Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling Opiniones 96

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vad finns det egentligen att inte säga om det här företaget? Vi är oerhört nöjda med den fantastiska stjärntrion Sohejl, Alan och Lina. Det märks tydligt att de verkligen bryr sig om oss som företag o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anders, Sebastian och Gustav på våning 18 är fantastiska och det känns tryggt för oss att ha dom med på tåget för att nå våra tillväxtplaner vi har för Biohack Balance! Nöjd med allt, speciellt deras... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har arbetat i ca ett år med Våning18 samt Pontus och Sofie. De har från första dag levererat bra service och varit väldigt profesionella. Vi var nya in i SEO arbetet och fick tydligt förstå att det sk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mina erfarenheter av denna typ av tjänster är historiskt inte de bästa. Var tveksam initialt även denna gång men deras arbete har varit över förväntan. Resultatet så här långt verkar mycket lovande o... Ver más

1. Servicio SEO
  2. Servicio de marketing por Internet
  3. Agencia de marketing
  4. Agencia de marketing y medios de comunicación
  5. Agencia de marketing online

Escrito por la empresa

Våning 18 är en ledande svensk byrå inom digital marknadsföring med fokus på SEO (sökmotoroptimering) och Google Ads, etablerad 2016 i Halmstad, Sverige. Sedan starten har byrån vuxit snabbt och etablerat sig som en av landets mest framgångsrika och växande aktörer inom performance-driven digital marknadsföring, med ett team på över 50 medarbetare och hundratals kunder över hela landet. Med kontor i Halmstad och Göteborg kombinerar Våning 18 teknisk kompetens, strategisk analys och kreativt tänkande för att hjälpa företag att öka sin digitala synlighet, skapa fler affärsmöjligheter och driva mätbara resultat online. Byrån arbetar nära sina kunder för att förstå deras affärsmål, målgrupper och marknadsutmaningar – och bygger därefter skräddarsydda strategier som ger verklig affärsnytta. Resultatdriven sökstrategi & digital synlighet I en digital värld där konkurrensen om uppmärksamheten är hård och algoritmerna ständigt förändras, är det avgörande för företag att synas där deras potentiella kunder söker – framför allt på Google. Våning 18s kärnkompetenser ligger i att skapa långsiktig, organisk trafik genom SEO och att komplettera detta med strategiska Google Ads-kampanjer som säkrar närvaro på både organiska och betalda sökresultat. Genom datadriven analys, kontinuerlig optimering och transparens i rapportering säkerställer byrån att varje insats bidrar till kundernas övergripande affärsmål, oavsett om det handlar om att öka konverteringar, förbättra varumärkeskännedom eller maximera avkastningen på marknadsföringsinvesteringar. Bred kompetens och strategiskt partnerskap Våning 18 erbjuder en helhet av tjänster inom digital marknadsföring, däribland: SEO (sökmotoroptimering) – teknisk SEO, on-page och off-page optimering, sökordsanalys, innehållsstrategi och lokal SEO. Google Ads (SEM) – strategisk annonsering med fokus på relevans, budhantering och mätbar avkastning. Webbutveckling & hemsidor – design och utveckling av kundanpassade webbplatser optimerade för användarupplevelse och sökbarhet. När byrån blir en del av Lyvia Group har den ytterligare förstärkt sin kapacitet genom att ingå i ett europeiskt nätverk av specialister inom digitala tjänster, teknik och affärsutveckling, vilket stärker leveransen av helhetslösningar för både svenska och internationella kunder. Utmärkelser och trovärdighet Våning 18s kompetens och tillväxt har uppmärksammats genom flera prestigefyllda utmärkelser. Sedan 2017 har byrån status som Google Premier Partner – en nivå som endast de cirka 3 % mest framgångsrika partnerbyråerna i Sverige uppnår. Detta innebär att företaget uppfyller höga krav på utbildning, prestanda och kundresultat i Google Ads-hantering. Dessutom har Våning 18 utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri både 2022 och 2023 – en utmärkelse som ges till snabbväxande och lönsamma företag med stark utveckling i omsättning, resultat och medarbetartillväxt. Kundfokus och kultur Kunder beskriver Våning 18 som en engagerad, lyhörd och proaktiv partner med stor förståelse för både strategi och handfast implementering. Flera omdömen berättar om förbättrad synlighet på Google, ökad trafik och konkret affärsnytta, samtidigt som kommunikationen och samarbetet upplevs som transparent och nära. Internt präglas byrån av en kultur där ständig utveckling, samarbete och resultat står i centrum – en miljö som också lockar talanger inom SEO, Google Ads, paid social och webbutveckling.

4,8

2 estrellas
1 estrella

Bra och seriöst bolag.

