Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik en mijn vrouw hebben nog nooit problemen gehad met Vanbreda bij aangiften enz…alles word goed voorbereid en geregeld hoef nooit zelf facturen te betalen .heel vriendelijk personeel aan telefoon zee... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service. Online kosten indienen voor een hospitalisatieverzekering. Hier moet je wéken op wachten. Soms zelfs geen terugbetaling zonder dat je nog eens een extra telefoontje doet. Een telef... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jammer dat mijn werkgever Vanbreda heeft gekozen als hospitalisatieverzekering... De app trekt op niets! Na meer dan een maand wachten bij de melding 'in behandeling'... staat er plots zonder enig woo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer onvriendelijk. Na een car-leasing van 5 jaar had ik eventjes welgeteld van 7/07 tot 1/08 een liquediteits tekort om mijn laatse leasing aflossing te betalen. Ondanks een betaalbelofte + deel... Ver más

1,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet met hun in zee gaan!!!

Niet met hun in zee gaan! Voor het eerst moeten bellen met deze maatschappij maar ze zijn zeer onvriendelijk en helemaal niet behulpzaam. Aan de telefoon krijg je reacties als: "ja wat denk je zelluf!" en er wordt asociaal, express en overdreven gehoest door de telefoon. Deze mensen zijn liever lui dan moe. Ik snap niet dat dit bedrijf zulke mensen voor de telefoon aanneemt. Dit kan echt beter! Ik wist niet hoe snel ik moest ophangen.

18 de diciembre de 2024

Malhonnête - A éviter

Cela fait des semaines que j'échange des mails avec eux. Un grand vase a été brisé par un service de livraison (qui a fait intervenir leur assurance Vanbreda) afin que je sois dédommagé. Ils ne donnent que 20 € car, selon leurs calculs, comme le vase a déjà quelques années, il ne vaudrait sa valeur d'origine (qui était de +-200 €). A ma connaissance le verre ne s'use pas... Je peux encore comprendre qu'il vaut un peu moins cher mais la c'est juste de l'abus. Rien que payer leur employé à me répondre doit leur coûter plus cher en temps de travail... Alors pourquoi pas juste donner un somme correcte et on en parle plus ? Je déconseille vraiment.

27 de septiembre de 2024

Gewaarborgd inkomen

Mijn vrouw heeft een verzekering gewaarborgd inkomen via haar werkgever . Na een zware operatie aan een hersenzenuw met de nodige complicaties ziek thuis . Reeds na enkele maanden verlagen ze systematisch het percentage dat ze bijpassen ondanks een sterk medisch dossier dat de arbeidsongeschiktheid voldoende bewijst . Van dan af proberen ze mensen te ontmoedigen via een zogenaamde minnelijke schikking waarbij patiënt zelf experten moet aanstellen maar uiteindelijk een door hen aangestelde expert ( verzekeringsartsen zijn uiteraard geneigd grote verzekeringsmaatschappijen te behagen ) het verdict zal stellen . Nadien is er enkel beroep mogelijk via de arbeidsrechtbank wat we , indien nodig , dan ook zullen doen .
Daarenboven is hun hun feedback en communicatie er slechts op uit heel het proces nodeloos te vertragen .

1 de septiembre de 2024

Niets qua IT werkt...Ppff

Niets werkt, kan me niet aanmelden via de app, niet via google...WW klopt niet 🙄, nieuw WW aanmaken...je krijgt de melding dat je een mail zal ontvangen...niet dus. Ik kan mij overal aanmelden via it's me, bij vanbreda niet! Om moedeloos van te worden. Ppppfff

29 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn man heeft hospitalisatie via werk…

Mijn man heeft hospitalisatie via werk in ziekenhuis.
Ik heb ze 2 keer nodig gehad en 2 keer NIETS teruggetrokken. Slechtste hospitalisatieverzekering ooit. Je krijgt ze ook niet te pakken en als ze reageren geven ze een heel ontwijkend , nutteloos antwoord.

1 de enero de 2024

Zeer onvriendelijk, opdringerig, onproffesioneel

Zeer onvriendelijk.
Ondanks een betaalbelofte + deelse betaling van 70% van het bedrag. bleven ze aanmaningen sturen. Reageerde op mails zonder mijn mail te lezen.
Ze waren er duidelijk op gebrand om de auto terug te kunnen vorderen en hier nog wat winst op te kunnen maken.
Alvast nooit meer!
Deze maken de slechte naam van de banken bij het grote publiek tot waar.

1 de agosto de 2024

Onduidelijk bedrijf

Onduidelijk bedrijf. Stuurt voorwaardes in een taal die je niet kan lezen als Nederlander. Vervolgens geloven ze je niet maar vertellen wel dat deze mails verzonden worden door een extern bedrijf. Dat bedrijf heeft dan dus de gegevens gekregen van 1000 den mensen zonder toestemming? Ik heb nog eens extra gevraagd of het zo was en de dame bevestigde dit weer. Ik heb de samenwerking per direct stopgezet.

23 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vanbreda betaalt als ze zin hebben

Vanbreda betaalt als ze zin hebben, als je vele ambulante facturen hebt van voor en na de ingreep, worden ze niet betaald of je moet ze nog eens terugsturen, het is altijd iets, ze doen alles om maar niet te moeten betalen. ze maken het je zo moeilijk mogelijk, ze hopen waarschijnlijk als je ziek bent dat je het toch opgeeft. Service en transparantie is 0. alles zo onoverzichtelijk mogelijk.

