Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prettige horeca ervaring MAAR WACHTRIJEN NIET HANDIG INGERICHT WANT ALS JE ALLEEN KOFFIE MET WIL MOET JE TOCH WACHTEN. DAT IRRITEERT. MAAR: DE ASPERGESOEP IS NIET TE ETEN: GEBONDEN WATER EN DAT IN... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie winkel vriendelijk personeel eten lekker en goeie koffie. Klein aandachtspunt, misschien de routing in restaueant omdraaien, net zoals bij intratuin, eerst bestellen en betalen dan doorlopen en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Producten zijn zoals verwacht. Echter denk ik dat het magazijn personeel wel een opleiding in klantvriendelijkheid kan verdienen. Bij afhalen van mijn producten aan het afhaal magazijn was ik de eni... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De prijzen zijn voor iedere portemonnee. Het lijkt op een groot tuincentrum maar de prijzen zijn veeeeeel interessanter. Het restaurant is ook geweldig. Veel keus en je hoeft niet lang te wachten. All... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vivero
  2. Tienda de artículos navideños
  3. Tienda de hágalo usted mismo
  4. Tienda de muebles de exterior
  5. Tienda de animales
  6. Tienda de vestimenta de trabajo

Escrito por la empresa

Bij Van Cranenbroek vind je alles wat je nodig hebt. Van krachtige tuinmachines en veelzijdig gereedschap tot sfeervolle tuinmeubelen en trendy buitendecoratie. Maar dat is nog lang niet alles! Ook voor (werk)kleding, -schoenen, barbecues, zwembaden en dierbenodigdheden ben je bij ons aan het goede adres. Met meer dan 45.000 artikelen, 100 nieuwe artikelen per week en een per seizoen wisselend assortiment vind je altijd waar je naar op zoek bent!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 2% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Restaurant

Restaurant: is netjes en schoon
Broodjes sate super lekker
Andere broodje zijn ook heel goed!
Klant vriendelijke.
Winkel veel personeel en helpen je graag.
Mooi groot ruim en netjes

Mooie grote winkel

Mooie grote winkel, ondanks de vele mensen kon je overal goed bij en kon je rustig door de gangen lopen. Ook hebben we gegeten in het restaurant. De prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend, we hebben heerlijk gegeten. Het personeel in het restaurant was ook super vriendelijk. Zeker een aanrader om naartoe te gaan.

Essen ist sehr lecker

Essen ist sehr lecker, frisch zubereitet und zu einem guten Preis.
Das Ambiente ist angenehm und schön eingerichtet.

Vooral even de catering

Vooral even de catering: echt perfect. Alles lekker vers ruime plaatsen en een goed ontbijt met ons tweetjes voor nog geen 10 euro.....waar vind je dat nog? #Driekenmien #kerkrade

Mooie winkel...perfect ingericht...

Mooie winkel...perfect ingericht...
Veel keus...vriendelijk personeel...
De koffie in het restaurant was heerlijk... jammer dat je voor koffie en taart toch moet aanschuiven. De toiletten zeer proper... winkel goed bereikbaar.
Is voor herhaling vatbaar...

26 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als je in de buurt ben ga er heen

We komen vaker bij Cranenbroek maar dan in Dongen en Schijndel maar voor het eerst in Budel maar wat een verschil. Zo netjes en geordend ruim opgezet en een restaurant waar je heerlijk kunt eten en voor de prijs hoeft je het niet te laten. Plus hele nette wc. Helemaal Top

25 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slecht restaurant.

We hadden ook gebruik gemaakt van het restaurant. We hadden een broodje zalm en een broodje sate besteld. Beide niet te eten! Zalm was droog en hard en het brood had niet eens boter erop. Smakelloos. Ook de sate smaakte nergens na.

21 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.