VANN bottles Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A wide selection of stainless steel water bottles for a reasonable price. Some come with several caps/lids and cleaning utensils. Easy ordering, quick delivery. Decided to go for steel instead of plas... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I have two Vann bottles myself and swear by them. They’re the best water bottles I’ve ever come across. They’re convenient, sturdy, and the idea of having different caps is fantastic. Once, I left a b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I ordered 4 Bottles. My package never arrived but customer support was very quick and send my order again within 2 days. The bottles are perfect for the gym, sizing and hygenic. Exactly what I was loc... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De producten zijn prima. Ik ben erg tevreden over de Ultimate Bottle, maar minder over de vervangingsset. Mijn ringetje uit de dop was kwijt en op de website staat een vervangingsset voor deze dop. Ec... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

At VANN, we believe that staying hydrated is essential to being the best version of yourself, whether at work, during your leisure time, or anywhere in between. That's why we've developed the ultimate drinkware for every occasion. Our drinkware is made from the highest quality materials to ensure maximum durability and performance. Whether you are traveling, going to the gym, or just going about your daily office life, VANN offers you the ultimate drinking experience.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

170 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hele fijne flessen

De flessen worden vol enthousiasme gebruikt. Ze houden het drinken de hele dag koel en dat wordt zeer op prijs gesteld. De bestelling liep voorspoedig en de prijs kwaliteit verhouding is prima.

14 de marzo de 2026

Beste Sabine,

Dank voor het delen van je mooie feedback.

Wat fijn om te horen dat de flessen met zoveel enthousiasme worden gebruikt en het drinken de hele dag koel houden. Ook goed om te horen dat de bestelling soepel is verlopen.

Veel plezier met de flessen!

Super fijne flessen

Super fijne flessen! Heel fijn dat je ook van dop kan wisselen bij de waterfles, je kan dan tussen 3 doppen kiezen. Helemaal top!

14 de marzo de 2026

Beste Sarah,

Dank voor het delen van je mooie feedback.

Wat fijn om te horen dat de flessen zo goed bevallen en dat de verschillende doppen als prettig worden ervaren. Veel plezier ermee!

Super Produkte ...

Super Produkte .... 😎😉💪👍

9 de marzo de 2026

Hallo Leon,

vielen Dank für die schöne Bewertung.

Weiterhin viel Freude mit Ihren VANN-Produkten.

Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne fles en vrolijke kleur en heel…

Fijne fles en vrolijke kleur en heel handig smalle bottel deze bottel pas goed in mijn tas.

9 de marzo de 2026

Beste Natalie,

Dank je wel voor je review.

Fijn dat de smalle fles precies in je tas past en dat de kleur bevalt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed bedrijf die jongens en meisjes van VANN

Behalve dat de flessen helemaal geweldig zijn is het ook een servicegericht bedrijf. Haal je zelf een stommiteit uit dan wordt dat door VANN heel vriendelijk en adequaat opgelost.
Kortom, wil je een drinkfles?, verkrijg hem dan Van Vann

27 de febrero de 2026

Hi Ron,

Bedankt voor dit mooie compliment.

We weten dat onze flessen goed zijn en willen dat onze service dat ook is. Fijn dat je dat zo ervaren hebt.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snelle levering en mooie producten.

Snelle levering en mooie producten.
Echter bij 1 product is een kapot rietje geleverd. En bij een ander product is het rietje te kort voor de fles.

2 de marzo de 2026

Beste Judith,

Wat vervelend om te horen dat het rietje kapot is geleverd. Daar helpen we je natuurlijk graag bij.

Mijn collega’s van de klantenservice kunnen direct een vervanging voor je regelen. Zou je een e-mail willen sturen naar customersupport@vannbottles.nl? Dan zorgen zij dat dit zo snel mogelijk voor je wordt opgelost.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De bezorging was netjes afgeleverd

De bezorging was netjes afgeleverd. De fles is heel mooi en fijn en makkelijk uit te drinken.

21 de febrero de 2026

Beste Merry,

Dank voor je review.

Fijn dat de bezorging netjes verliep en dat de fles prettig drinkt.

Gewoon goed

Binnen 24 uur geleverd. Top (thermo) fles! Lekt niet, 3 doppen mee geleverd en een schoonmaak borstel. Gewoon t geld waard.

19 de febrero de 2026

Beste Patrick,

Dank voor je review.