Bra och seriöst bolag.
Våning 18 har hjälpt oss nu i ca 6 månader med den organiska sökningen på främst Google, dom har fått oss på Flyttprinzen AB att synas långt mycket bättre än något annat vi har lagt pengar på innan gällande marknadsföring över huvud taget, så vi har sagt upp allt annat och kör helhjärtat med våning 18 nu och jobbet har rullat in mer än någonsin.
Bra och kontinuerlig kontakt där mätbar data presenteras och planer för framtida utveckling görs vid varje möte.
Våning 18 skiljer sig verkligen från mängden dom gör verkligen sitt jobb och vi känner att dom pengar vi investerar får vi verkligen valuta för.

27 de mayo de 2025

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack för ert fantastiska omdöme och ert förtroende, Flyttprinzen AB!
Det betyder mycket att höra att vårt arbete med SEO gett er så starka resultat – och att ni känner att ni får verklig valuta för er investering. Vi uppskattar ert engagemang och den öppna dialogen i samarbetet. Det är ett nöje att jobba tillsammans, och vi ser fram emot att fortsätta ta nya kliv framåt med er!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra kontakt och engagemang från…

Mycket bra kontakt och engagemang från våran kontaktperson när det gäller SEO.

Duktig personal som hjälper oss och utmanar oss till att bli bättre.

26 de mayo de 2025

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack för ert fina omdöme!
Vi är glada att ni uppskattar engagemanget och kontakten i vårt SEO-samarbete. Extra kul att höra att vårt team både stöttar och utmanar er – precis så vill vi arbeta!

Proffsig, pålitlig och trygg

Dem är riktigt proffsiga och kändes mycket trygg med Mats och Alan uppfyllde mina förväntningar mer än jag önskade.
tack vore dem slutar jag svara massor av olika Google säljare som vill sälja och lova bara bla.bla.
Mats och Alan var alla uppföjning möte osv. Dvs bara säga dem är 10 poäng.

1 de abril de 2025

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack för ditt fina omdöme – och för förtroendet!
Vi är väldigt glada att höra att Mats och Alan inte bara mötte utan överträffade dina förväntningar. Att du känner dig trygg med oss och slipper all "bla bla" från andra aktörer är precis det vi strävar efter. 10 poäng tillbaka till dig för ett fantastiskt samarbete!

Lyhörda och proaktiva

Camilla och Alan är engagerade, lyhörda och proaktiva, ett samarbete med tydlig och effektiv kommunikation som vi verkligen uppskattar.

15 de mayo de 2025

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack för ert fina omdöme!
Vi är glada att ni uppskattar samarbetet med Camilla och Alan – deras engagemang och tydliga kommunikation är något vi verkligen värdesätter. Ser fram emot att fortsätta det fina samarbetet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Våning 18 är en byrå vi rekommenderar…

Våning 18 är en byrå vi rekommenderar varmt! Vi har jobbat med Joel och Pontus under snart två år där de hjälpt oss med vår SEO. Vi har sett en kontinuerlig förbättring på vår organiska trafik, och de kommer alltid med bra rekommendationer och förslag på åtgärder. De är kunniga, engagerade och har varit ett bra stöd och bollplank med allt som gäller SEO.

15 de mayo de 2025

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack för ert fina omdöme och för förtroendet under de här två åren!
Det är verkligen roligt att höra att ni ser kontinuerlig förbättring i er organiska trafik och att samarbetet med Joel och Pontus uppskattas. Vi är glada att få vara ett bollplank och stöd i ert SEO-arbete – och ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans!

Lyhörda och proffsiga

Lyhörda och proffsiga. Hittar bra lösningar och ger tydlig, regelbunden återkoppling som man inte behöver be om. Suverän hjälp för en slimmad kommunikationsfunktion. Dessutom är de grymt trevliga!

13 de mayo de 2025

Stort tack, Lars!
Vi uppskattar verkligen ditt omdöme – kul att du upplever oss som lyhörda, proffsiga och att vårt stöd gör skillnad. Ser fram emot fortsatt gott samarbete!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättebra att ha och göra med

Jättebra att ha och göra med.
Väldigt tydlig information från Axel och Alan på vad de gör och hur de kommer jobba framåt.
Kommer med bra förslag och nya idéer.
Syns tydligt att deras arbete har resulterat i fler kunder.
Jimmy// Tony Söderström Bygg & Kakel

13 de mayo de 2025

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack, Jimmy och teamet på Tony Söderström Bygg & Kakel, för ert fina omdöme!
Vi är glada att höra att ni uppskattar tydligheten, engagemanget och de idéer Axel och Alan bidragit med. Extra kul att ni ser konkreta resultat i form av fler kunder – det är precis vad vi siktar på. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet och utveckla ännu fler möjligheter tillsammans!

