A wide selection of stainless steel water bottles for a reasonable price. Some come with several caps/lids and cleaning utensils. Easy ordering, quick delivery. Decided to go for steel instead of plas... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
I have two Vann bottles myself and swear by them. They’re the best water bottles I’ve ever come across. They’re convenient, sturdy, and the idea of having different caps is fantastic. Once, I left a b... Ver más
I ordered 4 Bottles. My package never arrived but customer support was very quick and send my order again within 2 days. The bottles are perfect for the gym, sizing and hygenic. Exactly what I was loc... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
At VANN, we believe that staying hydrated is essential to being the best version of yourself, whether at work, during your leisure time, or anywhere in between. That's why we've developed the ultimate drinkware for every occasion. Our drinkware is made from the highest quality materials to ensure maximum durability and performance. Whether you are traveling, going to the gym, or just going about your daily office life, VANN offers you the ultimate drinking experience.
Información de contacto
Keizersgracht 452 , 1016 GD , Amsterdam, Holanda
- info@vannbottles.nl
- vannbottles.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Top service
Ik heb een beker gekocht en ervaarde wat problemen. Eerst een nieuwe dop ontvangen en nu zelfs een nieuwe beker.
Top service

Super goede service
Ik heb een beker gekocht en daar wat problemen mee. Eerst een nieuwe dop ontvangen en nu zelfs een nieuwe beker. Top service

de fles lekt
de fles lekt, waardoor we ze niet kunnen gebruiken

Respuesta de VANN bottles
Mijn dochter vind de fles heel fijn…
Mijn dochter vind de fles heel fijn drinken. En haar drinken blijft de hele dag koud.

Topkwaliteit
Topkwaliteit, blijft lang op dezelfde temperatuur

De producten zijn prima
De producten zijn prima. Ik ben erg tevreden over de Ultimate Bottle, maar minder over de vervangingsset. Mijn ringetje uit de dop was kwijt en op de website staat een vervangingsset voor deze dop. Echter ontbreekt het kleine ringetje uit de dop in deze vervangingsset en bestaat de set alleen uit grote ringen en rietjes. Je kan de onderdelen van de dop hiermee dus helemaal niet volledig vervangen. Wil je de kleine ring vervangen, dan moet je een nieuwe dop kopen. In de beschrijving staat dit niet duidelijk aangegeven. Nu zit ik te kijken met onderdelen die ik niet nodig heb en ontbreekt het onderdeel dat ik juist wel nodig heb. Zonde van de materialen en de hoge verzendkosten.

Top!
De drinkbussen zijn absoluut de beste die we ooit kochten! Ze lekken niet en met het warme weer bleef het water met enkele ijsblokjes, een hele dag koel. Nooi nog een andere voor ons gezin! De kinderen nemen ze mee naar school en de sportclub, mijn man en ik nemen ze mee om te sporten en te werken. Ook dagjes aan het strand zijn verfrissend met Vann. Aanrader!

Hele fijne flessen
Hele fijne flessen, mijn kleintje van 6 maanden drinkt er ook graag uit.
Besteld en de volgende dag in huis. Echt super.

Fijne flessen
Fijne flessen, makkelijk schoon te maken. Het drinken blijft lang koel, en ze hebben een leuk design voor kinderen.

Respuesta de VANN bottles
Ik ben best tevreden over de fles op…
Ik ben best tevreden over de fles op zich zelf en de dopen die er bij zijn maar vind jammer dat ze niet zo koud houden zoals beloofd word mijn ijs blokjes zijn bij warme temperaturen wel na 2 uur gesmolten en na 3 u begint met drinken toch al warm te worden dus dat is wel wat jammer aangezien er gezegd word 12u koud te houden

Goede kan en mooie kan
Goede kan,de koffie blijft lekker heet.de kan is niet te hoog hij past prima in het keukenkastje.

