We werden heel gastvrij ontvangen, er werd heel fijn gecommuniceerd (voor, tijdens en na het garagebezoek) en Janfeike is heel transparant. Dit is hoe je graag behandeld wilt worden.

Autobedrijf van Mossel heeft op een zeer correcte wijze de aankoop van de Defender verzorgt. Owen, de verkoper heeft van begin tot aflevering alles keurig en correct geregeld. De auto is tevens keurig... Ver más
La empresa ha respondido
Prima ervaring! Ik heb mijn Jaguar XF wel verkocht inmiddels, vanwege de vele benodigde en dure reparaties ieder jaar (€7.400 in 3 jaar tijd): camera defect, knalpot die plotsklaps onder de auto uit v... Ver más
La empresa ha respondido
Geweldig werk! Na de aankoop van onze Jaguar ben ik voor het eerste onderhoud naar Apeldoorn gereden. Ik had telefonisch geregeld dat ik kon watchten, en het werd inderdaad ongeveer twee uur. Ze zijn... Ver más
Información sobre la empresa
- Concesionario de autos
- Tienda de reparación de automóviles
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Concesionario Jaguar
- Concesionario Land Rover
- Concesionario de automóviles usados
Sobre Van Mossel Jaguar Land Rover
Escrito por la empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Ontdek onze JLR voorraad & service
Invita a los clientes a opinar
Super goed advies en begeleiding…
Super goed advies en begeleiding ervaren vol vertrouwen een nieuwe LandRover gekicht
Geweldig!
Super goed geholpen bij de aanschaf van een occasion. Van eerste contact tot de aflevering aan huis.
Zoals altijd geweldig goed geholpen
Zoals altijd geweldig goed geholpen. Zowel door de mensen in de werkplaats, als de serviceadviseurs Patrick, Sjors en Hein.
Geweldige klantbediening
Es posible que utilice la IA para responderVer más

Ivm defecte aircobuizen
Ivm defecte aircobuizen, moest de halve auto uit elkaar.
Na de werkzaamheden doet alles het weer perfect.

Respuesta de Van Mossel Jaguar Land Rover
Je wordt altijd netjes geholpen
Je wordt altijd netjes geholpen, zeer vriendelijk en als er wat is wordt het direct opgelost en of denken ze met je mee

Respuesta de Van Mossel Jaguar Land Rover
Duidelijke afspraken en goede service
Altijd duidelijke afspraken en goede uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden.
Altijd vriendelijk personeel en erg behulpzaam.

Uitstekend geholpen
We zijn erg correct en professioneel behandeld door Jasper Smith. Hij luisterde goed naar ons en gaf ons goede adviezen. Zeer plezierig om met hem zaken te doen

Respuesta de Van Mossel Jaguar Land Rover
Más información sobre otros tipos de reseñas.