A wide selection of stainless steel water bottles for a reasonable price. Some come with several caps/lids and cleaning utensils. Easy ordering, quick delivery. Decided to go for steel instead of plas... Ver más
I have two Vann bottles myself and swear by them. They’re the best water bottles I’ve ever come across. They’re convenient, sturdy, and the idea of having different caps is fantastic. Once, I left a b... Ver más
I ordered 4 Bottles. My package never arrived but customer support was very quick and send my order again within 2 days. The bottles are perfect for the gym, sizing and hygenic. Exactly what I was loc... Ver más
La empresa ha respondido
De producten zijn prima. Ik ben erg tevreden over de Ultimate Bottle, maar minder over de vervangingsset. Mijn ringetje uit de dop was kwijt en op de website staat een vervangingsset voor deze dop. Ec... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
At VANN, we believe that staying hydrated is essential to being the best version of yourself, whether at work, during your leisure time, or anywhere in between. That's why we've developed the ultimate drinkware for every occasion. Our drinkware is made from the highest quality materials to ensure maximum durability and performance. Whether you are traveling, going to the gym, or just going about your daily office life, VANN offers you the ultimate drinking experience.
Keizersgracht 452 , 1016 GD , Amsterdam, Holanda
- info@vannbottles.nl
- vannbottles.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
De fles werkt perfect
De fles werkt perfect, zowel met koude als warme dranken, handzaam in gebruik en de bijgeleverde doppen maakt het compleet

Lunchpot by VANN bottles
Bij VANN bottles de lunchpot besteld zodat wij tijdens onze werkdag gekoelde zuivel mee kan nemen. De lunchpot houdt het zeker de gehele werkdag de zuivel gekoeld en met het opvouwbare lepel heb je alles in 1 product in een handig beschermjasje. Met de lepel in de pot schoonschrapen is nog wat en je hoopt dat het geen schade oplevert. Daarnaast gebruiken wij ook de VANN bottle ultimate die het drinken gekoeld houd. Zeker tevreden over de producten en de bijbehorende accessoires. De koelrugzak ziet er ook goed uit, alleen zouden wij die zien als een soort van slingbag.
Bestelling #52441

Mooi product
Het product is geweldig en doet wat het beloofd, de prijs is een beetje aan de hogere kant vandaar 4 sterren.

Leuke fles
Leuke fles, snel geleverd, doet wat 'ie moet doen: houdt heel goed warm.

Top kwaliteit waterflessen
Top kwaliteit waterflessen, ik heb er gelijk 2 gekocht want ik kon niet kiezen ;-)
Heel fijn om het gebruik van plastic flesjes te minderen.
En het water blijft heel lang koud!

Fantastische en handige drinkfles
Fantastische en handige drinkfles. Makkelijk mee te nemen. Geen last van condens, je drinken blijft heel lang koud. En Makkelijk schoon te maken.
Ik ben er blij mee

Mooi en praktisch
Mooie, fijne, praktische flessen. Zeer blij mee en zeer tevreden over.

Respuesta de VANN bottles
In het begin was ik ontzettend blij met…
In het begin was ik ontzettend blij met deze fles. Ik nam hem overal mee naartoe en hij hield mijn drinken heerlijk koud, vooral tijdens de warme dagen.
Helaas ben ik inmiddels erg teleurgesteld. De fles begon al vrij snel te lekken en na ongeveer een maand is hij helemaal niet meer lekvrij. Daarnaast werkt het rietje niet goed; soms is het lastig om eruit te drinken.
Dat vind ik erg jammer, want verder doet de fles precies wat hij moet doen en blijft de inhoud lang koud. Helaas weegt dat voor mij niet op tegen de lekkages en de problemen met het rietje.

Respuesta de VANN bottles
Deze flessen zijn zeker aan te raden.
Deze flessen zijn zeker aan te raden.
Ik had met mijn eerste fles een klein probleempje doordat het rietje niet goed werkte. Ik heb een mail gestuurd en kreeg meteen reactie dat ze het op gingen lossen. Voor hen is het jammer dat er geen losse onderdelen beschikbaar zijn. Want alleen een rietje was voldoende geweest. Maar met hun hele goede service kreeg ik een hele nieuwe fles opgestuurd. Ik heb nog nooit gehad dat drank zo koel blijft als in deze fles. In de avond zitten er nog gewoon ijsklontjes in. Al met al een perfecte fles, en hele goede service.

Respuesta de VANN bottles
Het water blijft heerlijk koud
Het water blijft heerlijk koud, het doet dus wat er beloofd wordt!

Hele snelle levering
Hele snelle levering. Fles voldoet aan de verwachtingen.
Alleen jammer dat de kleuren wat saai zijn en er geen leuk prints zijn op de grotere flessen

Goede service en een kwaliteit fles
Goede service en een kwaliteit fles

Respuesta de VANN bottles
Werkt naar belofte zelf getest
Werkt naar belofte zelf getest met heet water savonds in de koelkast gezelt en sochtend er weer uit water was nogsteeds heet geweldig product wil niet meer anders

Fijne flessen
Fijne flessen, leuke frisse kleuren.
Makkelijk schoon te maken.
Doen precies wat je verwacht, je drank blijft heerlijk koud.

Respuesta de VANN bottles
Vann is echt een klantvriendelijk…
Vann is echt een klantvriendelijk bedrijf.
Ik had problemen met mijn active bottle en deze zijn op een hele nette manier opgelost.
En omdat zij het ook vervelend vonden kreeg ik 30% korting.
Dus Vann zeker een aanrader

Super blije klant
Al voor de 2de keer een fles besteld. Niet omdat ik perse een nieuwe nodig had, maar omdat ik na 2 jaar er graag gewoon een 2de fles bij wilde.
Ik ben echt mega blij met mijn flessen. Ze houden mijn water super koud, en heb regelmatig aan het eind van de dag nog steeds ijsklontjes in de fles zitten. Ik sleep mijn fles overal mee naar toe en kan eindelijk met gemak genoeg water drinken op een dag.
Super goede klantenservice ook! Mijn pakket leek 'verdwenen' en niet te volgen via de bezorgdienst. Na een mailtje is er direct een nieuw pakket opgestuurd. Uiteindelijk kreeg ik toch beide pakketjes, en kreeg ik netjes een retour etiket om het extra pakket kosteloos terug te sturen.
Super vriendelijk en net contact ook via de mail!
Kortom, zeer tevreden klant die jullie bij iedereen aanbeveelt!