Ik had een topper besteld de ergo fit ,maar de tijk zat niet goed. Ik heb Herman een paar foto's gestuurd en hij belde mij s'avonds gelijk op, ik kreeg een nieuwe, hij adviseerde mij de balancs topper... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Via de socials de advertentie voorbij zien komen. Online de vragenlijst ingevuld, zo kwamen we beiden uit op de Ergo Fit topper. Voor de zekerheid nog even gebeld met Annemarie en enkele aanvullende... Ver más
Prima levering. Kussens werden nageleverd. Over de ergo topper; prima op geslapen. Tot zover tevreden. Nu benieuwd naar de levensduur.
Dik tevreden. Ik heb de tweepersoons ergo, was wel even wennen omdat ik van 5 cm naar een 12 cm topper ging. Mijn vrouw was gelijk om en die moet ik nu wakker maken, heeft dus ook nadelen😃. Geen 5... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn Herman en Annemarie en staan al meer dan veertig jaar met beide benen in de beddenbranche. In al die jaren hebben we één ding geleerd: goed slapen maakt het verschil in je dagelijks leven. Met Van Herman richten we ons volledig op toppers. Geen doolhof aan modellen, maar drie zorgvuldig gekozen uitvoeringen die écht werken. Zo maken we de keuze eenvoudig en overzichtelijk, zonder concessies in kwaliteit.
Información de contacto
Handelsweg 8, 5, 8061 RL, Hasselt, Holanda
- +31 85 486 0780
- support@vanherman.nl
- vanherman.nl
Door slecht weer langer op moeten…
Door slecht weer langer op moeten wachten, maar dan heb je ook wat. Ik ben zeer tevreden slaapt heerlijk
Goede service. Wij hadden de verkeerde maat voor onze topper besteld. We konden hem zo omruilen. De te kleine werd gehaald en de goede gebracht z9nder bij te betalen.
Ook een prima topper. Ligt prima
Een topper van een topper!
We slapen heerlijk op onze nieuwe balancetopper en stappen veel soepeler uit bed! Een echte aanrader.
Fijne topper en prima advies
Prettig contact op Oudjaarsdag met Annemarie, die mij advies gaf over de juiste topper voor mij. De topper werd snel verstuurd, helaas duurde het ontvangen lang door het slechte weer in januari. Maar ik slaap uitstekend op deze fijne topper!
Fijne topper bij van Herman gekocht
Fijne topper bij van Herman gekocht, omdat onze vorige topper aan vervaning toe was, gekozen voor de Ergofit topper met split van Herman. Ik slaap weer heerlijk en rustig, lig niet meer de hele tijd te draaien, omdat ik van de pijn niet weet hoe ik liggen moest. Heel blij met deze topper, deze was ook nog eens goed betaalbaar.
Prima afgehandeld
Allereerst super tevreden ik slaap…
Allereerst super tevreden ik slaap heerlijk nu de servive ik was best wantrouwig via internet maar wat een grandioze service ik bestede verkeerdr maat echt service mijn schuld maar geen probleem netjes omgeruild zoon gebracht zo lief behulpzaam nee weer verkeerde maat ik zelf gedaan he echt eeer geen problerm en vandaag herman zelf mn juiste goede maat echt verbazing wat n grandioos bedrijf en medeweking [service )herman annemarie en zoon ik ga t zeker hiet in denhaag rijswijk verspreiden jullie hebben top kwaliteit vriendelijkheid service op de juiste plek heel veel verkoopsukces toppers astrid verhulst
Ergo fit topper
Ergo fit topper besteld en snel ontvangen! De topper ligt fantastisch! Het vormt zich geheel naar je lichaam en de drukpunten (schouder, heup etc) worden voelbaar ontlast, heerlijk! Daarnaast is de service uitstekend en gemakkelijk en snel bereikbaar. Dank!
Sinds kort een geweldige Ergo Fit 12 cm…
Sinds kort een geweldige Ergo Fit 12 cm dikke split topper gekocht bij Van Herman.
Het is heerlijk om naar bed te gaan en we slapen erg goed en worden uitgerust wakker.
Een echte aanrader dus.

Top toppers!
We hebben nu 5 nachten op de nieuwe topper geslapen. We hebben gekozen voor de ergonomische. Wát een feest! Je voelt heel je lichaam ontspannen. We slapen supergoed en worden heerlijk uitgerust wakker. Echt een aanrader!

Betrouwbaar
Wees niet bezorgd of er wel wordt geleverd !!
Perfect verpakt en snel ging het.
Zelfs een aktie artikel dat na mijn aankoop van de topper aankoop van start ging, werd mij ook alsnog toegezonden.
Bedankt voor de prima kussens.

Wat een top service!
Wat een top service!!
Topper was twee keer kwijt geraakt bij de post maar geen probleem Annemarie was zeer vriendelijk en meedenkend en Herman kwam de topper persoonlijk brengen.

Respuesta de VanHerman
Eergisteren de ergo topper ontvangen en…
Eergisteren de ergo topper ontvangen en echt waar ik heb heerlijk geslapen
De service is uitstekend!
Dank je wel

Geen probleem bij Herman , hij lost het op 🥳
Topper Balans met split besteld .
Geleverd per post. Helaas geen split.
Geen probleem. Herman komt deze persoonlijk omruilen. Even helemaal naar Limburg.🚗
Top service.👍 Top Topper.👌

Hele fijne Balance Topper
Hele fijne Balance Topper, heerlijk geslapen vanaf de erste dag!

Respuesta de VanHerman
We wilden de ergo topper maar na…
We wilden de ergo topper maar na contact met de winkel is ons de balance geadviseerd, mijn man is een buikslaper en we wilden een harde topper. Er werd gelijk op de mail gereageerd en zelfs gebeld om met mij te overleggen.
Super service en mensen die er verstand van hebben. Ps: we slapen heerlijk op onze topper

Respuesta de VanHerman
Más información sobre otros tipos de reseñas.