van Ekeren advies en projecten B.V. Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na aanvraag van een asbestinventarisatie werden we snel teruggebeld met een verzoek om meer informatie. We konden snel een afspraak maken. Zelf hadden we weinig weet van mogelijk asbesthoudende mate... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij belden voor een spoedopdracht en hadden niet verwacht dat ze zo snel konden langskomen. Zij begrepen het gevoel van urgentie en ontzorgden ons daar waar het mogelijk was. Dachten mee, gaven tips e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

1e plaats wat voor mij de doorslag om te kiezen voor van Ekeren ,was de snelle alerte reactie op mijn offerte verzoek en latere vragen. Daar bleven de iets goedkopere aanbieders toch wel bij achte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professioneel en Zorgvuldig. Er wordt snel en adequaat gereageerd per email, je krijgt antwoorden op al je vragen. Ook de afspraak inplannen verliep soepel. Alles wordt goed en netjes uitgevoerd ti... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de detección de asbesto
  2. Asesor en ingeniería

Escrito por la empresa

van Ekeren advies en projecten B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van asbestinventarisatie, NEN2991 onderzoeken en projectbegeleiding bij asbestgerealiteerde sloopprojecten. Bij ons werken uitsluitend vak- gespecialiseerde medewerkers, de medewerkers hebben jarenlange ervaring in de bouw en onze branch.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisch!

We zijn zeer snel geholpen. Het contact was erg prettig en alles werd goed uitgelegd. Dankzij Donny lopen we gelukkig weinig vertraging op met de verbouwing van ons huis.

6 de junio de 2023

Respuesta de van Ekeren advies en projecten B.V.

Vriendelijk bedankt voor uw review, wij zijn blij dat u tevreden bent geweest met onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, van Ekeren advies en projecten

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prettige ervaring, systematisch en zorgvuldig

Prettige ervaring met de firma Van Ekeren. De voorlichting vooraf was to the point. Zorgvuldige, heldere en systematische aanpak bij de uitvoering en een uitgebreide rapportage. De prijs van het onderzoek liep in de pas met wat in het algemeen standaard is.

25 de mayo de 2023

Goede communicatieve vaardigheden

Goede communicatieve vaardigheden, en snelle service, maakt gelijk afspraak en goed advies.

19 de abril de 2023

Duidelijke en snelle communicatie

Duidelijke en snelle communicatie. Er kon snel een afspraak gemaakt worden. Donny was op tijd aanwezig, heeft een nauwkeurig onderzoek gedaan en ik had binnen twee dagen een volledig rapport.

29 de marzo de 2023

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Eén beschadiging en één vlek, verder lof!

De balk boven de zolder waar de asbestplaten zaten, is beschadigd en bij de trap naar de begane grond toe, is een vlek ontstaan!

Verder prima werk!

22 de diciembre de 2022

Respuesta de van Ekeren advies en projecten B.V.

Vriendelijk bedankt voor uw review,
Met vriendelijke groet, van Ekeren advies en projecten

Klantvriendelijk snelle inventarisatie…

Klantvriendelijk snelle inventarisatie met snelle rapportering.

11 de diciembre de 2022

Snel geleverd

Snel geleverd, prijstechnisch goed.

Er moest op korte termijn een asbestinventarisatierapport uitgevoerd worden. Dit kon en nog tegen een scherpe prijs ook nog. De werkzaamheden waren snel uitgevoerd en het rapport snel en eenvoudig beschikbaar.

27 de noviembre de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heldere informatie en snel.

1 de diciembre de 2022

goedemorgen

goedemorgen. tevreden snelle reactie van jullie.
binnen een paar dagen was het geregeld.

29 de noviembre de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afspraken zijn prima nagekomen.

11 de noviembre de 2022

Heel snel geholpen

Heel snel geholpen, professionele hulp en advies ook erg vriendelijk in de omgang.

1 de noviembre de 2022

Asbest verwijderd

Duidelijk en correct alles afgehandeld van inventarisatie rapport tot asbest verwijderd.

19 de octubre de 2022

Top Service!

De mensen van Van Ekeren advies en projecten zijn vakkundig, goed bereikbaar en schakelen snel. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren en de afspraken zijn goed, duidelijk en vooral heel erg snel nagekomen.

19 de octubre de 2022

Aanbevelenswaardig!

Aanbevelenswaardig voor een snelle en betaalbare asbestrapportage.

17 de octubre de 2022

Goede ervaring

Goede en duidelijke uitleg

18 de octubre de 2022

Snel en goed

Kon heel snel langs komen en had dezelfde dag het rapport al klaar.

5 de octubre de 2022

Prima

Volgens planning keurig uitgevoerd

22 de septiembre de 2022

Goede uitleg en rapportage

Goede uitleg en rapportage , snelle reactie tijd .

22 de septiembre de 2022

Respuesta de van Ekeren advies en projecten B.V.

8 consejos para escribir buenas reseñas.