VANN bottles Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A wide selection of stainless steel water bottles for a reasonable price. Some come with several caps/lids and cleaning utensils. Easy ordering, quick delivery. Decided to go for steel instead of plas... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I have two Vann bottles myself and swear by them. They’re the best water bottles I’ve ever come across. They’re convenient, sturdy, and the idea of having different caps is fantastic. Once, I left a b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I ordered 4 Bottles. My package never arrived but customer support was very quick and send my order again within 2 days. The bottles are perfect for the gym, sizing and hygenic. Exactly what I was loc... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De producten zijn prima. Ik ben erg tevreden over de Ultimate Bottle, maar minder over de vervangingsset. Mijn ringetje uit de dop was kwijt en op de website staat een vervangingsset voor deze dop. Ec... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

At VANN, we believe that staying hydrated is essential to being the best version of yourself, whether at work, during your leisure time, or anywhere in between. That's why we've developed the ultimate drinkware for every occasion. Our drinkware is made from the highest quality materials to ensure maximum durability and performance. Whether you are traveling, going to the gym, or just going about your daily office life, VANN offers you the ultimate drinking experience.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

633 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

170 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

De fles werkt perfect

De fles werkt perfect, zowel met koude als warme dranken, handzaam in gebruik en de bijgeleverde doppen maakt het compleet

8 de agosto de 2026

Hi Henk-Jan,

Bedankt voor je review.

Fijn dat de fles met koude en warme dranken goed werkt en dat de meegeleverde doppen het compleet maken.

Lunchpot by VANN bottles

Bij VANN bottles de lunchpot besteld zodat wij tijdens onze werkdag gekoelde zuivel mee kan nemen. De lunchpot houdt het zeker de gehele werkdag de zuivel gekoeld en met het opvouwbare lepel heb je alles in 1 product in een handig beschermjasje. Met de lepel in de pot schoonschrapen is nog wat en je hoopt dat het geen schade oplevert. Daarnaast gebruiken wij ook de VANN bottle ultimate die het drinken gekoeld houd. Zeker tevreden over de producten en de bijbehorende accessoires. De koelrugzak ziet er ook goed uit, alleen zouden wij die zien als een soort van slingbag.

Bestelling #52441

6 de agosto de 2026

Beste Erik,

Dank voor je uitgebreide review, daar hebben we echt wat aan.

Fijn dat de lunchpot de zuivel de hele werkdag gekoeld houdt en dat de Ultimate Bottle bevalt. Je punt over het schrapen met de lepel en je idee voor de koelrugzak als slingbag geef ik door aan ons designteam.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooi product

Het product is geweldig en doet wat het beloofd, de prijs is een beetje aan de hogere kant vandaar 4 sterren.

5 de agosto de 2026

Beste Andy,

Dank voor je eerlijke review.

Fijn dat het product doet wat het belooft. De prijs komt door het dubbelwandige RVS en de kwaliteit van de doppen, en daar staan we achter: zo gaat een fles jaren mee.

Leuke fles

Leuke fles, snel geleverd, doet wat 'ie moet doen: houdt heel goed warm.

1 de agosto de 2026

Beste Wilma,

Dank je wel voor je review.

Fijn dat de fles snel bij je was en doet wat hij moet doen.

Top kwaliteit waterflessen

Top kwaliteit waterflessen, ik heb er gelijk 2 gekocht want ik kon niet kiezen ;-)
Heel fijn om het gebruik van plastic flesjes te minderen.
En het water blijft heel lang koud!

Beste Ida,

Dank je wel voor deze mooie review.

Leuk dat het er gelijk twee zijn geworden en fijn dat je zo minder plastic flesjes gebruikt.

Fijne fles!

3 de agosto de 2026

Beste Sanne,

Dank voor je review.

Kort maar krachtig, daar zijn we blij mee. Veel drinkplezier!

Fantastische en handige drinkfles

Fantastische en handige drinkfles. Makkelijk mee te nemen. Geen last van condens, je drinken blijft heel lang koud. En Makkelijk schoon te maken.
Ik ben er blij mee

24 de julio de 2026

Beste Sabina,

Dank je wel voor je review.

Fijn dat de fles geen last heeft van condens, je drinken lang koud houdt en makkelijk schoon te maken is.

Mooi en praktisch

Mooie, fijne, praktische flessen. Zeer blij mee en zeer tevreden over.

2 de agosto de 2026

Beste Tanja,

Dank voor deze mooie review, dat waarderen we enorm.

Fijn om te lezen dat de flessen zo goed bevallen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In het begin was ik ontzettend blij met…

In het begin was ik ontzettend blij met deze fles. Ik nam hem overal mee naartoe en hij hield mijn drinken heerlijk koud, vooral tijdens de warme dagen.

Helaas ben ik inmiddels erg teleurgesteld. De fles begon al vrij snel te lekken en na ongeveer een maand is hij helemaal niet meer lekvrij. Daarnaast werkt het rietje niet goed; soms is het lastig om eruit te drinken.

Dat vind ik erg jammer, want verder doet de fles precies wat hij moet doen en blijft de inhoud lang koud. Helaas weegt dat voor mij niet op tegen de lekkages en de problemen met het rietje.

1 de junio de 2026

Beste Kim,

Dank voor je feedback, we vinden het jammer om te lezen dat de fles niet voldoet aan je verwachting.

