Vanderwijckschoorsteenendak Opiniones

3,7

4 sterren Na het plaatsen van onze lichtkoepel ontstond helaas lekkage. Het kostte wat tijd en meerdere bezoeken om de oorzaak te achterhalen en het probleem volledig op te lossen. Dat was uite... Ver más

Vanderwijck heeft een nette offerte opgeleverd (regio Venlo), is flexibel in de planning en er wordt netjes en doorgewerkt. Last minute wijzigingen (extra koepel voor dakdoorgang) zijn geen problemen.... Ver más

Een lekkage had een gedeelte van ons dak geruïneerd. De inspecteurs van der Wijck hebben het hele dak grondig geïnspecteerd en een goed gespecificeerde offerte gemaakt van een (op ons verzoek) reno... Ver más

In Coronatijd, 9 september 2021, moest een schoorsteen bij ons weggehaald worden. Via de website kwam ik bij dit bedrijf uit. Zij hebben de schoorsteen verwijderd en nieuwe dakpannen geplaatst. De... Ver más

Medio

Oplichters

Van der Wijck heeft op haar eigen website reviews staan maar beheert deze zelf. Met andere woorden; zij deleten de slechte, minder positieve reviews. Dit is onbehoorlijk.

Van der Wijck zou bij mij een openhaard met rookkanaal komen plaatsen. De afgesproken datum had ik tijdig gecanceld. Echter waren ze dit vergeten.

Of ik alsjeblieft wilde meedenken in een oplossing. Of ik alsjeblieft wel het rookkanaal alvast kon laten plaatsen.
Zij zouden dan later terugkomen om voor 300 euro de kachel te plaatsen.

Omdat ik ze uit de brand wilde helpen heb ik hiermee ingestemd. Toen ik contact opnam voor het plaatsen van de kachel gaven ze niet thuis.

Toen ik hem daar op aanspraak en aangaf er over na te denken een advocaat in te schakelen kreeg ik het verwijt naar me hoofd dat ik hun niet moest bedreigen.

Dus als kritische klant het bedrijf aanspreken op het niet nakomen van afspraken maakt mij een bedreiger!?!

Dit is de wereld op z’n kop. Ze lijken vriendelijk maar het is een heel
Slecht onbetrouwbaar bedrijf. Je reviews manipuleren op je eigen website.. dat zou eigenlijk al genoeg moeten zeggen.

Neem even 5 minuten de tijd om ze goed te googelen en je zal zien dat er meer dan genoeg / te veel negatieve reviews online staan.

31 de mayo de 2021