kom al jaren bij Ford in Goes ( vroeger Zierikzee ) prima garage met vakkundige monteurs en medewerkers . ook de verkoop afdeling van zowel Ford als MG , hele fijne niet opdringerige verkopers en n... Ver más
Jurgen heeft ons top geholpen bij de aanschaf van onze Ford Explorer. Donderdag de aflevering van onze auto samen met Quinten gedaan. Prima uitleg gehad.
1) De reparatie inplanning heeft met circa één maand veel te lang geduurd. 2) Er is geen alternatief geboden voor de tijd dat ik zonder auto zat. Voor mijn vakantie heb ik 2 weken een auto moeten h... Ver más
Información sobre la empresa
- Concesionario Ford
- Tienda de reparación de automóviles
- Concesionario de autos
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Concesionario de vehículos de motor
- Concesionario de automóviles usados
Sobre Van Mossel Ford
Escrito por la empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Holanda
- vanmossel.nl/ford

Profiteer nu van topdeals!
Invita a los clientes a opinar
Top geholpen door Juul Smeets
Na een zeer teleurstellende ervaring bij de BYD dealer. Toch maar weer naar Ford gegaan. (eerste auto was een Ford Capri 1700 GT/XLR). Daar werd ik geholpen door Juul Smeets. Door Juul werden wij uitstekend geholpen. Hij vertelde ons wat wel en niet kon in de Ford Capri of Explorer. Gelijk maar even test gereden en de Capri en Explorer. Na het samen stellen van onze wensen, werd er een nieuwe Capri gekocht bij Juul. Van Mossel ben zuinig op deze sympathieke verkoper.
Een uitzonderlijke ervaring
Wij zijn zeer tevreden over de uitstekende service die we hebben ontvangen. Tijdens een controle werden niet alleen de afgesproken werkzaamheden uitgevoerd, maar heeft Van Mossel zelfs uit eigen initiatief en op eigen kosten een accu en enkele lagers vervangen. Dat getuigt van betrokkenheid, vakmanschap en een sterke focus op klanttevredenheid.
Daarnaast willen we Samuel en Marcel speciaal bedanken voor hun professionele, vriendelijke en behulpzame aanpak. Hun persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie maakten de hele ervaring bijzonder prettig.
Het is tegenwoordig niet vanzelfsprekend om zo'n servicegericht bedrijf tegen te komen. Daarom kunnen wij Van Mossel Ford Eindhoven van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende klantenservice.
goede service
Klantvriendelijker en met iemand een…
Klantvriendelijker en met iemand een duidelijke afspraak maken.
Prima service en altijd betrouwbaar.
Het zou fijn zijn als je een antwoord…
Het zou fijn zijn als je een antwoord krijgt op je vraag waar je iets aan hebt
Goed en snel geholpen 👍
Top service bij aanschaf en aflevering
Goede en nette service
Als je een nette review wilt schrijven, kun je hem iets duidelijker formuleren. Bijvoorbeeld:
“Een auto gekocht waarbij nog enkele beschadigingen overgespoten moesten worden. Bij thuiskomst bleek bovendien dat er een paar onderdelen in het interieur ontbraken. Dit is uiteindelijk heel professioneel en netjes opgelost. Goede service en de gemaakte afspraken zijn nagekomen.
Alle afspraken zijn nagekomen en he…
Alle afspraken zijn nagekomen en he werk is er tussen doorgedaan.
Meerdere dagen binnen gestaan voor het…
Meerdere dagen binnen gestaan voor het herstel van de airco die het daarna alsnog niet deed waardoor ik weer 2 dagen zonder moest.
Leuke vriendelijke verkoper
Leuke vriendelijke verkoper
Haalde alles uit de kast voor leuke auto
Zoals altijd snel en goed geholpen
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Goede uitleg zeer vriendelijke man
Goede uitleg zeer vriendelijke man goede uitleg gekregen

Respuesta de Van Mossel Ford
Adequate en snelle service
Adequate en snelle service. Vriendelijk en toch zakelijk.
Correct en vriendelijk
Het was gemakkelijk om een afspraak te maken, en op het afgesproken tijdstip werd ik vriendelijk ontvangen. De leenfiets stond klaar. Er waren verder geen bijzonderheden, maar alles verliep op een prettige manier.
Uitstekende service
Uitstekende service, goede telefonische bereikbaarheid en ruime openingstijden.
Zonder afspraak toch geholpen op de late vrijdagmiddag.
Had een kapotte airco. Reed vrijdagmiddag om 16.00 uur zonder afspraak naar hun toe en ze gingen hem nog maken omdat ik de volgende dag ermee op vakantie moest.
Netjes geholpen zoals verwacht
Netjes geholpen zoals verwacht net zo netjes als 22 jaar geleden bij de aankoop van onze eerste nieuwe ford.

Respuesta de Van Mossel Ford
Más información sobre otros tipos de reseñas.