De fles hoort niet te lekken, wil je aub even onze klantenservice contacten via Customersupport@vannbottles.nl zodat mij collega's je verder kunnen helpen zodat je weer van de fles kunt genieten zoals het hoort.

Alvast dank en een mooie avond verder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze flessen zijn zeker aan te raden.

Deze flessen zijn zeker aan te raden.
Ik had met mijn eerste fles een klein probleempje doordat het rietje niet goed werkte. Ik heb een mail gestuurd en kreeg meteen reactie dat ze het op gingen lossen. Voor hen is het jammer dat er geen losse onderdelen beschikbaar zijn. Want alleen een rietje was voldoende geweest. Maar met hun hele goede service kreeg ik een hele nieuwe fles opgestuurd. Ik heb nog nooit gehad dat drank zo koel blijft als in deze fles. In de avond zitten er nog gewoon ijsklontjes in. Al met al een perfecte fles, en hele goede service.

30 de julio de 2026

Beste Emmy,

Dank voor het uitgebreide verhaal, dat waarderen we enorm.

Vervelend van het rietje, fijn dat mijn collega's het meteen voor je hebben opgelost. Je punt over losse onderdelen nemen we mee.

Nog veel drinkplezier en een fijne dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, fijne fles en een mooie kleur

25 de julio de 2026

Hi Yvon,

Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm.

Fijn dat de bestelling snel bij je was en dat de kleur bevalt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het water blijft heerlijk koud

Het water blijft heerlijk koud, het doet dus wat er beloofd wordt!

24 de julio de 2026

Beste Petry,

Dank je wel voor deze mooie review.

Precies zoals het hoort: doen wat we beloven.

Hele snelle levering

Hele snelle levering. Fles voldoet aan de verwachtingen.
Alleen jammer dat de kleuren wat saai zijn en er geen leuk prints zijn op de grotere flessen

23 de julio de 2026

Beste Wilma,

Dank voor je feedback, daar hebben we echt wat aan.

Fijn dat de levering vlot ging en de fles bevalt. Je tip over vrolijkere kleuren en prints op de grotere flessen geef ik door aan ons designteam.

Goede service en een kwaliteit fles

Goede service en een kwaliteit fles

15 de julio de 2026

Hi Jurgen,

Bedankt voor het achterlaten van deze review.

We weten dat onze flessen goed zijn en willen dat onze service dat ook is. Mooi om te horen dat je dat zo ervaart.

Heel goed wel zwaar

Heel goed wel zwaar

21 de julio de 2026

Beste Carin,

Dank voor je eerlijke review.

Fijn dat de fles goed bevalt. Dat gewicht komt door het dubbelwandige RVS en juist daardoor blijft je drinken zo lang koud.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Werkt naar belofte zelf getest

Werkt naar belofte zelf getest met heet water savonds in de koelkast gezelt en sochtend er weer uit water was nogsteeds heet geweldig product wil niet meer anders

21 de julio de 2026

Hi John,

Wat een leuke test, dank voor het delen!

Mooi om te zien dat de fles precies doet wat we beloven.

kwaliteit en bezorging

20 de julio de 2026

Beste Niek,

Bedankt voor je review, daar zijn we blij mee.

Fijn dat zowel de kwaliteit als de bezorging in orde waren.

Fijne flessen

Fijne flessen, leuke frisse kleuren.
Makkelijk schoon te maken.
Doen precies wat je verwacht, je drank blijft heerlijk koud.

20 de julio de 2026

Beste Maan,

Dank je wel voor deze fijne review.

Leuk om te lezen dat de kleuren bevallen en dat de flessen makkelijk schoon te maken zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vann is echt een klantvriendelijk…

Vann is echt een klantvriendelijk bedrijf.
Ik had problemen met mijn active bottle en deze zijn op een hele nette manier opgelost.
En omdat zij het ook vervelend vonden kreeg ik 30% korting.
Dus Vann zeker een aanrader

Hi Jos,

Bedankt voor het mooie compliment.

Vervelend dat er iets mis was met je Active Bottle, fijn dat we het samen netjes hebben kunnen oplossen.

Nog veel plezier ermee!

Super blije klant

Al voor de 2de keer een fles besteld. Niet omdat ik perse een nieuwe nodig had, maar omdat ik na 2 jaar er graag gewoon een 2de fles bij wilde.
Ik ben echt mega blij met mijn flessen. Ze houden mijn water super koud, en heb regelmatig aan het eind van de dag nog steeds ijsklontjes in de fles zitten. Ik sleep mijn fles overal mee naar toe en kan eindelijk met gemak genoeg water drinken op een dag.
Super goede klantenservice ook! Mijn pakket leek 'verdwenen' en niet te volgen via de bezorgdienst. Na een mailtje is er direct een nieuw pakket opgestuurd. Uiteindelijk kreeg ik toch beide pakketjes, en kreeg ik netjes een retour etiket om het extra pakket kosteloos terug te sturen.
Super vriendelijk en net contact ook via de mail!

Kortom, zeer tevreden klant die jullie bij iedereen aanbeveelt!

Beste,

Wat een uitgebreid en mooi verhaal, hartelijk dank daarvoor.

Fijn dat de flessen zo goed bevallen en dat het gedoe met de bezorging netjes is opgelost.

Op naar nog vele jaren drinkplezier!

8 consejos para escribir buenas reseñas.