Vorige week heeft onze dochter bij Halil een prachtige jong gebruikte Audi A3 gekocht Heel spannend voor eerst zelf de auto opgehaald. De ontvangst en de aflevering waren echt super een kenteken... Ver más

Información sobre la empresa
- Concesionario Audi
- Tienda de reparación de automóviles
- Concesionario de autos
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Concesionario de vehículos de motor
- Concesionario de automóviles usados
Sobre Van Mossel Audi - Tilburg
Escrito por la empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kraaivenstraat 14, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Holanda
- 013 750 0777

Profiteer nu van topdeals!
Invita a los clientes a opinar
Goede ontvangst door Bart van der Ven
Goede ontvangst door Bart van der Ven. Vriendelijk en deskundig geholpen. Hoewel de afstand naar Tilburg ongeveer 100 km. is ga ik zeker daar in ouderhoud. Ook aflevering professioneel en prima verlopen. Zeer tevreden.
Aankoop prachtige A3 2023
Heel spannend voor eerst zelf de auto opgehaald. De ontvangst en de aflevering waren echt super een kenteken met je eigen naam erop wouw
Ook de aftersales super bij vragen zelfs later in het weekend gewoon advies krijgen
Dit verdiend een dikke 10
Nogmaals Halil super bedankt
Van A4 naar een A5 👍
Na 4 week is er nog steeds contact over mijn aankoop vanuit Van Mossel Audi Tilburg , 👍 Kunnen we nog iets voor u betekenen en wat is uw rij ervaring van de eerste km met de nieuwe A5 Avant ???? Dan zeg ik in 1 klap 200% tevreden wat een genoot om met zo’n auto te mogen rond rijden. ❤️❤️❤️
Dank je wel Gert Schriek.
Ontzettend goed ervaring
Vandaag zijn wij bij Van Mossel Audi Tilburg ontzettend goed geholpen door Stijn. Wij hadden geen afspraak gemaakt, maar werden meteen geholpen. We kregen het niet voor elkaar om de telefoon met de auto via Android Auto te verbinden. Hadden hiervoor drie telefoonwinkels bezocht, maar niemand kon het juiste antwoord geven. Behalve Stijn. Hij heeft ons keurig en zeer snel geholpen, waar wij hem zeer dankbaar voor zijn.
Jan en Sandra
nieuwe auto
prachtige auto gekocht met deskundig, uitgebreid en vriedelijk advies
Prettige ontvangst
Prettige ontvangst, vriendelijke mensen, voldoende tijd. Kortom: zo zou het eigenlijk overal moeten zijn.
Zowel bij de aankoop van een nieuwe…
Zowel bij de aankoop van een nieuwe auto als bij onderhouds- en servicebeurten zijn wij vriendelijk en correct behandeld, waarbij er goed geluisterd is naar onze wensen en daar het advies ook op gebaseerd werd.
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Auto is voor uitlezen geweest
Auto is voor uitlezen geweest
Auto had false lucht onregelmatig lopen. En nog meer.
Ik zoude graag weten waar die false lucht vandaan komt . Maar ja voor 250 ongeveer hoor je ja uw auto heeft valse lucht waar die vandaan komt kijken ze niet eens.
Na dat ik zelft aan het zoeken ben geweest was pcv klep.
Dus uitlezen bij van mossel heeft geen zin
Ik ben er niet tevreden.

Respuesta de Van Mossel Audi - Tilburg
Wat fijn om zo ontvangen te worden!! n
Wat fijn om zo ontvangen te worden. Afgelopen vrijdag hebben we de knoop doorgehakt en heerlijk de auto Audi besteld! Wat zijn we fijn geholpen door Rob,lekkere koffie gehad en proef rit gemaakt. Op naar Oktober als hij binnenkomt!

Respuesta de Van Mossel Audi - Tilburg
Het is een heel fijn en warm welkom in…
Het is een heel fijn en warm welkom in deze vestiging.
Gert is een heel fijne en behulpzame verkoper en heeft me heel goed geinformeerd. De service is uitstekend.

Respuesta de Van Mossel Audi - Tilburg
Afgelopen woensdag mijn nieuwe auto…
Afgelopen woensdag mijn nieuwe auto opgehaald bij de audi garage in Tilburg. Super vriendelijk geholpen door Gert.
Neemt de tijd om alles duidelijk en overzichtelijk uit te leggen zodat je daarna vol vertrouwen de weg op gaat.
Dankjewel Gert voor je hulp, super te vrede over de auto en de service!

Koop Audi Q4
Audi Q4 Etron gekocht.
Zeer tevreden. Netjes en vriendelijk ontvangen, in gesprek gekomen met Sem Vermeulen. Die ons professioneel en vriendelijk tewoord stond en onze vragen goed kon beantwoorden.
Uiteindelijk de auto gekocht en ook de afhandeling vd verkoop werd netjes vriendelijk en professioneel gedaan door Sem Vermeulen.....
Dankjewel Sem
Dus mocht je bij van Mossel in Tilburg terecht komen dan is ons advies vraag naar Sem Vermeulen....

Nieuwe Audi Q3
Onlangs hebben wij onze nieuwe Q3 opgehaald bij Van Mossel in Tilburg. Verkoper Gert Schriek heeft ons van A tot Z uitstekend geholpen en begeleid. Niets is hem te veel.

Respuesta de Van Mossel Audi - Tilburg
Beste AUDI dealer van het land met de…
Beste AUDI dealer van het land met de meest behulpzame werknemers. Top firma!

Respuesta de Van Mossel Audi - Tilburg
Super service vanuit Audi Tilburg.
Super service vanuit Audi Tilburg.

Niet serieus genomen worden
Met de planning is er een aantal dingen mis gegaan. Er wordt gezegd dat er niks gevonden wordt terwijl het mankement door mij nog steeds ervaren wordt. Kritisch meedenken is niet gewenst. Kosten zijn heel erg hoog.

Top service
Top service! Echt heel fijn geholpen en alles ging soepel. 5 sterren waard

Respuesta de Van Mossel Audi - Tilburg
Vandaag onze Audi Quattro a5 cabriolet…
Vandaag onze Audi Quattro a5 cabriolet occasion opgehaald.
Tot nu toe erg tevreden ermee.
Super geholpen door Stijn van Gils.
Voor ons een super verkoper en de auto keurig afgeleverd!
Kunnen veel verkopers een voorbeeld aan nemen.
( van Mossel bent er maar zuinig op😉 )