La empresa ha respondido
Probleem met de navigatie, snelheidsherkenning en aanpassing is naar grote tevredenheid opgelost. Gemaakt kosten worden terug betaald daar het met 1 vinkje opgelost is. Dank je wel Ron Souren
La empresa ha respondido
Toppers bij deze dealer - doen wat ze kunnen. Mercedes zelf laat wel veel punten liggen maar onterecht om de medewerker bij van Mossel hier voor te beoordelen omdat de oplossing niet in zijn handen li... Ver más
La empresa ha respondido
Rommelig aflevering, te weinig aandacht voor de klant, afspraken worden niet opgevolgd. Klant moet zelf achter alles aangaan. Dit is mijn 4 e gekochte auto met slechste ervaring. Ook rommelig bij de f... Ver más
Escrito por la empresa
Holanda
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz
Zeer slechte interne communicatie bij van Mossel. Zal formele klacht indienen!

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz
Ik ben er nu al zo vaak geweest. Voor een bakkie, voor de aankoop van een nieuwe auto, voor service, voor een issue met de auto etc. Het maakt allemaal niet uit, dit is een superfijne dealer met de juiste mensen.

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz
Wordt al zoveel jaren goed en prettig geholpen.
Kan daardoor al zolang prettig en veilig blijven rijden.

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz
Zoals MERCEDES betaamt, professioneel opgeleid personeel goede service van de baliemedewerker en niet te vergeten een scherpe prijs. 🏆

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz
Ongekende service en super aardige medewerkers, geen kak maar gelukkig heel gewoon

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz
Verkoper Marc heeft ruim de tijd genomen in de gehele afwikkeling van kennismaking, verkoopproces en aflevering.
Mooie vestiging, prima ontvangst en serieuze en plezierige ervaring.

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz
Houdt zich aan belofte, heldere afspraken en dat alles op een klantvriendelijke manier waarbij respect de boventoon voert.

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz
Super service en altijd aandacht voor de klant

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz
toen ik ermee weg reed kon ik merken dat de auto een beurt heeft gehad hij reed als nieuw

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz
Wij zijn goed geholpen & geadviseerd bij de aankoop van onze eerste Mercedes.
Geen vraag is te veel, nemen echt de tijd voor je.
Wij zijn zeer tevreden!

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz
Ik krijg nu al de 2e mail voor service aan mn auto,maar wij hebben een aankoop gedaan dus geen service.
Maar voor de rest prima

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz
binnen 1 dag met mn gloednieuwe Mercedes naar Frankrijk gegaan. Daar een hoge stoep gepakt li acher bij een vreemd gebogen bocht. Schade aan de velg. Na 1wk retour en direkt naar Van Mossel Mercedes Hellevoetsluis gegaan zij hebben geregeld dat en gekeken werd naar de meesturende achteras, ik was bang dat die eventueel beschadigd was: gelukkig niet en de velg laten ophalen voor revisie en na 5 dagen was die weer terug in perfectie nieuwstaat;super!

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz
Zeer professionele en vriendelijke receptie, uitstekende communicatie, goed eindresultaat.

Respuesta de Van Mossel Mercedes-Benz
Más información sobre otros tipos de reseñas.