Vanaf moment van proefrit tot ophalen van onze prachtige MG Hybrid+ zijn we geweldig geholpen. Ook tussentijds onze vragen steeds uitermate vriendelijk beantwoord. Top dus. Van harte aan te bevelen!!
La empresa ha respondido
Half maart 2024 onze interesse getoond in een MG4. Tot 2x zonder afspraak een proefrit mogen maken. Super. Tussentijds veel contact gehad, van offerte laten maken tot diverse vragen. Telkens vol... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Concesionario de autos
- Tienda de reparación de automóviles
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Concesionario de vehículos de motor
- Concesionario de automóviles usados
Sobre Van Mossel MG - Rotterdam
Escrito por la empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Koperstraat 18, 3067 GL, Rotterdam, Nederland, Holanda
- 088 087 0105

Profiteer nu van topdeals!
Invita a los clientes a opinar
De stèren zijn niet genoeg….!!!
Hele goede service ontvangen bij het ophalen van mijn nieuwe auto
Hele goede service ontvangen bij het ophalen van mijn nieuwe MGS5 EV. Vooral bij het instellen van de software is de tijd genomen om iedere optie uit te leggen en in te stellen. De extraatjes van van Mossel maakte de ervaring helemaal compleet.
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Klantenservice en auto zijn beide top…
Werd vanaf de eerste afspraak voor een proefrit professioneel en vriendelijk ontvangenen geholpen. Uiteindelijk de MG Hybrid+ aangeschaft en tot nu toe zeer tevreden over de klantenservice en de auto natuurlijk.

Respuesta de Van Mossel MG - Rotterdam
Vanaf moment van proefrit tot ophalen…

Meedenkend en vriendelijk personeel
Meedenkend en vriendelijk personeel!
M van Ede

Keurig en professioneel geholpen
Keurig en professioneel geholpen, zeker een aanrader

Respuesta de Van Mossel MG - Rotterdam
Zeer slechte service en totaal gebrek…
Zeer slechte service en totaal gebrek aan verantwoordelijkheid – Van Mossel MG Rotterdam
Wat een ongelooflijk slechte ervaring.
Via mijn leasemaatschappij is er een voorraadauto besteld die medio december geleverd zou worden. Vanaf dat moment begon de ellende.
Vestigingsmanager Jean-Paul Vincenten is structureel onbereikbaar. Meerdere keren gebeld, meerdere terugbelverzoeken achtergelaten — geen enkele reactie. Beloftes als “u wordt vandaag nog teruggebeld” blijken hier niets waard.
Uiteindelijk moest ik via een andere vestiging horen dat de auto die speciaal voor mij gereserveerd stond, gewoon aan een andere klant is verkocht. Zonder overleg. Zonder bericht. Pure nalatigheid.
Gevolg: de auto kon niet meer in 2025 geleverd worden, waardoor ik door de nieuwe bijtellingsregeling structureel meer moet gaan betalen. Een financieel nadeel dat volledig veroorzaakt is door hun falen.
Geen updates, geen communicatie, geen verantwoordelijkheid. Zelfs na annulering van de bestelling is er geen enkel contact meer geweest. Geen excuses. Geen uitleg. Helemaal niets.
Dit is geen incident, dit is structureel slecht klantmanagement. Onbetrouwbaar, onprofessioneel en respectloos richting klanten.
Van Mossel MG Rotterdam raad ik absoluut NIET aan.

Respuesta de Van Mossel MG - Rotterdam
Goed geholpen en ook fijne uitleg hoe…
Goed geholpen en ook fijne uitleg hoe mg werkt
Service zoals het hoort.
Beleefd en keurig geholpen, uitgebreide uitleg gehad, complimenten voor de verkoper.
Prettig en Vakkundig geholpen
Op zeer prettige wijze door Michel Schuijff geholpen. Ook de oplossing die jullie boden toen bleek dat de levertijd een stuk langer was dan eerst verwacht was bijzonder klant vriendelijk
Objectieve en goede behandeling
Vanaf het eerste oriënterende contact een prima en objectief contact met Michel S. van Mossel MG vestiging Rotterdam. Na vrijblijvende proefritten een prima en duidelijk inruilaanbod. Geen aanleiding tot geneuzel over een honderdje meer maar gelijk duidelijkheid. Heel prettig! Vandaag onze nieuwe MG mogen ophalen, je doet het er niet voor maar het is toch leuk als daar wat aandacht aan besteed is! Verder een prima en heldere uitleg over de functionaliteiten en instellingen. Een aanrader, dank MIchel voor de prettige contacten.
Geen 5 jaar gratis kaart-updates voor de MG ZS EV blijkt een wassen neusZe doen als dealer van MG echt te…
Ze doen als dealer van MG echt te weinig om MG Motor Europe te bewegen om de belofte van 5 jaar gratis kaart-updates ook daadwerkelijk in te lossen. Op internet is de meest recente kaart-update op dit moment (september 2025) de versie van het 4e kwartaal 2023! Medewerkers vertelden me dat de dealer hiervoor niet verantwoordelijk is, hetgeen ik bestrijd. De dealer verkoopt immers je de auto met de belofte van 5 jaar gratis kaart-updates.
Een andere irritante kwestie is dat je eerst ongeveer 19,5 GB aan kaart-update zelf moet downloaden, voordat je kunt zien dat het nog steeds de oude versie is. De versie zou op de titelpagina vermeld moeten worden.
Deze klacht meerdere malen geuit richting het filiaal Rotterdam, maar ook de klacht neergelegd in Waalwijk. Echter nog steeds zonder enig positief resultaat.
Superaardige en behulpzame medewerkers!
nog nooit zo slechte service gehad
nog nooit zo slechte service gehad. ZS electric gebracht voor reparatie, AC laden doet het niet.
na 1 werkdag terug gekregen met de vermelding firmware update en doet het weer. mooi niet dus.
Dag later gebeld, kreeg alleen maar callcentre aan de lijn en werd steeds doorverbonden naar diverse vestigingen. elke vestiging vertelde ze dat de auto niet in het systeem staat en dat ik er niet ben geweest, en dat ze niets voor me konden doen.
MG amsterdam maar gebeld en ga het daar proberen.
1 positief puntje, ze hebben de auto gewassen.
Aardige sn zakelijke verkoper
Goed advies en geduldig bij het beantwoorden van onze vragen.
Erg behulpzaam toen bij aflevering bleek dart de auto binnen niet gepoetst was …
Dat was jammer en had ( achteraf) eigenlijk alsnog moeten gebeurdn bij een vestiging in Roosendaal
Een jonge verkoper die zeer vriendelijk…
Een jonge verkoper die zeer vriendelijk en voldoende informatie over de auto kon verstrekken om tot aankoop van de auto over te gaan.
MG ZS+ zheerlijke auto
MG ZS is een heerlijke auto in een prima prijsklasse. Verkoper kwam zijn belofte na. En gaf een duidelijke uitleg bij aflevering.
Alle vragen en behoeften beantwoord
Alle vragen en behoeften beantwoord. Julius is een respectvol en professionele medewerker die klanten goed op hun gemak stelt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.