Schoenen gekocht die helaas klein scheurtje kregen. Zijn meteen omgeruild. Echt heel fijn hoe dit werd afgehandeld.
Zeer goed online verlopen! Ze reageerden snel op mijn verzoek per e-mail voor extra informatie mbt een bepaald artikel. Zeer attent verpakt met vloeitje erom gewikkeld en een fijne pen met touchscreen... Ver más
Hele fijne webwinkel met een mooi assortiment. Helaas had ik van mijn bestelling de verkeerde maten ontvangen, maar de volgende dag ontving ik al mijn juiste maten. Een leuk cadeautje was bijgevoegd.... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De webshop van Van der Kam Heerenveen & Leeuwarden (vanderkam.nl) is niet langer actief. In september 2023 zijn de winkels van Van der Kam in Friesland overgenomen door Van Uffelen Mode. Hierdoor is de webshop van Van der Kam Heerenveen & Leeuwarden (vanderkam.nl) niet meer actief en bereikbaar. Voor het vertrouwde aanbod aan dames- en herenkleding en dezelfde service kunt u terecht bij Van Uffelen Mode, zowel in onze vernieuwde winkels als online via www.vanuffelenmode.nl.
Lindegracht 11, 8441 GJ, Heerenveen, Holanda
- 0513623242
- shop@vanderkam.nl
- vanderkam.nl
Schoenen omgeruild
Zomerjack
Gisteren online een zomerjack besteld. Is vandaag al bezorgd, erg zorgvuldig ingepakt en een persoonlijk kaartje erbij, zo leuk.
En zo blij met de jas! Mooie kwaliteit.
Vandaag heb ik 2 artikelen in de sale…
Vandaag heb ik 2 artikelen in de sale gekocht. Heel blij mee. Maar vooral blij met de deskundige hulp, de eerlijkheid en de heel persoonlijke benadering. Altijd een luisterend oor, een kopje koffie. Ik voel mij thuis bij Kamst Mode in Coevorden.
Marijke
Zeer tevreden
Nette, goede en snelle service. Duidelijke website en mooi product.
Snel gereageerd en opgestuurd
Snel gereageerd en opgestuurd. Trui was zoals beschreven. Goede kwaliteit.
Snel geleverd!
Snel en goed.
Snelle levering en zorgvuldig ingepakt. Product is gelijk aan wat er op de website wordt aangeprezen. Mooie aanbieding.
prima en goed op tijd
Online een vest besteld
Online een vest besteld. De 2e dag al geleverd. Super snel, en idd een mooi vest van goede kwaliteit.
Snel en netjes
Goede prijs en snelle levering van de…
Goede prijs en snelle levering van de schoenen.
Zeer goede service
Zeer goede service. Dit bedrijf doet er alles aan om het de klant naar de zin te maken.
Prima communicatie.
Heel erg bedankt,
R. Mulder
Fijne site en snelle levering.
Más información sobre otros tipos de reseñas.