Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prettige horeca ervaring MAAR WACHTRIJEN NIET HANDIG INGERICHT WANT ALS JE ALLEEN KOFFIE MET WIL MOET JE TOCH WACHTEN. DAT IRRITEERT. MAAR: DE ASPERGESOEP IS NIET TE ETEN: GEBONDEN WATER EN DAT IN... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie winkel vriendelijk personeel eten lekker en goeie koffie. Klein aandachtspunt, misschien de routing in restaueant omdraaien, net zoals bij intratuin, eerst bestellen en betalen dan doorlopen en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Producten zijn zoals verwacht. Echter denk ik dat het magazijn personeel wel een opleiding in klantvriendelijkheid kan verdienen. Bij afhalen van mijn producten aan het afhaal magazijn was ik de eni... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De prijzen zijn voor iedere portemonnee. Het lijkt op een groot tuincentrum maar de prijzen zijn veeeeeel interessanter. Het restaurant is ook geweldig. Veel keus en je hoeft niet lang te wachten. All... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vivero
  2. Tienda de artículos navideños
  3. Tienda de hágalo usted mismo
  4. Tienda de muebles de exterior
  5. Tienda de animales
  6. Tienda de vestimenta de trabajo

Escrito por la empresa

Bij Van Cranenbroek vind je alles wat je nodig hebt. Van krachtige tuinmachines en veelzijdig gereedschap tot sfeervolle tuinmeubelen en trendy buitendecoratie. Maar dat is nog lang niet alles! Ook voor (werk)kleding, -schoenen, barbecues, zwembaden en dierbenodigdheden ben je bij ons aan het goede adres. Met meer dan 45.000 artikelen, 100 nieuwe artikelen per week en een per seizoen wisselend assortiment vind je altijd waar je naar op zoek bent!

3,9

Ha contestado el 2% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Il y a moins d’un an

Il y a moins d’un an, j ai acheté une fontaine qui coûtait plus de 200€ et après un hiver tout le bord casse..pas assez de fibre ciment

15 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Restaurant is gezellig en goed

De winkel in zijn gehasl is mooi en overzichtelijk.
Veel keus tegen een leuke prijs.
Restaurant ziet er gezellig uit. Er loopt de hele tijd een dame rond die alle plekjes na gebruik meteen schoon maakt.
Er is een goede keus aan broodjes ed. De broodjes zijn lekker vers en goed belegd en de prijs is redelijk.
De mensen achter de balie werken ook lekker door waardoor de rij snel weg is.

15 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goed

Goed: assortiment, kennis medewerkers, assistentie medewerkers, kwaliteit en prijs eten in de eetgelegenheid.
Verbetering/irritatie: de verplichtte looproute, geen makkelijk en handige opties om door te winkelen te lopen anders dan de aangegeven (zeer lange) looproute door ongewenste afdelingen

11 de abril de 2026

Lekkere broodjes

Lekkere broodjes. Prijs/kwaliteit prima. Vriendelijke medewerkers en de dame van de schoonmaak zorgt voor schone en opgeruimde tafels.

10 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schandalig behandeld tuinset kapot …

We hebben 14 dagen geleden een nieuwe tuinset gekocht bij van Cranenbroek. Onze overkapping is sinds gisteren klaar. We hebben de tuinset uit onze garage gehaald uitgepakt in de overkapping gezet. We zien dat er een rugleuning af is gebroken zijn vandaag 10 april terug geweest naar van Kranenbroek Dongen dit laten zien gemeld en we krijgen te horen dat het waarschijnlijk door onszelf is toegebracht. De stoel moet opgestuurd worden voor onderzoek. Schandalige service een tuinset van € 1000 die het nog geen dag uithoudt ik vind dat schandalig en dit is de laatste keer dat ik bij van Cranenbroek ben geweest

10 de abril de 2026

Mooie grote winkel

Mooie grote winkel, groot assortiment en leuke stijlvolle tuinmeubels. Het was redelijk druk maar desondanks kon je overal goed bij en kon je rustig door de gangen lopen. Gegeten bij het restaurant. De prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend, het eten was super en de vlaaistukken echt super groot. Het personeel in het restaurant was erg vriendelijk. De BBQ en dieren afdeling was ook echt heel erg uitgebreid, kon op 1 plek voor alles terecht. Zeker een aanrader!

8 de abril de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.