Van den Boomen badkamers Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijk email's en telefonisch contact over het aflever moment. Voor ons kwam het eerste lever moment niet goed uit, en is in goed overleg verplaatst. Ze bezorgen graag als je thuis bent en in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een fijne betrokken organisatie. Je voelt je hier geen nummer. Zij hebben ervoor gezorgd dat de levertijd van onze badkraan naar voren gehaald kon worden zodat we niet in de problemen kwamen tijdens d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De douchekop was netjes verpakt en snel geleverd. + Het persoonlijk krabbeltje erbij maakt dat je daar als eerste zal kijken wanneer je nog iets nodig hebt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring mee met Van den Boomen. Na telefonisch contact de radiator knoppen besteld. De medewerker had aangegeven tijdens het telefoongesprek dat het een week later bezorgd zou worden. Door o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor para baños
  2. Reformas de baño

Escrito por la empresa

Al 25 jaar adviseren wij onze klanten vanuit onze showroom in Eersel over de renovatie of installatie van hun sanitaire ruimtes. Service en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Met de lancering van onze webshop voegen wij een stukje advies op afstand aan onze dienstverlening toe. Met passie voor sanitair en design adviseren wij je over ons assortiment toonaangevende merken. Wij denken graag met je mee en zijn pas tevreden als jij dat bent!

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

105 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goede ervaring mee met Van den Boomen

Goede ervaring mee met Van den Boomen.
Na telefonisch contact de radiator knoppen besteld. De medewerker had aangegeven tijdens het telefoongesprek dat het een week later bezorgd zou worden. Door omstandigheden waren de knoppen niet op voorraad bij de leverancier en duurde het een week langer. Hier werd door de medewerker goed gecommuniceerd met ons. Via mail en telefonisch. Dit is door ons als zeer netjes ervaren. Na het ontvangen en uitpakken was er nog een kaartje: Veel plezier met uw aankoop.
Top en nog bedankt.

31 de enero de 2024

Respuesta de Van den Boomen badkamers

Wat goed om te horen. Bedankt voor de mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Ze denken met je mee en komen afspraken na. Persoonlijke benadering.

29 de enero de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Van den Boomen badkamers

Bedankt voor de review. Goed om te horen!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nu is het kussen goedkoper

Nu is het kussen goedkoper. Niet leuk als je deze net een paar weken in huis hebt. Het duurde langer dan ik dacht voordat ik het kussen ontving. Het kussen moest nog uit Duitsland komen. Weinig informatie nadat ik de bestelling had geplaatst over leverdatum.

7 de enero de 2024

Bedankt voor je review Irene,
Het vervelende van acties is dat er altijd klanten zijn die misgrijpen. Daarom hebben wij daar standaard een regeling voor. Onze klantenservice had je daar graag over geïnformeerd. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je altijd even contact met ons opnemen ;-)

Omdat wij dicht op onze levertijden zitten heb ik dit even voor je nagekeken. Je bestelling is op zondag 7 januari geplaatst en het kussen is op zaterdag 13 januari geleverd. Normaliter wordt vaak binnen 2 werkdagen geleverd maar in verband met inventarisatie heeft jouw bestelling er iets langer over gedaan. Gelukkig is wel binnen de door ons vermelde levertijd geleverd.

Na bestelling ontvangt de klant van ons automatisch een bestelbevestiging en aansluitend een track en trace code. Mocht je die niet ontvangen hebben dan hoor ik dat graag en zal ik nakijken waar dit mis is gegaan.

Het spijt ons dat je shopervaring niet is geweest wat je ervan verwachtte. We wensen je wel veel plezier van het mooie badkussen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bijna 8 wkn verder en nog geen offerte…

Bijna 8 wkn verder en nog geen offerte ontvangen

7 de diciembre de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Van den Boomen badkamers

Bedankt voor je review. En wat ontzettend vervelend om te horen.

