Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling Opiniones 96

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vad finns det egentligen att inte säga om det här företaget? Vi är oerhört nöjda med den fantastiska stjärntrion Sohejl, Alan och Lina. Det märks tydligt att de verkligen bryr sig om oss som företag o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anders, Sebastian och Gustav på våning 18 är fantastiska och det känns tryggt för oss att ha dom med på tåget för att nå våra tillväxtplaner vi har för Biohack Balance! Nöjd med allt, speciellt deras... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har arbetat i ca ett år med Våning18 samt Pontus och Sofie. De har från första dag levererat bra service och varit väldigt profesionella. Vi var nya in i SEO arbetet och fick tydligt förstå att det sk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mina erfarenheter av denna typ av tjänster är historiskt inte de bästa. Var tveksam initialt även denna gång men deras arbete har varit över förväntan. Resultatet så här långt verkar mycket lovande o... Ver más

1. Servicio SEO
  2. Servicio de marketing por Internet
  3. Agencia de marketing
  4. Agencia de marketing y medios de comunicación
  5. Agencia de marketing online

Escrito por la empresa

Våning 18 är en ledande svensk byrå inom digital marknadsföring med fokus på SEO (sökmotoroptimering) och Google Ads, etablerad 2016 i Halmstad, Sverige. Sedan starten har byrån vuxit snabbt och etablerat sig som en av landets mest framgångsrika och växande aktörer inom performance-driven digital marknadsföring, med ett team på över 50 medarbetare och hundratals kunder över hela landet. Med kontor i Halmstad och Göteborg kombinerar Våning 18 teknisk kompetens, strategisk analys och kreativt tänkande för att hjälpa företag att öka sin digitala synlighet, skapa fler affärsmöjligheter och driva mätbara resultat online. Byrån arbetar nära sina kunder för att förstå deras affärsmål, målgrupper och marknadsutmaningar – och bygger därefter skräddarsydda strategier som ger verklig affärsnytta. Resultatdriven sökstrategi & digital synlighet I en digital värld där konkurrensen om uppmärksamheten är hård och algoritmerna ständigt förändras, är det avgörande för företag att synas där deras potentiella kunder söker – framför allt på Google. Våning 18s kärnkompetenser ligger i att skapa långsiktig, organisk trafik genom SEO och att komplettera detta med strategiska Google Ads-kampanjer som säkrar närvaro på både organiska och betalda sökresultat. Genom datadriven analys, kontinuerlig optimering och transparens i rapportering säkerställer byrån att varje insats bidrar till kundernas övergripande affärsmål, oavsett om det handlar om att öka konverteringar, förbättra varumärkeskännedom eller maximera avkastningen på marknadsföringsinvesteringar. Bred kompetens och strategiskt partnerskap Våning 18 erbjuder en helhet av tjänster inom digital marknadsföring, däribland: SEO (sökmotoroptimering) – teknisk SEO, on-page och off-page optimering, sökordsanalys, innehållsstrategi och lokal SEO. Google Ads (SEM) – strategisk annonsering med fokus på relevans, budhantering och mätbar avkastning. Webbutveckling & hemsidor – design och utveckling av kundanpassade webbplatser optimerade för användarupplevelse och sökbarhet. När byrån blir en del av Lyvia Group har den ytterligare förstärkt sin kapacitet genom att ingå i ett europeiskt nätverk av specialister inom digitala tjänster, teknik och affärsutveckling, vilket stärker leveransen av helhetslösningar för både svenska och internationella kunder. Utmärkelser och trovärdighet Våning 18s kompetens och tillväxt har uppmärksammats genom flera prestigefyllda utmärkelser. Sedan 2017 har byrån status som Google Premier Partner – en nivå som endast de cirka 3 % mest framgångsrika partnerbyråerna i Sverige uppnår. Detta innebär att företaget uppfyller höga krav på utbildning, prestanda och kundresultat i Google Ads-hantering. Dessutom har Våning 18 utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri både 2022 och 2023 – en utmärkelse som ges till snabbväxande och lönsamma företag med stark utveckling i omsättning, resultat och medarbetartillväxt. Kundfokus och kultur Kunder beskriver Våning 18 som en engagerad, lyhörd och proaktiv partner med stor förståelse för både strategi och handfast implementering. Flera omdömen berättar om förbättrad synlighet på Google, ökad trafik och konkret affärsnytta, samtidigt som kommunikationen och samarbetet upplevs som transparent och nära. Internt präglas byrån av en kultur där ständig utveckling, samarbete och resultat står i centrum – en miljö som också lockar talanger inom SEO, Google Ads, paid social och webbutveckling.

