VANN bottles Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A wide selection of stainless steel water bottles for a reasonable price. Some come with several caps/lids and cleaning utensils. Easy ordering, quick delivery. Decided to go for steel instead of plas... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I have two Vann bottles myself and swear by them. They’re the best water bottles I’ve ever come across. They’re convenient, sturdy, and the idea of having different caps is fantastic. Once, I left a b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I ordered 4 Bottles. My package never arrived but customer support was very quick and send my order again within 2 days. The bottles are perfect for the gym, sizing and hygenic. Exactly what I was loc... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De producten zijn prima. Ik ben erg tevreden over de Ultimate Bottle, maar minder over de vervangingsset. Mijn ringetje uit de dop was kwijt en op de website staat een vervangingsset voor deze dop. Ec... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

At VANN, we believe that staying hydrated is essential to being the best version of yourself, whether at work, during your leisure time, or anywhere in between. That's why we've developed the ultimate drinkware for every occasion. Our drinkware is made from the highest quality materials to ensure maximum durability and performance. Whether you are traveling, going to the gym, or just going about your daily office life, VANN offers you the ultimate drinking experience.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

633 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

170 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele vlugge aflevering en de fles is…

Hele vlugge aflevering en de fles is perfect. Vooral doordat je kan drinken als de fles verticaal is. Geweldig in de auto en zelfs op de motor perfect

12 de mayo de 2026

Dank voor je review.

Fijn dat de fles ook onderweg bevalt, in de auto en zelfs op de motor.

Elle est super belle

Elle est super belle, solide, on sent la qualité, garde très bien le frais

10 de mayo de 2026

Bonjour Bénédicte,

Merci beaucoup pour votre avis.

Ravis d'apprendre que la bouteille vous plaît et qu'elle garde si bien le frais.

Bonne journée !

Super flessen

Super flessen, isoleren geweldig !
Inmiddels 4 flessen besteld en tot grote tevredenheid in gebruik.

Aanrader !!!

9 de mayo de 2026

Dank voor je review.

Vier flessen alweer, daar zijn we blij mee. Fijn dat ze zo goed isoleren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De derde keer dat ik een bestelling heb…

De derde keer dat ik een bestelling heb gedaan. Alles is prima verlopen e. De producten bevallen goed die ik heb besteld. Alleen als ik de dop er iets te strak heb opgedraaid, kan moet mijn man deze open draaien dit lukt mij dan niet zelf. Dit komt omdat ik te weinig kracht in mijn handen heb om dit dan zelf te doen. Verder een fantastische service en snelle levering

9 de mayo de 2026

Beste Carry,

Dank voor je review en je eerlijke feedback.

Fijn dat de producten en de service bevallen. Vervelend dat de dop soms lastig open gaat, mail gerust even naar customersupport@vannbottles.nl, dan denken mijn collega's met je mee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie producten met goede kwaliteit

Mooie producten met goede kwaliteit! Fan van het merk en heb ondertussen een flinke collectie 😄

7 de mayo de 2026

Hi Robin,

Bedankt voor het compliment.

Leuk om te horen dat de collectie blijft groeien.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede fles

Goede fles, maar dop ging na ongeveer een half jaar kapot. Gelukkig kan je voor een lage prijs een nieuwe dop kopen: wordt snel geleverd en fles is verder van goede kwaliteit

25 de abril de 2026

Beste Kristie,

Dank voor het delen van je feedback.

Mocht er in de toekomst iets zijn, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice via customersupport@vannbottles.nl. Zij helpen je graag verder.

Fijne dag gewenst.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Thermoskan 1,5 liter na 3 uur koude thee

Thermoskan 1,5 liter gekocht (tweedehands, maar nieuw in doos). Ik had reviews gelezen dat de claim dat dranken 24 uur warm blijven niet klopt, maar 24 uur hoeft ook niet. Wel zet ik graag in de ochtend een kan thee waar ik bij de lunch ook van drink. Met mijn vorige kan(Bama) was dit geen probleem en was het zelfs 's avonds nog redelijk warm. Helaas is de thee in de Vann kan na 3 uur nauwelijks nog warm. De buitenkant van de kan wordt ook erg warm, dus je voelt ook gewoon de warmte eruit trekken. Miskoop dus, ik ga weer voor een Bama.

24 de abril de 2026

Beste Denise,

Dank voor het delen van uw feedback.

Vervelend om te horen dat de thermoskan niet naar verwachting presteert.

Onze thermoskannen zijn ontwikkeld om dranken langdurig warm te houden. Wanneer de buitenkant warm wordt, kan dat erop wijzen dat de isolerende werking beschadigd is. Dat kan bijvoorbeeld ontstaan door vallen, stoten of andere schade die niet altijd direct zichtbaar is.

Omdat u de thermoskan tweedehands heeft gekocht, kunnen wij helaas niet beoordelen wat er vóór aankoop met het product is gebeurd en kunnen wij hier ook niet voor garant staan.