Vanuit de webshop hebben wij helaas geen zicht op de werkzaamheden in de showroom. Onze collega gaat hierover daarom contact met je opnemen.

Onze organisatie staat voor een hoge klant- en servicegerichtheid en dat is in dit geval niet waargemaakt. Onze excuses hiervoor.

Prettig zaken doen

Heldere informatie over product en over de voortgang van de bestelling.
Netjes afgeleverd met eigen bus binnen het aangegeven uur. Dat is veel beter dan de meeste besteldiensten kunnen bieden.

30 de diciembre de 2023

Respuesta de Van den Boomen badkamers

Dat is goed om te horen Ruud. We gaan je bericht direct doorgeven aan de betreffende koerier ;-) Bedankt voor de mooie review!

Snelle,goede levering.

Snelle,goede levering.
Telefonisch contact gehad, vriendelijke mensen,die met je meedenken en ervoor zorgen dat je spullen op tijd binnen zijn.

27 de diciembre de 2023

Respuesta de Van den Boomen badkamers

Wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review!

Aanrader

snel, betrouwbaar, netjes op tijd

25 de diciembre de 2023

Respuesta de Van den Boomen badkamers

Fijn om te horen Willem. Bedankt voor de mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel prettig bedrijf met snelle…

Heel prettig bedrijf met snelle reactie, goede prijzen en prettige hulp!

21 de diciembre de 2023

Respuesta de Van den Boomen badkamers

Wat goed om te horen. Bedankt voor de mooie review!

Afspraak

Goederen zijn netjes volgens afspraak met eigen vervoersdienst afgeleverd.

26 de noviembre de 2023

Respuesta de Van den Boomen badkamers

Bedankt voor je review Gert-Jan. De levering van onze grote pakketten bezorgen we inderdaad met onze eigen koeriers. Op dit manier weten we zeker dat de producten netjes aankomen. Goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gewoon goed

Gewoon goed. Geen bijzonderheden. Goede uitleg op de website, bestellen, betalen, leveren en klaar.

23 de noviembre de 2023

Respuesta de Van den Boomen badkamers

Bedankt voor de mooie review Wilko. Altijd goed om terug te horen dat onze service werkt zoals het hoort.

Super service!

Alles top! Door mijn fout was een product niet bruikbaar. Zeer vriendelijk geholpen en alles binnen no time opgelost en terugbetaald.

14 de noviembre de 2023

Respuesta de Van den Boomen badkamers

Bedankt voor de mooie review Bonnie. Fijn dat we het zo snel voor je hebben kunnen oplossen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg fijn geholpen denken mee.

Erg fijn geholpen denken mee.
Klantvriendelijk, behulpzaam,
Creatief, probleem oplossend.

10 de noviembre de 2023

Respuesta de Van den Boomen badkamers

Bedankt voor deze mooie review. Altijd fijn om te horen dat onze klantenservice gewaardeerd wordt.

Goede afspraken

Goede afspraken, goeie prijs, correcte levering.

26 de octubre de 2023

Respuesta de Van den Boomen badkamers

Dat is altijd fijn om te horen! Dankjewel voor de review.

Snelle afhandeling

23 de octubre de 2023

Respuesta de Van den Boomen badkamers

Bedankt voor de review Debby. Altijd fijn om te weten dat onze service gewaardeerd wordt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Liever geen DHL

Na de bestelling moest ik betalen en werd de verbinding verbroken, toe heb ik het "gewoon" betaald en liep wat vertraging op, het enige jammere is dat ik gevraagd heb om het via post NL te sturen, maar het is per DHL verstuurd, waardoor ik het nu een week later het bestelde nog niet in mij bezit heb. Dat is de reden dat ik niet voor DHL gekozen heb.

19 de mayo de 2023

Hallo Henk,
Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat er iets mis is gegaan met de verzending. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat het pakket op dit moment onderweg is, waardoor je het hopelijk voor het weekend hebt. Alvast een heel fijn pinksterweekend.

8 consejos para escribir buenas reseñas.