Banner for Van Mossel Citroën & DS - Amsterdam

Van Mossel Citroën & DS - Amsterdam Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Pieter Braaijweg 2, 1114 AJ Duivendrecht, Nederland, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag wederom een nieuwe auto opgehaald bij van Mossel DS Amsterdam. Dit keer een DS 7. Fantastische geholpen door Jorgen Noort, zoals we gewend zijn. Dankjewel 👍

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meestal alles netjes en in orde. Laatste keer was er n redelijk kleine reparatie nodig (kleine lek aan n kleine container met circulaire vloeistof ' die nooit kapot gaat', is hetsteld edoch niet g... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Het is mijn 4e DS Met alle (DS 9,2xDS7 en Nu DS 8) problemen gehad. er waren tijden dat ze weken in de garage stonden om storingen te verhelpen zo ook, de enkele weken geleverde DS8, een mooie auto... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superblij met mijn Ami! Ik ben heel goed geholpen door Lasse. Zeer professioneel en vriendelijk. Er was wat vertraging en onduidelijkheid, maar Lasse heeft dit supergoed opgepakt en alles netje... Ver más

Información sobre la empresa

Sobre Van Mossel Citroën & DS - Amsterdam

Escrito por la empresa

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Citroën:
Van Mossel is officieel Citroën-dealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Heemskerk, Hoorn, Purmerend en Zaandam. Voor het merk DS kun je terecht bij onze vestigingen in Alkmaar of Amsterdam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Pieter Braaijweg 2, 1114 AJ, Duivendrecht, Nederland, Holanda

• 020 570 1922
Promotion box for Van Mossel Citroën & DS - Amsterdam

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

141 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

148 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Informatie servicebeurt benedenmaats!

Informatie over reparatie auto was slecht. Het was de eerste servicebeurt en ben de auto 5 dagen kwijt geweest.
Er waren onderdelen die vervangen moesten worden vanwege instructie fabrikant. Moesten de onderdelen nog besteld worden en dat duurde n paar dagen.
Enige positieve was de vervangende leenauto.

18 de mayo de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Klanten administratie & Debiteuren administratie kan beduidend beter!!werkt in mijn klant gegevens

ik heb een onderhoudscontract en auto van 1 jaar oud!
Werd toch geconfronteerd bij 1e onderhoudsbeurt, met een rekening aan het einde van de dag. Dit werd adhv e-mail van onderhoudscontract ter plekke aan de balie 'opgelost', sorry gaan we intern regelen.....
Helaas kreeg ik toch na 2 weken een 'herinnering van debiteuren admin van Mossel om alsnog te betalen?!
Dus weer weer e-mail reactie retour aan debiteuren admin.."foutje wederom'.... Na ruim 7 werkdagen geen 'sorry voor ongemak of iets dergelijks'... dus e-mail maar doorgestuurd naar mijn 'verkoper'om het via hem af te handelen. Dus hopelijk wordt onderhoudscontact nu wel aan mijn klant gegevens gekoppeld... We wachten af....of nu mijn klantgegevens goed worden 'bjigewerkt', opdat dit "gedoe' achterwege bljift

16 de mayo de 2024

Een tevreden klant

Mijn auto was op tijd klaar, gratis gewassen en uitgezogen. Ook de navigatie- update was kosteloos. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. De prijs van de onderhoudsbeurt is reëel.

16 de mayo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

VRIENDELIJK PERSONEEL BIJ HET MAKEN VAN…

VRIENDELIJK PERSONEEL BIJ HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK OOK BIJ DE UITVOERING VAN DE WERKZAAMHEDEN KONTSTANT FEED BACK GEGEVEN TIJDENS DE WACHTTIJD LEKKERE VERSE KOFFIE MET DIVERSE VERSNAPERINGEN OP ALLE FRONTEN TOPPIE

10 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elektronische sleutel besteld en een…

Elektronische sleutel besteld en een medewerker zij tegen mij dat alleen jullie van mossel de sleutel mogen koppelen alleen aan de auto en dat geen andere bedrijf dit mag doen dit is voorkomen onzin herkende de dealer kan dit ook gewoon waar

4 de mayo de 2024

professioneel

Het hele proces is vriendelijk en professioneel verlopen.
Bij de oplevering van de auto was een onvoorzien probleem, dit is adequaat en direct door Van Mossel opgelost.

21 de abril de 2024

Warm welkom

Warm welkom, lekkere koffie en een gezellige sfeer. En alles precies volgens afspraak, top service!

19 de abril de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

4 sterren omdat wel de moeite gedaan is om het lakprobleem op te lossen.
Ik zie nog steeds beschadigingen en op de velgen springt de zwarte lak er gewoon af .
Vandaar dus geen 5 sterren !

7 de marzo de 2024

8 consejos para escribir buenas reseñas.