Banner for Van Mossel Opel

Van Mossel Opel Opiniones 1155

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wilden een reparatie uitvoeren die na second opinion absoluut niet nodig was. Toen wij geen akkoord gaven lieten ze ons nog extra lang wachten voordat de rekening van de uitgevoerde beurt werd gegeven... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een zeer positieve Opelervaring erbij! Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel! Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor. De auto werd keu... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Auto ( Opel Astra) naar garage gebracht door ANWB. Vakkundig gerepareerd en uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door zeer capabele monteur. Aanrader!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We waren op zoek naar een andere auto en kwamen voor een occasion bij Van Mossel in Middelharnis terecht. We werden gelijk prettig ontvangen door Bovey Verhoeff. Na een proefrit waren we heel enthousi... Ver más

Información sobre la empresa

Sobre Van Mossel Opel

Escrito por la empresa

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Opel

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Helemaal blij

Ze waren zeer vriendelijk en namen de tijd om tot een een goede afspraak te komen die correct is uitgevoerd. Er werd een leenfiets aangeboden.
De prijs was van te voren goed aangegeven,alles klopte.

28 de noviembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dik tevreden klant

Vooraf een melding voor een afspraak, telefonisch snel en duidelijk afspraak gemaakt, hierna nog enkele via de mail een herinnering gekregen. Netjes thuis gebracht en weer opgehaald, tijdens de beurt werd ik nog gebeld met enkele vragen of ik het goed vond om nog iets extra te repareren. Keurig behandeld bij de balie. Vandaar dit positief review.

26 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik kwam mijn auto brengen voor…

Ik kwam mijn auto brengen voor onderhoud en had een leenfiets gereserveerd. Bij aankomst gaf de dame aan de balie aan dar er nog maar 1 fiets was en die was niet goed. Ze kon ook de chauffeur vragen om me te brengen. Prima, zei ik. Ik most even koffie pakken en dan kwam hij er zo aan. Na meer dan een uur ben ik nog maar eens gaan vragen. Oh helemaal vergeten, ik ga de chauffeur zoeken. Nergens te bekennen. Inmiddels was er een elektrische fiets teruggekomen dus ik daarop naar mijn werk. Rond 3 uur weer teruggefietst, na 10 minuten de batterij leeg.Toen tot half zes daar gewacht en maar eens gevraagd hoe lang het nog ging duren. Bleken er wat dingen mis te zijn en de monteurs hadden bedacht om daar morgen pas mee verder te gaan. Maar mij niets laten weten. Na een hoop eromheen gedraai kreeg ik de auto toch mee en zou ik nog een prijsopgave krijgen voor de overige werkzaamheden. Na een week en zelf mailen en bellen nog geen opgave gehad. Maar weer naar de vestiging gegaan om er persoonlijk om te vragen. De medewerke begreep mij verkwerd en draaide ene factuur uit van de reeds uitgevoerde werkzaamheden. Daarna nog een keer uitgelegd dat ik een prijsopgave wilde. Intussen kwam een meneer zijn auto inleveren voor onderhoud en had een leenauto gereserveerd maar er was er geen meer. De medewerker maakte ook geen excuses en leek het logisch te vinden omdat een andere klus langer had geduurd en de leenauto dus langer wegbleef. Uiteindelijk ewn prijsopgave gekregen voor de dealer waar ik de auto had gelocht met de boodschap: ik heb van alles het duurste genomen dus ik denk niet dat ze het gaan doen.
Geen beate ervaring al met al

20 de diciembre de 2025

Fijne ervaring

Fijne ervaring, goede service en snelle hulp!

20 de noviembre de 2025

Respuesta de Van Mossel Opel

Bedankt voor de goede score!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Het duurt veel te lang bezig met…

Het duurt veel te lang bezig met reparatie en kost veel te veel geld. Ik hoort van iemand, dat bij Van Mossel is veel te duur. Over paar jaar koop ik een andere auto die niet bij Van Mossel hoort. Sorr. Ik betaald dit jaar al meer dan 1000 euro kwijt door reparaties. Ongelovig.

21 de diciembre de 2025

Mooie showroom

Mooie showroom, vriendelijk personeel en lekkere koffie!

20 de diciembre de 2025

Respuesta de Van Mossel Opel

Bedankt voor de mooie review!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Na de onderhoudsbeurt stond het…

Na de onderhoudsbeurt stond het dekseltje van de ruitensproeier open en er was niet bijgevuld. Haastwerk? Beurt was extreem duur voor de tijd die eraan gewerkt is.

19 de diciembre de 2025

Respuesta de Van Mossel Opel

Het spijt ons te horen dat de onderhoudsbeurt niet aan uw verwachtingen voldeed. We nemen uw feedback over het ruitensproeierdeksel en de kosten serieus en zullen dit intern bespreken. Dank voor uw tijd.

Top!

Wat een fijn bedrijf is van Mossel Goes!
Fijne en vakkundig mensen die weten waar ze over praten, bezoek bij werkplaats prima verlopen.

Ga zo door !

19 de diciembre de 2025

Respuesta de Van Mossel Opel

Bedankt voor de mooie review! Graag tot ziens!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bus problemen na terugroepactie

Bus gebracht na terugroepactie en nu problemen met opklapscherm op dashboard en motorstoring .
Terug gegaan en hebben geen tijd om even mee te kijken.
Kom vanmiddag maar terug.
Kom hier nooit meer elke keer wel iets. Wil je een slechtere auto terug nadat je hem hebt weggebracht en verwacht u géén service dan bent u bij van mossel op het juiste adres

18 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.