5 de julio de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

A éviter

Difficultés pour avoir des informations concrètes autre que via leur page web avec des réponses pré-formulées qui ne correspondent pas forcément au souci rencontré, impossibilité de les joindre par téléphone (essais durant 3 jours avec attente de plus d'une demi-heure et sans succès). Factures à envoyer presque obligatoirement par mail depuis leur site, avec un formulaire à remplir digne d'une incarcération juridique et pour lequel les fichiers images ne doivent pas dépasser 20mb ! Toujours aucun remboursements après 1 mois d'attente. Je suis affilié à cette assurance groupe qui est celle de mon employeur, mais pour avoir bossé au sein d'autres multinationales disposant d'une autre assurance groupe, je peux vous garantir que celle-ci est loin de faire dans le haut de gamme.

15 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De mensen vind ik zeer onbeleefd

De mensen vind ik zeer onbeleefd. Het duurde 15min. alvorens ik antwoord kreeg. Daardoor was ik al op voorhand ambetant geworden. De man luisterde niet naar mijn vraag en wimpelde mij af. Ik dacht dat ik een volledig dossier had ingediend maar blijkbaar niet… Ik heb ook nog niets ontvangen. Nu krijg ik ook nog een mail om er mij attent op te maken wat IK beter kan doen om mijn aanvraag in te dienen. Klantvriendelijkheid bestaat niet meer :-(

16 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vanbreda, un courtier à fuir

Vanbreda n’est vraiment plus à la hauteur. Il n’y a aucun suivi des dossiers. Aucune réactivité aux questions posées par le client. Aucune aide apportée et des employés qui visiblement ne connaissent pas leur travail ou semblent complètement dépassés. Bref, après 20 ans, je viens de résilier tous mes contrats chez Vanbreda Risk & benefits pour passer à la concurrence

6 de diciembre de 2023

Slechte verzekering na verkeersongeval

Slechte verzekering na verkeersongeval! Telefonisch niet te bereiken, hospitalisatie automatisch via app regelen?? Vergeet het!! Lijkt erop dat ze doelbewust bijkomende nutteloze documenten vragen met veel heen en weer gemail tussen ziekenhuis / klant en verzekering. Klant staat niet eerst, ze ontzorgen niet-in tegendeel!

28 de septiembre de 2023

Slechtste verzekering ooit

Slechtste verzekering ooit! Zijn niet bereikbaar...op mails duurt het vaak e weken voor je reactie krijgt! Wil je bellen dan sta je minstens half uur in de wachtrij om dan niet verder geholpen te worden en onvriendelijk iemand aan te lijn te hebben! Telkens vinden ze iets om niet uit te betalen! RAMPZALIG! Mensen : sluit daar geen verzekering af! Al weken ben ik bezig om dokteronkosten ( eigen opleg) terug te vorderen en tot nu toe geen eurocent ontvangen! Ze nemen het overzicht van de mutualiteit niet aan..terwijl de mutualiteit geen sofware heeft om andere overzichten naar hun wensen op te maken! Op het overzicht staat heel duidelijk waar de mutualiteit in tussenkwam en wat eigen opleg is en dus via hospitalisatieverz. moet terug betaald worden..maar met oogkleppen op weigeren ze te betalen! Echte schande!! Ik kom gek van hun manieren !

10 de agosto de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Communicatie is rampzalig

Communicatie met Vanbreda Risk & Benefits is problematisch. Op mails krijg je maar na 2 weken een antwoord (dat meestal ook niet volledig is). Sommige medische kosten die al jaren gewoon aanvaard worden (erelonen van specialisten) worden plots geweigerd zonder énige uitleg. Een dossier ernstige ziekte dat afloopt, wordt niet meegedeeld. Als we dit dan laten verlengen en het is in orde, krijgen we geen nieuwe einddatum, ook al vragen we expliciet tot wanneer het dossier geldig is.

Als hospitalisatieverzekering zou je toch moeten beseffen dat mensen die met ernstige medische problemen kampen, deze extra administratieve problemen echt gemist kunnen worden.

Het is omdat ik via mijn werkgever een aansluiting bij Vanbreda heb, anders had ik waarschijnlijk al lang voor een andere verzekeraar gekozen.

Werk AUB aan jullie communicatie, Vanbreda! Dit kan en moet echt véél en véél beter!

6 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Satisfaction…

je voudrait féliciter Vanbreda pour la promptitude dans le traitement de mon dossier d'hospitalisation et la rapidité pour le remboursement de mes frais médicaux.

7 de mayo de 2023

Lent, très lent...

Je me plains de cette entreprise d’assurance pour la lenteur de sa réponse et des remboursements.
Cette entreprise n’est même pas intervenue pour récupérer une facture d’hospitalisation au MAROC que je n’ai pas reçue et elle ne paye les frais médicaux que sur présentation d’une facture d’hospitalisation.
Au surplus, le montant trimestriel dont une domiciliation a été ouverte n'est pas correct et trop élevé en rapport avec le contrat.
J'ai dû faire intervenir le médiateur fédéral des assurances.

13 de abril de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.