Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na voor duizenden euro's via internet gekocht te hebben, is het nu misgegaan. Bij VanGillis voor €140,- euro een mooie winterjas gekocht. Na een maand nog niks ontvangen. Kan geen contact meer krij... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichting Wat ik kreeg was een vodje...waar ik 130 voor voor heb betaald. Terugsturen lijkt makkelijk maar ze geven een incorrect adres, waardoor het nooit aankomt en dus geen geld terug krijgt.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hier niet bestellen. Misleidend bedrijf. Nadat ik veel bombarie heb gemaakt bij meerdere instanties en ook gedreigd heb met het doen van aangifte, hebben ze mijn bestelling eindelijk maar geannule... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lijkt een betrouwbare Nederlands webshop met Nederlandse bedrijfsgegevens. maar het betreft goedkope rommel van ver weg. Duurde 22 dagen voordat het aankwam i.p.v. de beloofde 4-8 werkdagen. Het war... Ver más

1,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een jas besteld voor mijn…

Ik heb een jas besteld voor mijn kleinzoon. Na 16 dagen werd de jas bezorgd. Een heel andere jas dan ik besteld had en de maat klopt ook niet. Na veel emails gestuurd te hebben, want bellen kan niet, kreeg ik als antwoord dat als ik de jas houd, ik 10% korting krijg 7 hele euro's. Dus zij denken dat ik 63 euro betaald voor iets waar ik niets aan heb.
Zij hebben de mond vol over C02, daarom zijn zij tegen retourneren. De jas is in plastic verpakt, de (chinese) vrachtwagen rijdt 5 dagen dwars door China naar het vliegveld en wordt dan naar Nederland gevlogen. Jaja, goed voor het milieu.
De retourkosten moet je zelf betalen.

7 de diciembre de 2024

Foute webshop

Had ik maar eerder op Trustpilot gekeken. Ik ben bang dat ik mijn bestelling nooit krijg of een made in China exemplaar ipv het merino wolllen vest. Verraderlijk goed uitziende website. Direct mail en updates en toen bleef het stil...... spijtig. Ga sowieso een melding doen.

6 de diciembre de 2024

Oplichting

Oplichting. Drop shop.
Op het adres staan 50+ bedrijfjes. Incl crypto kneuzen. Dan weet je genoeg.

8 de diciembre de 2024

Bijna een bestelling gedaan

Bijna een bestelling gedaan, maar vertrouwde het niet. Geen KvK nummer op de site. KvK geraadpleegd, maar dit bedrijf kan ik niet terug vinden. Domeinnaam bestaat sinds juli 2024, dit heeft ook geen vertrouwen.
Telefoon nummer is ook niet te vinden met Google, terwijl een bedrijf er juist alles aan doet om vindbaar te zijn.
Ik vertrouw het niet, ondanks (nog) geen melding op de politie site.

30 de noviembre de 2024

Oplichters

Oplichters, blijven continue mensen oplichten. Je ontvangt niks of troep out china, hou hier rekening mee. Aangifte is al gedaan, politie doet onderzoek naar de eigenaar via de domein. Modehuis-jansen.com schijnt van dezelfde oplichter te zijn begreep ik uit het onderzoek

1 de octubre de 2024

Een malafide bedrijf

Een malafide bedrijf, heeft een adres op hun website van een restaurant in Rotterdam.
Ze gebruiken foto's van andere webwinkel en werken onder verschillende namen met dezelfde foto's, en het telefoonnummer van hun website werkt niet.mijn product is ook nooit aangekomen, dus geld kwijt!

20 de noviembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.