4,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Förstklassig branschkunskap & support

Vi sökte någon som kunde hjälpa oss med SEO/SEM och fann vad vi sökte hos Våning 18; djup kunskap i kombination med snabb och personlig support. Vi tog ett raskt kliv uppåt med fler nöjda kunder som följd. V18 är den typen av byrå man vill berätta för alla om, samtidigt som man vill behålla dem för sig själv. Att de får fem välförtjänta stjärnor är en självklarhet.

11 de enero de 2022

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Tack Stig för förtroendet att leverera SEO/SEM till er! Det har ju gått riktigt bra i vårt samarbete // Våning 18 AB

Jättedålig

Jättedålig.. Förlust är mer 100.000 kr och 30% omsättning efter google ads optimering. Skriva ingen avtal med våning 18! Dem lövar mycket men kan inte göra bra jobb. OBS! Våning18 duktiga att dölja negativ omdömen.

5 de enero de 2022

Våning 18 sätter kunden i fokus

Vi har jobbat med Våning 18 i snart 3 år och vi är mer än nöjda med dem. Alltid väldigt snabba och hjälpsamma.

25 de noviembre de 2021

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Tackar för fortsatt förtroende att leverera stabila resultat över tid // Våning 18 AB

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Företag som verkligen sticker ut !

Har arbetat tillsammans med Våning 18 sedan starten för snart 5 år sedan. Min upplevelse av dem har inte varit annat än superb. De har verkligen 100% koll på vad de gör och bemötandet när man kontaktar dem är klanderfritt.

Verkligen ett företag som jag, till alla affärskontakter jag har, skulle rekommendera att sammarbeta tillsammans med.

24 de noviembre de 2021

Tack Marcus, det värmer att höra! // Våning 18 AB

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffsigt och personligt bemötande.

Proffsigt och personligt bemötande.
Vi har fått ett väldigt bra resultat på våra Adwordskampanjer och på vår SEO tack vare Våning 18!

12 de noviembre de 2021

Tack Johan för fortsatt förtroende nu siktar vi högre tillsammans // Våning 18

Kompetent byrå

Mycket kompetens och trevligt bemötande.

8 de noviembre de 2021

Tack Raymond! // Våning 18 AB

Proffs på det de gör!

Vi har under flera år levererat hemsidor och webbshoppar till hundratals företag. När våra kunder rådfrågar oss om expertis inom SEO och Google Ads, så rekommenderar vi alltid Våning 18. Dom är verkligen proffs på det dom gör och vi har själva sett effekten utav deras arbete på många av våra egna kunder, som med deras hjälp har fått en rejäl skjuts i ökad trafik och försäljning.

8 de noviembre de 2021

Tack Fredric, Vi stärker vårt samarbete över åren :) // Våning 18

Nöjd!

Vi har varit väldigt nöjda med den hjälp vi har fått av Våning 18 när det gäller att sätta upp våra olika Adwordskampanjer och kan med varm hand rekommendera deras tjänster.

Tack Anders för rekommendationen // Våning 18 AB

Mycket bra!

Kan verkligen rekommenderas.

Tack Sofie! // Våning 18 AB

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sökmotoroptimering

Jag har anlitat dom för sökmotoroptimering och nu efter 6mån så är 95% av våra sökord på första sidan. Jag ser även att våra intäkter för vår webbutik ökat.

Tack Simon! Nu tar vi oss högre :) // Våning 18 AB

VARNING, ANLITA INTE!

VARNING! ANLITA INTE!

Jag valde att kontakta våning18 för cirka 7 månader sen. Det jag märkte med mina Google ADs var att min låga budget funderade utmärkt men så fort jag försökte höja så uteblev ett bra resultat, därav kontaktade jag Våning18.
Jag möttes av en väldigt trevlig presentation och fick höra vilken potential vi hade. Vi diskuterar fram vad som är en rimlig budget, vad dom förväntar sig att vi kommer få tillbaka i omsättning.
Vi kör igång!
Efter redan ett par veckor märker jag exakt samma sak som hände mig, så fort budgeten på ADs höjs, så bibehålls samma omsättningsresultat/konverteringar.

Jag kontaktar självklart våning18 om detta men blir försäkrad om att detta alltid händer i början innan Google anpassar sig.

