Kleding besteld maar niet meer terug te sturen. Maat XL klopte ook voor geen meter en via de computer (ChatGPT) word je eindeloos aan het lijntje gehouden. Advies: nooit meer bestellen.
Ik zag een advertentie van een mooie trui, hij was gebreid. De andere kleren inde advertentie zagen er ook goed uit, het straalde klasse uit. Ik heb hem besteld en het bleek een vod te zijn, afzichte... Ver más
Niet aan beginnen! echt niet doen, als het product je niet bevalt zit je ermee. Dropshipping, product niet goed - retourkosten naar china tussen 35-65 euro. Er wordt van alles financieel aangebo... Ver más
Firma list en bedrog. Doen alsof ze in amsterdam zitten maar ordinaire dropshipper met lelijke troep ipv wat zichtbaar is op foto’s van hun “website”. Zending was maand onderweg en kwaliteit was nog... Ver más
Wil een bestelling retourneren
Wil een bestelling retourneren. Moet op mijn kosten teruggestuurd worden naar Azië.?
Dat kan niet zo zijn als je bij een Nederlands bedrijf koopt moet je kunnen retourneren naar een adres in Nederland lijkt me.
Verder is de kwaliteit beneden peil.
Communiceren gaat moeizaam. Van Laar beweert binnen 24 uur. No way.
geen oplichter in mijn geval
Na lang wachten heb ik mijn artiekel eindelijk ontvangen.
In eerlijkheid moet ik dus toegeven dat ik terug moet komen op mijn beschuldiging "dat van Laar een oplichter is" (in mijn geval)
ROMMEL!!…
Vandaag de bestelde polo's ontvangen (na weken wachten) Het is absolute rommel, goedkope Chinese meuk! Van Laar is niet echt wat er op de website staat. Koop dus niet van deze oplichters!!
Oplichters !
Ik dacht met een degelijk Nederlands mode bedrijf te maken te hebben maar het zijn gewoon oplichters. Goede leer voor de volgende keer ook en misschien wel vooral in eigen land zitten oplichters. Bestel hier niets. Je bent je geld kwijt en krijgt niets geleverd. Ik ga zo meteen aangifte doen.
Besteed je geld ergens anders!
Aantal maanden geleden voor Carnaval een mooie blauwe besteld. Echter nooit iets ontvangen. Geen mail reactie en er is geen enkele manier om contact te leggen.
LET OP DUS!!!!
Oplichting
Oplichting. Nemen ook zelf contact via Whatsap om je geld te stelen
Ook ik ben deze maffia truc getrapt…
Ook ik ben deze maffia truc getrapt ondanks mijn wereldwijde reis en werkervaring (dacht altijd mij pakken ze niet)
Dezelfde artikelen worden door verschillende “firma’s” onder andere namen aangeboden z( zoek bv naar een soort trui en je ziet hetzelfde product minimaal 6 keer aangeboden.
Ook ik zal aangifte tegen deze maffioso club indienen
!!!!!LET DUS OP!!!!
Hier niet je geld verliezen mensen
Hier niet je geld verliezen mensen. Hier bestellen is je geld weg, je bestelling komt nooit aan, je krijgt een valse track code die geen enkele informatie geeft. En ze reageren op geen enkel bericht. Oplichters!!!
oplichters,niets bestellen
Waar ze nu mee adverteren komt van Temu
Waar ze nu mee adverteren komt van Temu. Kosten daar helemaal niets.
Stelletje oplichters zijn het.
Oplichters
Dieven én oplichters!!
Een bestelling geplaatst op 4 mei, op 12 mei sturen ze je een mail dat je pakket verzonden werd. Als je op de link van track and trace klikt, is er een foutmelding. Mail gestuurd die NIET beantwoord werd. Mail willen sturen naar diegene die op hun site vermeld staat: niet gelukt.
Gelukkig was het 'maar' een bedrag van €35 maar ja, ik moet er ook voor gaan werken...
BENDE DIEVEN EN OPLICHTERS!!
Ik ga klacht neerleggen bij de politie,
Oplichters, niet bestellen hier!
Eén ster is nog teveel. Niet bestellen hier; het zijn oplichters. Kwaliteit ver beneden peil, China troep. Je moet het artikel zelf retour sturen (én betalen dus) naar een vaag adres in China, na retourontvangst aldaar storten deze oplichters jouw geld terug. Ik geloof er niet in. Gelukkig had ik hier maar voor een relatief klein bedrag iets besteld, maar toch. Tuig van de richel is het.
NB: Ze misbruiken zelfs de naam van een bestaand Modehuis, te triest voor woorden.
NB: Het emailadres wat trustpilot gebruikt klopt niet; dit moet zijn: support apenstaartje vanlaarmodehuis.nl
Ik heb een jas op 10 december 2024 bij…
Ik heb een jas op 10 december 2024 bij Van Haar mode besteld. En ik heb 89,95 euro voor betaald. En de oplichters hebben nooit en nimmer de jas bezorgd en tot heden wacht ik nog steeds op de bezorging.
Stelletje oplichters. Ik hoop dat de politie jullie oppakken en lang in de cel opsluiten.
Stelletjes boeven
Oplichters
Oplichters! Geen jas gezien. Geld wel kwijt. Geen reactie als je geld terugeist.
Regelmatig contact via de mail gehad…
Regelmatig contact via de mail gehad dan krijg je de grootste onzin te horen dat het moeilijk zit met het vervoer ik een jas besteld het liefs als ik een adres zou weten dan zou ik er heen rijden en die zaak even verbouwen die oplichters
Na 1 maand eindelijk mijn bestelde jas…
Na 1 maand eindelijk mijn bestelde jas ontvangen...
Deze ziet er in geen 100 jaar hetzelfde uit als op de foto waarop ik mij gebaseerd heb!
Pure oplichterij!!!
Ik heb ook inderdaad een jas bij die…
Ik heb ook inderdaad een jas bij die boeven besteld maar die heb ik nooit ontvangen. Heb meerdere malen geprobeerd om contact te krijgen maar het was trekken aan een dood paard…. Wel begrijp ik niet dat al die zogenaamde fraude instanties er niet bovenop zitten…
Niets bestellen bij deze oplichters
Niets bestellen bij deze oplichters. Reageren niet op mails. Je bestelling komt nooit aan.
Veste commandée début décembre jamais…
Veste commandée début décembre jamais reçue. Au bout du 4 eme message enfin une réponse me disant qu’ils vont rembourser. J’attends depuis un mois et toujours rien. Ne commandez JAMAIS sur ce site
Más información sobre otros tipos de reseñas.