Bra byrå

Bra byrå, som hjälpte oss från att vara helt osynliga på Google till att nå toppen 10 på 10 ord på 4 månader.

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack för ditt fina omdöme!
Det är fantastiskt att höra att ni gått från osynliga till topp 10 på 10 sökord – på bara fyra månader! Vi är glada över att ha fått vara med på den resan och ser fram emot att fortsätta bygga vidare på de starka resultaten tillsammans.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dom kan som alla andra aldrig lova rätt…

Dom kan som alla andra aldrig lova rätt dignitet av resultat, men bättre än förväntat. Lyhörda och ärliga. Jag har inte jobbat med nån byrå som varit bättre.
Men det läggs en del pengar i månaden, så efter ett år som är snart, så får vi utvärdera.

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack, Mikael, för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse!
Vi är glada att höra att vi överträffat dina förväntningar och att du uppskattar vår ärlighet och lyhördhet – det är värden vi håller högt. Precis som du säger kan ingen lova resultat på förhand, men vi strävar alltid efter att leverera maximalt utifrån varje investerad krona. Vi ser fram emot att utvärdera året tillsammans och förhoppningsvis ta nästa steg därefter!

Väldigt nöjda!

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack för det korta men värmande omdömet!
Vi är glada att ni är nöjda – det är precis det vi strävar efter i varje samarbete.

Trevliga och förstående

Trevliga och förstående. Förklarar saker och ting på ett bra sätt som får alla att förstå. Väldigt nöjd med denna byrå vad dom gjort för oss det senaste året.

13 de febrero de 2025

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack, Robert, för ditt fina omdöme!
Det gläder oss att du upplever oss som trevliga och pedagogiska – vi lägger stor vikt vid att göra det digitala arbetet begripligt och värdefullt för alla inblandade. Fantastiskt kul att höra att du är nöjd med det vi åstadkommit tillsammans under det gångna året!

5 av 5 stjärnor!

Bästa William och Pontus på Våning18 - självklart 5 av 5 stjärnor! Proaktiva, snabba och lösningsorienterade med stenkoll på SEO och SEM. Produktiva avstämningsmöten, tydliga analyser och snabba åtgärder. Vi kunde inte varit nöjdare!

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack för det fina omdömet och för ert förtroende!
William och Pontus blir extra glada av att höra att deras arbete uppskattas – just proaktivitet, tydlighet och snabba åtgärder är något vi alltid strävar efter. Fantastiskt kul att ni är så nöjda, vi ser fram emot att fortsätta leverera starka resultat tillsammans!

Bra resultat

Har jobbat över ett år med Sofie och Fia och det fungerar jättebra. Resultaten börjar komma med SEO och optimeringen av hemsidan. Rekommenderas!

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack, Ted, för ditt fina omdöme!
Det är verkligen roligt att höra att samarbetet med Sofie och Fia fungerar så bra och att ni nu börjar se tydliga resultat av SEO-arbetet och optimeringen. Vi uppskattar ert förtroende och ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi på Parrådgivarna är mycket nöjda med…

Vi på Parrådgivarna är mycket nöjda med Våning 18. De är tydliga, trevliga och bemöter vår frustration gällande ibland för långsam utveckling av hemsidan på ett proffesionellt sätt.

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack, Parrådgivarna, för ert ärliga och fina omdöme!
Vi uppskattar verkligen ert tålamod och er öppenhet – utveckling kan ibland ta tid, men vi gör vårt yttersta för att vara tydliga, lyhörda och driva arbetet framåt på ett professionellt sätt. Vi är glada över ert förtroende och ser fram emot att fortsätta utveckla er digitala närvaro tillsammans.

Fia och Micke är våning 18:s A-team

Fia och Micke är våning 18:s A-team. Vi har fått hjälp av våning 18 i snart ett år och är mycket nöjda. Även om processen är långsam och inte ger omedelbar avkastning ser vi hur vi bit för bit når närmre vårt mål. Fia är kreativ och otroligt iderik, Micke är en stensäker tekniker som troliogtvis ser världen i ettor och nollor. Nöjd men inte i mål!

5 de mayo de 2025

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack för ert fina omdöme – det betyder mycket för oss!
Vi är otroligt glada att höra att ni uppskattar samarbetet med Fia och Micke – de är verkligen ett starkt team som kompletterar varandra på bästa sätt. Vi förstår att det ibland kan kännas långsamt när man jobbar med långsiktig tillväxt, men det är just det uthålliga arbetet som ofta ger de mest hållbara resultaten. Vi ser fram emot att fortsätta resan tillsammans och ta er hela vägen i mål!

