De nieuwe Audi Q3 besteld bij Van Mossel Weert. Door de verkoper Bram Cuijpers op zaterdag morgen ontvangen. Alles samen doorgenomen en er werd netjes een offerte samen gesteld , er werd tota... Ver más
Información sobre la empresa
- Concesionario Audi
- Tienda de reparación de automóviles
- Concesionario de autos
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Concesionario de vehículos de motor
- Concesionario de automóviles usados
Acerca de Van Mossel Audi - Weert
Escrito por la empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Edisonlaan 1, 6003 DB, Weert, Nederland, Holanda
- 0495 584 584

Profiteer nu van topdeals!
Droomauto bij Audi plus
We zagen onze droomauto bij Audi plus. Na 1.5 uur gereden te hebben tot van Mossel Audi Weert, uiterst vriendelijk geholpen door Ramon. Bakje koffie en Limburgse vlaai erbij, onze kinderen waren toen al om. Proefgereden.. en verkocht. Vandaag de auto opgehaald, super geholpen. Professioneel, vriendelijk en zorgvuldig, daarom kunnen wij het aanraden!
Vandaag geweldig geholpen door Jos…
Vandaag geweldig geholpen door Jos Cleutjens. Heel blij met met zijn inspanningen om te helpen.
Kaspar Mulkens
vriendelijke en efficiënte service maar…
vriendelijke en efficiënte service maar mind goed administratief
Alles is naar wens verlopen 👍
Alles goed geregeld
Erg moeilijk om een afspraak te maken
Erg moeilijk om een afspraak te maken. Online afspraak was bevestigd via e-mail maar een paar dagen voor de afspraak nog maar eens gebeld voor de zekerheid. Werd toen van het ene naar het andere telefoonnummer doorverwezen want er stond niets vermeld. Toen maar telefonisch een nieuwe afspraak gemaakt. Twee dagen later, 2 dagen voor de 1e afspraak, kreeg ik een telefoontje dat ik voor de 1e afspraak om 8:00 🕗 daar moest zijn. Verder goed geholpen daar en reparatie correct uitgevoerd
Duidelijk, hartelijk en vertrouwenswaardig
Met Ramon was er snelle en duidelijke communicatie waardoor we snel tot een goede overeenkomst zijn gekomen. De 'gemoedelijke' en hartelijke sfeer van de garage is fijn en geeft tegelijk een betrouwbaar gevoel. Yven heeft de overdracht zorgvuldig gedaan en zeer duidelijk en rustig alles uitgelegd. Leuke mensen! Zeker een autobedrijf die ik zou aanraden.
Goede service, korte lijnen en altijd even op de hoogte stellen van de kosten
Onze Audi A3
Onze Audi A3. Eerste gesprek met Stijn die ons over alle auto's duidelijke uitleg heeft gegeven en alle mogelijkheden heeft uitgelegd en ons de suggestie deed om eens te kijken naar onze mooie A3. Daarna goed op de hoogte gehouden door Bram over de status van de oplevering van de auto. En tijdens de oplevering een hele duidelijke uitleg gehad van Yven. En zeker niet vergeten de hartelijke ontvangst door de gastvrouw.
In een woord top!
De nieuwe Audi Q3 besteld bij Van…
De nieuwe Audi Q3 besteld bij Van Mossel Weert.
Door de verkoper Bram Cuijpers op zaterdag morgen ontvangen.
Alles samen doorgenomen en er werd netjes een offerte samen gesteld , er werd totaal niet gepusht.
Later die dag offerte binnen.
Maandag nam Bram contact met ons op , de offerte was goed, maar waren niet tevreden over inruil bedrag onze auto.
Afspraak gemaakt voor zaterdag erop.
En weer netjes ontvangen met vlaai en koffie.
Samen met Bram onderhandeld , en een nette prijs voor onze inruiler gekregen en nog korting op onze Nieuwe Audi Q3.
Hierna nog een paar keer telefonische contact gehad ,met Bram
Het contact met Bram en Van Mossel als zeer prettig ervaren.
Geweldige service
Geweldige service
Laatste maanden was ik opzoek naar een Audi A5, via internet vond ik bij Van Mossel Weert een paar beschikbare occasions. Besloot op een Zaterdag eens langs de showroom te gaan en mezelf te informeren.
Bij de entree van de showroom werd ik hartelijk welkom geheten door Yven. Hij was zeer open en enthousiast over de occasions die hij had staan, merkte dat hij eenzelfde passie had voor de auto’s als ik had. Ik mocht meteen een ritje doen met de A5 die mij het meest beviel. Moest natuurlijk eerst wat gegevens delen voor dat ik de rit kon doen. Na de rit wou ik er nog even over na denken en had een reservering geplaatst zodat deze niet werd verkocht naar een ander.
De Dinsdag erna had ik weer een afspraak met Yven in de showroom. Deze keer was de auto mooi gewast en zag deze er piekfijn uit. We besproken de verzekering, service punten, tekenende de overeenkomst en kon de auto de week erop ophalen. Bij aflevering vond ik nog wat kleine krasjes op het dak waarbij Yven meteen het initiatief nam om de polijster ter plekke te laten komen en de krasjes te verwijderen. Daarna kreeg ik een uitgebreide uitleg van de auto en apps met behoorde functies. Daarna heb ik zeer tevreden de auto in beslag genomen.
Van Mossel Weert, promoveer deze geweldige medewerker! Perfecte handeling van de verkoop en zeer professionele oplevering. Ik persoonlijk hou ervan als de verkoper er net zoveel van de verkoop kan genieten als de koper.
Dank je Yven!
Nieuwe voorruit goed geplaatst
Service van begin tot eind
Vanaf het eerste contact voelde ik me welkom. Er hing een gemoedelijke sfeer en Yven was vriendelijk, geduldig en zeer behulpzaam. Geen opdringerigheid, gewoon prettig en eerlijk advies. Ook de aflevering van de auto verliep vlekkeloos en met veel aandacht voor detail. Alles werd duidelijk uitgelegd, en ik reed met een goed gevoel weg.
Kortom: een uitstekende ervaring van begin tot eind. Ik ben zeer tevreden en kan Van Mossel van harte aanbevelen!
Niet tevreden over de voorbereiding van de afspraak
Mijn audi moest nieuwe software voor de MMI, auto weggebracht, met een leenfiets naar huis. 1,5 uur later krijg ik een telefoontje dat de software niet beschikbaar is. Kon ik de auto weer ophalen en moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden. Lijkt me dat als een auto binnen komt op afspraak voor een probleem wat vooraf bekend is, je controleert of de benodigde onderdelen, in dit geval software beschikbaar zijn.
Uitmuntende service bij van Mossel…
Uitmuntende service bij van Mossel Weert.
Top, kom graag bij jullie. Personeel ontvangt correct en weet het een persoonlijk te maken op een zeer vriendelijke manier
Más información sobre otros tipos de reseñas.