Svindlere trækker pengene med det samme,har ikke sendt ordren endnu 1 uge efter køb.
Consulta las opiniones de los clientes
Vi købte for nylig en Wood havedam med 4 elementer efter super god vejledning fra Jacob. Det føltes som om, han var med os lige fra beslutningsprocessen til leveringen, selv om korrespondancerne hove... Ver más
Denne hjemmeside lever ikke op til kravene. Min pakke blev leveret på 2 måneder, hvilket er alt for længere. Derudover virker det til at fontænen ligner noget man kunne købe på wish. Ekstre... Ver más
La empresa ha respondido
Har netop modtaget en Meissen Vandfontæne antik krukke ...der viste sig at være af plastik made in China.. Jeg har "kun" givet 1950 ,- for denne "skønhed"... Den får ellers meget fine beskrivels... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vandfontæne-Shop.dk er specialister i alt indenfor springvand og vandfontæner til både små og store haver samt professionelle haveanlæg. Vi har også produkter og tilbehør til "byg-selv" vand i haven projekter såsom mini-damme, vandpumper, fuglebade, vandfald, formstøbte bassiner og vandspil. Springvand i haven tiltrækker fugleliv, og den rislende lyd af vand giver haven hygge, livsglæde og sindsro. Vi har også mindre vandspil og vandkunst til f.eks. altaner, udestuer, terrasser og drivhuse. Vores shop tilbyder også produkter såsom flydende fontæner og springvand til små og store søer som forbedrer vandkvaliteten - samt større springvand til f.eks. virksomheder og springvand til store haveanlæg. Vi brænder for at give vores kunder en så god en service som muligt.
Información de contacto
Ballerup Byvej 314A, 2750, Ballerup, Dinamarca
- 20297506
- jacob@elktrading.dk
- vandfontaene-shop.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg købte en indendørsfontæne hos dem, og oplevede problemer med pumpen. Da jeg tog fat i kundeservice reagerede de prompte, og sendte en ny fontæne. Her vil jeg helt sikkert handle igen.

Fantastisk service
Fantastisk service, da der var en fejl ved varen. Hurtig reaktion og 100% service! TUSIND TAK.

Købte en vandfontæne
Købte en vandfontæne. Pumpen virkede ikke. Sendte en mail og samme dag blev en ny pumpe sendt til mig. Rigtig god service fra forretningen
Forkert betalingsinfo
Jeg forsøgte at placere en ordre gennem Viabill, som de på siden nævner som en betalingsmulighed, og jeg modtog også hurtigt en ordrebekræftelse, men der var ikke trukket nogle penge, og der skete ikke mere
Jeg forsøgte at maile til ovenstående firma, men fik ikke nogen reaktion.
Derefter henvendte jeg mig på deres fb side, og fik beskeden at ordren ikke var gået igennem, men at jeg var velkommen til at bestille, og betale, så skulle de nok sørge for ordren blev afsendt. Jeg skrev at jeg gerne ville forsøge igen med Viabill, da det var mest belejligt for mig, og derefter blev der ikke svaret tilbage.
Jeg forsøgte igen, med samme resultat som før: Der kom en ordrebekræftelse, men ingen penge blev trukket, og ingen reaktion fra firmaet, der åbenbart blot lader ordren ligge, og lader folk tro, at den er gennemført.
Umiddelbart virker det som om at der ikke foreligger nogen aftale med Viabill, men at man blot bliver ignoreret hvis man forsøger med den mulighed, hvilket er ret træls når man får en bekræftelse der rent faktisk siger at ordren er gennemført, og kun hvis man er meget opmærksom, finder man ud af at det er den ikke......

Respuesta de Vandfontæne-shop.dk
Denne hjemmeside lever ikke op til kravene…
Denne hjemmeside lever ikke op til kravene.
Min pakke blev leveret på 2 måneder, hvilket er alt for længere.
Derudover virker det til at fontænen ligner noget man kunne købe på wish.
Ekstremt dårligt!!
Ikke pengene værd og kan klart ikke anbefale den her hjemmeside til nogen som helst.

Respuesta de Vandfontæne-shop.dk
Vil helt klart anbefale denne shop
Vil helt klart anbefale denne shop. Bestilte en fontæne som vi gerne ville have leveret i en bestemt uge. Anvendte deres Chat og fik klar og præcis informationer om hvordan vi skulle gøre. Da tiden nærmede sig, Skrev vi ugen før aftalen, at nu var vi klar til at modtage den, to dage efter var den leveret. Nem at samle, men havde dog et enkelt spørgsmål som vi sendte på mail, og samme dag kom der svar. Service og god behandling under hele forløbet.
Ok men dårlig kommunikation
Jeg har købt en Vandfontæne og den blev hurtigt leveret. Men jeg havde nogle spørgsmål om fontænen jeg købte så jeg skrev til dem. Fik dog aldrig noget svar og ringede så op til dem og fortalte at jeg havde skrevet til dem med nogle spørgsmål. Det vil hun lige sige videre. Men fik ikke svar på mine spørgsmål. Så ikke særlig god kommunikation og rådgivning om fontænen. Men tog chancen og købte fontænen og er godt tilfreds med den.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales.
Jeg bestilte en vandfontæne, som blev leveret efter et par dage. Da den kom var det dog allerede ret tydeligt på selve pakken, at den ikke var blevet behandlet retmæssig og da jeg pakkede vandfontænen ud var den ganske vidst gået i stykker. Det var jeg selvfølgelig mega ærgerlig over, da den trods alt ikke var helt billig. Jeg skrev så til vandfontæne-shop over mail og fik et høfligt og imødekommende svar samme dag om at det var de kede af og de ville straks sende mig en ny. Allerede dagen efter at jeg skrev til dem, fik jeg leveret en ny. Måden de håndteret situationen på, var i den grad super professionel.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.