Must have!
Ik heb meerdere flessen geprobeerd, maar bleef toch de plastic weggooi flessen het fijnst vinden. Dat was vanwege het gemak, dat het schoon was (geen vieze geurtjes) en omdat de flesopening smal was en je daardoor makkelijk kon drinken.
Nu ik de Vann ultimate bottle gebruik ben ik helemaal verkocht. De dop met draaiopening kun je met 1 hand openmaken zonder dat de dop kan kwijtraken. Dat is ideaal met sporten of autorijden. Daarnaast drinkt het ook heel erg fijn weg, de liters vliegen erdoorheen! Het werkt motiverend om eruit te drinken. Het ontwerp is in het echt mooier dan online. Ik ben trots om ermee te lopen. Verder blijft het water ook nog heel lang koud.
Nare geurtjes en smaakjes heb je met deze fles niet, je kunt hem namelijk in de vaatwasser doen wat voor mij de must was. Daarnaast werkt uitkoken ook prima als je hem snel nodig hebt.
Ik ga zeker nog twee erbij kopen in meerdere maatvoeringen!

Goed spul
Goed spul! Zeker blij met de koffie/theemok. Thee opzekop vervoeren is geweldig als dat kan.

Respuesta de VANN bottles
Degelijke producten snel geleverd in echt goed stevige doos met helaas wat plastic
Snel geleverd in echt stevige kartonnen doos. Jammer was dat de doos veel te groot was voor bestelde tas en fles en daarom volop opgevuld met plastic. Ik bestel veel bij bedrijven die mij wat duurzamer lijken en normaal bestaat de opvulling dan uit zo'n stroken papier met inkepingen, wat prima werkt. Dit viel hoe onnozelheid het misschien klinkt toch tegen als je een bestelling plaats om plastic te besparen. De grote koeltas heb ik nu 2x gebruikt. Het is wennen hoe hij aanvoelt, wat lomp als er niks inzit, omdat het bol blijft staan, maar juist daardoor paste er wel echt veel in en is het makkelijk vullen, de boodschappen kwamen gekoeld thuis aan en er paste meer in dan ik vooraf had verwacht. Of de lichte tas echt zo makkelijk schoon te vegen is als de tekst erbij belooft, weet ik niet. Deze is nog niet vuil geworden.
De drinkfles is alleen uit de verpakking geweest, wordt pas gebruikt als school begint, maar de print vond mijn dochter heel mooi uitzien (gekozen voor oceaanprint plasticvrij). Fles voelt heel degelijk aan. Als die fles fijn is voor water en thee heel tevreden met de bestelling. Sowieso fijn dat er meerdere doppen bij zijn want bij ander soort drinken is ook een andere dop fijn.

Mooi product
Mooi product, drank blijft heerlijk koel!
Ideaal is de drink tuit, geen fles meer voor je gezicht als je auto rijdt!!

Goede stevige (en motiverende) drinkfles

Activate Bottle
Ik gebruik nu 3 weken de Activate Bottle van VANN. Ideale fles. Robuust en makkelijk te bedienen. Warme dranken blijven ook echt 24 uur lang warm, bizar! De anti slip onderkant is ook verrassend handig.
Ben zeer tevreden met deze aankoop, levering was snel en goed.

Respuesta de VANN bottles
Het geleverde product ziet er degelijk…
Het geleverde product ziet er degelijk uit en is prettig in gebruik.

Fijne ervaring
Goede service, prettig contact (via mail). Heb de bottles op vakantie meegenomen. Eerlijk soms was 33 grd een beetje te veel qua koel houden. Maar denk dat er weinig helpt met deze temperatuur. Overall ben ik heel tevreden.

Respuesta de VANN bottles
Houdt het echt superheet en een sierraad voor…
Mooie kwaliteit en een sierraad voor mee op reis. Maar belangrijker nog deze thermosfles houdt het water (in ons geval) superheet. Nog veel beter dan onze oude thermos met glas.