SEO optimering

Vi har nu arbetat tillsammans med Våning 18 i tre år, och det har verkligen varit en givande resa. Under den här tiden har vi sett tydliga framsteg, särskilt inom SEO och optimering av vår webbplats. Samarbetet har präglats av engagemang från båda sidor, och vi uppskattar verkligen de kontinuerliga månadsmötena där vi gemensamt identifierar förbättringsområden och utvecklar strategier framåt. Det är tydligt att det krävs insats och samarbete från båda håll, och vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete tillsammans för att nå ännu bättre resultat.

5 de mayo de 2025

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack för ert fina omdöme och för det förtroende ni gett oss under de här tre åren!
Det är väldigt roligt att ni ser tydliga resultat, särskilt inom SEO och webboptimering. Vi uppskattar ert engagemang och ser verkligen värdet i våra gemensamma månadsmöten. Tillsammans skapar vi resultat – och vi ser fram emot att fortsätta utvecklas ihop!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pratar mycket men ingen leverans

Vi är inne på vår tredje månad av 12 månaders bindningstid, och de har skickat en SEO lista i retur två gånger och det ligger på oss att arbeta vidare med denna. Dvs. de lägger ansvaret på mig som kund att vi inte kommit vidare i arbetet. en retainer på 10tn kr i månaden, och vad får vi ut av detta? Mycket besviken på hur de hanterar arbetet - säljaren lovar guld och gröna skogar - men det får vi inget av!

26 de marzo de 2025

Hej Andrea,

Tack för din feedback – även om den är kritisk uppskattar vi att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi tar detta på största allvar.

Vi förstår att du känner frustration över resultatet hittills, och det är verkligen inte vår ambition att någon av våra kunder ska känna sig besvikna. Samtidigt vill vi vara transparenta med hur ett framgångsrikt SEO-samarbete fungerar.

Sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete som till stor del bygger på samverkan. För att vi ska kunna leverera maximalt värde krävs det ofta input, material, och beslut från kundens sida – särskilt när det handlar om innehåll, tekniska förändringar på webbplatsen eller insikter om verksamheten som bara ni kan bidra med. När detta uteblir eller drar ut på tiden påverkas både takten och resultaten i projektet.

Vi skickade SEO-listor med tydliga rekommendationer som nästa steg, och dessa är tänkta som underlag för fortsatt samarbete – inte som en överlämning av ansvar, utan som ett sätt att arbeta tillsammans framåt. Vi har varit redo att ta nästa steg från vår sida men har också behövt ert godkännande och er medverkan för att kunna genomföra arbetet effektivt.

Vi tar gärna ett nytt möte för att se hur vi bättre kan stötta dig framöver och se till att vi får arbetet att röra sig framåt i en riktning du känner dig nöjd med.

Tack igen för att du delar dina tankar – det hjälper oss att bli bättre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

E-postreklam utan samtycke

Skickar upprepad e-postreklam utan samtycke till enskild firma. Läser här att det är fler som upplever samma sak. Blir oerhört oseriöst.

13 de enero de 2025

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Tack för att du tar dig tid att ge feedback – även när den är kritisk. Vi beklagar verkligen att du upplevt våra utskick som oönskade. Det är absolut inte vår intention att uppfattas som påträngande eller oseriösa.

Vi följer gällande regler för kommunikation med företag, men vi vill självklart rätta till det om något blivit fel. Kontakta oss gärna direkt så säkerställer vi att du tas bort från våra utskickslistor omgående.

Seriös och proffisionell aktör

Våning 18 sticker ut som en riktigt seriös och proffisionell aktör i en bransch där många andra lovar mer än vad de kan hålla.
Efter ett par månaders sammarbete har jag bara gott att säga Emil och hans team med Lars och Micke i spetsen gör ett riktigt grymt jobb.

9 de diciembre de 2024

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du lyfter fram vårt team!
Det gläder oss verkligen att du upplever oss som en seriös och professionell aktör – det är precis det vi strävar efter i varje samarbete. Emil, Lars och Micke uppskattar verkligen att få jobba tillsammans med dig, och vi ser fram emot att fortsätta leverera resultat som gör skillnad.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Överträffat mina förväntningar flera…

Överträffat mina förväntningar flera gånger om. De har verkligen tagit mitt företag till nästa nivå.

Min kontaktperson Emil Henberg rekommenderar jag varmt. Snabb och professionell hjälp hela tiden.

Jag är extremt nöjd!

6 de diciembre de 2024

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Tack för denna otroligt trevliga recension! Vi uppskattar detta samarbete =) // Våning 18

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.