Ik raad u aan in vervolg gewoon via onze website te bestellen zodat u zeker weet dat de belofte wordt waargemaakt.

Fijne dag.

Heerlijke fles

Heerlijke fles, handig in meenemen ondanks 1 ltr. Blijft heerlijk koel en drinkt ook heel fijn met rietje. Andere doppen heb ik nog niet geprobeerd.

17 de abril de 2026

Beste,

Dank voor het delen van je feedback, dat wordt gewaardeerd.

Fijn dat de fles voldoet aan de verwachtingen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valt tegen

De thermoskan erg snel binnen. Dat was top! Mooie kan ook.

Maar het maakt voor mij de belofte niet waar. Als ik er in de ochtend heet water in doe is dit einde middag al lauw. Erg jammer. Het lijkt erop dat er via de afsluitring of dop warmte verloren gaat. Geen watm water dat 24h ‘hot’ blijft.

8 de abril de 2026

Beste Claudia,

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring.

Wat je beschrijft hoort inderdaad niet, dus dat lossen we graag netjes voor je op. Zou je een e-mail willen sturen naar customersupport@vannbottles.nl? Dan zorgen mijn collega’s direct voor een passende oplossing.

Alvast bedankt en excuses voor het ongemak.

Makkelijk meenemen

Makkelijk meenemen, lekvrij en makkelijk drinkbaar

12 de abril de 2026

Beste Bram,

Dank voor het delen van je positieve feedback, dat wordt gewaardeerd.

Die Flaschen sind super

Die Flaschen sind super, wir sind großer Fan.

1 de abril de 2026

Beste Sarah,

Vielen Dank für das Teilen Ihres Feedbacks, das wissen wir sehr zu schätzen.

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit den Flaschen zufrieden sind und ein großer Fan unserer Produkte sind.

Wir wünschen Ihnen viel Freude damit!

Najlepszy kubek

Kubek ma ładny wygląd i dobrze trzyma ciepło. Uwielbiam go.

4 de abril de 2026

Beste Agnieszka,

Dziękujemy za podzielenie się opinią, bardzo to doceniamy.

Cieszymy się, że kubek przypadł Pani do gustu i dobrze utrzymuje ciepło.

Życzymy miłego użytkowania!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd. De ijsblokjes blijven lang, maar geen 24u

31 de marzo de 2026

Beste Annick,

Dank voor het delen van je feedback.

De ijsblokjes horen er zeker 24 uur in te blijven maar dit hangt natuurlijk af van veel factoren. Wil je even contact opnemen met Customersupport@vannbottles.nl dan kunnen mijn collega's van de klantenservice even met je meekijken.

Alvast dank en een mooie dag gewenst!

Fan van Vann Bottles

Ik ben echt fan van Vann Bottles al gaat de levering van de juiste producten niet altijd even goed. Ik heb meerdere bestellingen gedaan en bijna altijd was er iets niet goed. Daar in tegen hebben ze een super service en wordt het heel goed opgelost. Ik zou zeker nog een bestelling plaatsen. Er staan nu nog twee lunchpotten op mijn verlanglijstje die er zeker nog gaan komen. Ik zou zeggen ga ervoor want ijsblokjes zijn na 24 uur echt nog steeds ijsblokjes als je de fles voldoende vult. Één dikke aanrader dus.

4 de abril de 2026

Beste Baukje,

Dank voor het delen van je eerlijke en mooie feedback.

Fijn om te horen dat je fan bent van VANN Bottles en dat onze service goed heeft kunnen helpen wanneer er iets niet helemaal goed ging. We waarderen je vertrouwen enorm en hopen dat je straks ook veel plezier hebt van de lunchpotten.

Nogmaals dank voor je aanrader en een mooie dag gewenst.

Is erg goed

Is erg goed
Goed

24 de marzo de 2026

Dank voor je feedback!

Fijne dag gewenst!

Vervangende metalen rietjes besteld

Vervangende metaln rietjes besteld. Prima alternatief. Orginele plastic rietjecscheuren snel bij aansluiting

13 de marzo de 2026

Beste Robert,

Dank voor je feedback.

Fijn dat de metalen rietjes een goed alternatief zijn. Dat de plastic rietjes bij de aansluiting scheuren hoort niet, dat geven we door aan ons productteam.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lekvrij en goede kwaliteit. Prachtige fles.

Ik was al een tijdje opzoek naar een goede thermosfles die dranken lang koud en warm kan houden voor op reis/werk. De Active Bottle is echt lek vrij en houd de dranken goed warm/koud. Past in mijn rugzak en is niet te zwaar. Leuke kleuren om uit te kiezen en voelt aan als goede kwaliteit. De levering was snel (binnen 24 uur) en met Track and Trace. Ik ben er erg blij mee!

20 de marzo de 2026

Beste Michèle,

Dank voor het delen van je mooie feedback.

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de Active Bottle en dat deze goed bevalt voor reizen en werk. We waarderen je complimenten over de kwaliteit, kleuren en snelle levering enorm.

Veel plezier met je fles!

8 consejos para escribir buenas reseñas.