Binnen 24 uur geleverd en compleet met doppen en borstel, zo hoort het.

Goede solide producten

Snelle levering. Erg fijne producten. Indien er iets mis is erg behulpzame klantenservice die meteen een oplossing bied. Prijs kwaliteit verhouding uitermate op orde.

17 de febrero de 2026

Hi Sharon,

Bedankt voor je review.

Fijn dat zowel de producten als de klantenservice je bevallen zijn.

Geweldig

Snelle levering en het product voldoet aan de wensen

16 de febrero de 2026

Dank voor je review.

Fijn dat de levering snel ging en het product aan je wensen voldoet.

Ik ben verkocht!

Eerder dronk ik veel te weinig, en ook bijna nooit water. Maar dankzij mijn Vann fles drink ik elke dag water en blijft het water ook lekker lang koud! Super fijne fles met een leuk design.

14 de febrero de 2026

Beste Esmee,

Wat een leuk bericht, dank je wel.

Dat je nu elke dag water drinkt, daar doen we het voor.

Hele fijn fles

Hele fijn fles. Thee blijft lekker warm en in het voorjaar zal en koud drankje heerlijk koel blijven, verwacht ik. Het bedrijf biedt ook een uitstekende service!

14 de febrero de 2026

Beste Suus,

Dank voor je review.

Fijn dat je thee lekker warm blijft. In de zomer werkt hij net zo goed andersom.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sieht klasse aus und hält sehr lange heiß

Die Lieferung war sehr schnell und die Flasche ist nicht nur sehr schön sondern hält auch was sie verspricht. Der Tee bleibt wirklich sehr lange heiß.

12 de febrero de 2026

Hallo Heidi,

vielen Dank für Ihre Bewertung.

Schön zu hören, dass die Lieferung so schnell war und der Tee lange heiß bleibt.

Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag!

Zeer goede flessen

Zeer goede flessen. Alleen vind ik de oude dop prettiger. Deze er dus ook gelijk bij besteld

2 de febrero de 2026

Dank voor je feedback.

Fijn dat de flessen bevallen. Goed om te weten dat je de oude dop prettiger vindt, die feedback geven we door aan ons productteam.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na de reactie van de review. Heel netjes opgelost

De garantie service wordt niet echt op gereageerd.
Ik had 4 flessen gekocht. 1 daarvan lekte de dop al binnen 2 maanden.
1x een reactie gehad en daarna niets meer. Tot op heden nog niet opgelost.

Na deze review toch een reactie gekregen en nu is het zeer netjes opgelost.
Bedankt.

2 de febrero de 2026

Beste,

Excuus voor het ongemak. Ik kijk graag direct met je mee en zorg dat dit netjes wordt opgelost.

Op basis van deze review kan ik alleen niet terugvinden om welke bestelling/garantieaanvraag het precies gaat. Zou je mij een e-mail kunnen sturen naar wojtek@vannbottles.nl met je ordernummer.

Dan pak ik het persoonlijk op en kom ik direct met een passende oplossing, zoals je van ons mag verwachten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben super goed geholpen door Dwi van…

Ik ben super goed geholpen door Dwi van de customer support nadat ik een fles had ontvangen met schade door verzending. Wat een top service, zeker aan te raden! De flessen zijn van goede kwaliteit en zeker het geld waard.

24 de enero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik krijg het rietje er niet op en ik…

Ik krijg het rietje er niet op en ik heb per ongeluk , een dubbele bestelling gedaan maar was telaat met annuleren en had er 1 retour willen sturen , maar dan betaal ik zelf de retour kosten , wat ik niet vind kunnen

13 de enero de 2026

Beste Diana,

Dankjewel voor je bericht en het delen van je ervaring.

Wat vervelend dat het niet lukt om het rietje te plaatsen. Als je wilt, helpen we je daar graag even bij. Kun je ons een foto of kort filmpje sturen van de dop en het rietje? Dan kunnen we direct zien wat er misgaat en je stap voor stap helpen. Dit kan naar Customersupport@vannbottles.nl

Wat betreft de dubbele bestelling: de retourkosten komen inderdaad voor eigen rekening, dit staat ook op onze website vermeld. Omdat we dit in jouw situatie erg vervelend vinden, hebben we de retourkosten alsnog voor onze rekening genomen en je een retourlabel gestuurd.

Fijn weekend alvast!

8 consejos para escribir buenas reseñas.