Ytterligare efter någon månad är resultaten cirka 1/5 del av vad vi hade förväntat oss/räknat på och jag går förlust. Kontaktar återigen våning18 om detta och får egentligen inte höra något vettigt utan vi sätter ett nytt mål, vad jag måste omsätta för att inte gå minus, vilket är cirka 1/2 (hälften) av vad vi tidigare pratat om.
Ytterligare tid går och dom lyckas nå 1/2 (hälften) av dom nya målen, vilket blir att jag fortfarande går minus.

Jag väljer då att maila VDn, får inget svar på 2-3 veckor och väljer därför att ringa upp.
Blir totalt överkörd av han och jag upplever han som väldigt otrevlig och försvarade. Han förklarar mer eller mindre att dom gör det dom kan och att felet är mitt, hemsidan, priserna eller liknande är fel.
Jag blir väldigt ställd över detta, aldrig varit med om att en person på den positionen betet sig så...

Efter ytterligare en månad väljer jag att kontakta dom igen, då detta är en ren förlust affär och ber om att få säga upp kontraktet i förväg. Efter 2-3v får jag ett samtal att dom haft ett möte om oss och analyserat allt, vart felet ligger. Får då höra att det är att våra återförsäljare har lägre priser än oss och att folk då väljer att handla där. Jag förklarar då att detta inte är möjligt då vi endast har en återförsäljare och vi styr priserna där. Får då höra att det är våra konkurrenter som folk handlar oss pga lägre priser... Känns seriöst att bara byta anledning sådär..

Inget avtal blir avslutat i förväg och summan av detta avtal har blivit att jag lagt mer pengar till våning18 och Google än vad vi lyckats få tillbaka. Utan tvekan det sämsta avtalet jag haft, någonsin.

Allt är guld och gröna skogar tills du skriver på..

Stor varning för detta oseriösa företag och deras VD.

27 de octubre de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Välj ett annat företag

Vi blev rekommenderade denna firma av en leverantör då vår kunskap inte är så hög inom detta område och vi ville fokusera på vår verksamhet.

Resultatet var inte så bra.
Till deras försvar verkar hela denna bransch ha …väldig förbättringspotential. Där många andra företag verkar totalblåsa sina kunder så vill vi verkligen tro att detta bolag försökte.

De var väldigt duktiga på att presentera siffror i fancy PPT’er men de verkar inte kunde backa upp dem och vi upplevde att vi skulle känna oss tacksamma för att deras säljansvariga (som väldigt ofta verkade vara nyexaminerade AM utan fingertoppskänsla) kunde ta sig tid att hjälpa oss under sommaren.

Deras hjälp med själva tjänsten får 3/5 men deras eftermarknad och kundhantering får som högst 1/5 så slutbetyget blir 2/5.

Vår bedömning är: Vänligen undvik detta företag, det finns både billigare, mer seriösa och kompetenta företag.

16 de septiembre de 2021

Respuesta de Våning 18 | SEO byrå - Google ads- Webbutveckling

Hej, Tyvärr känner vi inte igen det du beskriver. Vi är väldigt måna om att hjälpa våra kunder och värderar högt att man följer det avtal som signerats parterna emellan. Vänligen kontakta oss via info@vaning18.se eller ring oss på 010-1887000 så att vi kan lokalisera ditt företag och ärende, så ska vi se hur vi kan hjälpa dig. Önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Som ett litet enmans företag vill jag…

Som ett litet enmans företag vill jag verkligen varna för detta företag.
Det som jag fick till mig i långa samtal innan kontrakt på skrivning stämde inte alls.
Jag har noll kompetens på tjänsten jag önskade hjälp med och skrivproblematik .Man kan driva företag fint ändå men behöva stötning där man själv brister , och det blev jag lovad. Det va dyrt men tyckte det kunde vara värt det. Så va inte fallet visade det sig när kontraktet väl var påskrivet. Jag önskar så att jag hört runt om företaget innan, lätt att vara efterklok så klart. Jag kunde läsa dåliga omdömen som jag idag inte kan finna(!!??) men tänkte att som stort bolag så självklart är inte alla nöjda så är det bara. Men usch vad mycket energi detta företag tagit ifrån mig jag hoppas att detta kanske får någon att tänka 2 gånger innan du skriver på med dom, sedan har jag ingen aning om hur det skulle fungera för ett större bolag men är du liten så gör det inte. Så ledsen att ni ringde just mig, önskar att jag aldrig behövt ta denna lärdom men nu är det va det är. Hoppas nån annan slipper den:)
Vänligen Sanna

13 de septiembre de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.