan ook voorgevallen en mijn voertuig is door de verzekering gerepatrieerd naar Nederland via een partij die door u is ingeschakeld. Tijdens dit transport is schade ontstaan aan het voertuig. Tot mijn verbazing geeft u aan dat deze schade niet verhaald kan worden op de transporteur, waardoor ik wordt geconfronteerd met kosten in de vorm van een eigen risico en verlies van no-claimkorting.
De schade is ontstaan door toedoen van een partij waarvoor u verantwoordelijk bent. Ik heb hier geen schuld aan.
Ik heb de verzekering aansprakelijk voor de schade die is ontstaan als gevolg van deze nalatigheid en eis behoud van mijn no-claimkorting en de €250 eigen risico die onterecht is ingehouden retour.
Nergens is komen vaststaan dat ik volgens de polis schuldig ben aan dit voorval. Deze service valt geheel buiten het verzekerde mbt aanrijding veroorzaakt door eigen schuld
Buiten dit moet ik reparatie rekeningen overleggen terwijl ik de verzekering ben aangegasn met een taxatierapport waarin staat vermedat ik het onderhoud in eigen beheer uitvoer
Kortom een verzekeraar die je ellende
blijft bezorgen.
Worst insurance ever
My experience with this insurance has been only hastles. They are awfully slow to respond, it takes 10 days to have any response.
They also make false promise and have misleading behaviours. I have to take legal action to have my rights heard because on the insurance side, you will find closed door and not take you seriously.
I have subscribed with extra cost to their optical&dental insurance which claims to cover dental and othodontics treatments. They refuse to reimburse my orthodontics treatment without any valid reason
Avoid at any cost, that insurance is only a source of trouble
Awful communication techniques
Awful communication techniques. It takes months to get ALL of your money back and close the issue or get answers to your questions. Answers are always partially wrong and never full, always mistakes. If they pay you back, always check: I had a huge number of invoices reimbursed wrongly, 80% of them, of course towards diminishing the payable amount, never increasing it. Check every line and question them. This questioning will take you months and you`ll probably get back all your money in the end, but they will make literally 100 mistakes in the process and you`ll have to e-mail them multiple times and call them and wait for many minutes on the line where it`ll say - "you are number 13 in the list of waiting people for this phone call". You`ll have to repeat yourself many times and underline and point them into their mistakes also multiple times. In the end they`ll give you back what they owe you probably, but you`ll be on the verge of giving up many times.
Laisse sans nouvelle et propose des…
Laisse sans nouvelle et propose des miettes en cas de sinistre.
Mauvaise couverture hospitalisation
Être assuré soit-disant au maximum chez eux et ne pas être remboursé de la plupart des médicaments liés à une opération (compresses pour la plaies, Dafalgan,.... ????).
Idem en frais ambulatoires. Un médicament sur deux n'est plus remboursé. J'y reste parce que je suis liée avec mon entreprise mais j.ai pris une assurance complémentaire autre part.
Más información sobre otros tipos de reseñas.