A wide selection of stainless steel water bottles for a reasonable price. Some come with several caps/lids and cleaning utensils. Easy ordering, quick delivery. Decided to go for steel instead of plas... Ver más
I have two Vann bottles myself and swear by them. They’re the best water bottles I’ve ever come across. They’re convenient, sturdy, and the idea of having different caps is fantastic. Once, I left a b... Ver más
I ordered 4 Bottles. My package never arrived but customer support was very quick and send my order again within 2 days. The bottles are perfect for the gym, sizing and hygenic. Exactly what I was loc... Ver más
La empresa ha respondido
De producten zijn prima. Ik ben erg tevreden over de Ultimate Bottle, maar minder over de vervangingsset. Mijn ringetje uit de dop was kwijt en op de website staat een vervangingsset voor deze dop. Ec... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
At VANN, we believe that staying hydrated is essential to being the best version of yourself, whether at work, during your leisure time, or anywhere in between. That's why we've developed the ultimate drinkware for every occasion. Our drinkware is made from the highest quality materials to ensure maximum durability and performance. Whether you are traveling, going to the gym, or just going about your daily office life, VANN offers you the ultimate drinking experience.
Keizersgracht 452 , 1016 GD , Amsterdam, Holanda
- info@vannbottles.nl
- vannbottles.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Snell levering van een goed product
Snell levering van een goed product

Hele fijne flessen
De flessen worden vol enthousiasme gebruikt. Ze houden het drinken de hele dag koel en dat wordt zeer op prijs gesteld. De bestelling liep voorspoedig en de prijs kwaliteit verhouding is prima.

Super fijne flessen
Super fijne flessen! Heel fijn dat je ook van dop kan wisselen bij de waterfles, je kan dan tussen 3 doppen kiezen. Helemaal top!

Respuesta de VANN bottles
Fijne fles en vrolijke kleur en heel…
Fijne fles en vrolijke kleur en heel handig smalle bottel deze bottel pas goed in mijn tas.

Respuesta de VANN bottles
Goed bedrijf die jongens en meisjes van VANN
Behalve dat de flessen helemaal geweldig zijn is het ook een servicegericht bedrijf. Haal je zelf een stommiteit uit dan wordt dat door VANN heel vriendelijk en adequaat opgelost.
Kortom, wil je een drinkfles?, verkrijg hem dan Van Vann

Respuesta de VANN bottles
Snelle levering en mooie producten.
Snelle levering en mooie producten.
Echter bij 1 product is een kapot rietje geleverd. En bij een ander product is het rietje te kort voor de fles.

Respuesta de VANN bottles
De bezorging was netjes afgeleverd
De bezorging was netjes afgeleverd. De fles is heel mooi en fijn en makkelijk uit te drinken.

Gewoon goed
Binnen 24 uur geleverd. Top (thermo) fles! Lekt niet, 3 doppen mee geleverd en een schoonmaak borstel. Gewoon t geld waard.

Goede solide producten
Snelle levering. Erg fijne producten. Indien er iets mis is erg behulpzame klantenservice die meteen een oplossing bied. Prijs kwaliteit verhouding uitermate op orde.

Geweldig
Snelle levering en het product voldoet aan de wensen

Ik ben verkocht!
Eerder dronk ik veel te weinig, en ook bijna nooit water. Maar dankzij mijn Vann fles drink ik elke dag water en blijft het water ook lekker lang koud! Super fijne fles met een leuk design.

Hele fijn fles
Hele fijn fles. Thee blijft lekker warm en in het voorjaar zal en koud drankje heerlijk koel blijven, verwacht ik. Het bedrijf biedt ook een uitstekende service!

Respuesta de VANN bottles
Sieht klasse aus und hält sehr lange heiß
Die Lieferung war sehr schnell und die Flasche ist nicht nur sehr schön sondern hält auch was sie verspricht. Der Tee bleibt wirklich sehr lange heiß.

Zeer goede flessen
Zeer goede flessen. Alleen vind ik de oude dop prettiger. Deze er dus ook gelijk bij besteld

Respuesta de VANN bottles
Na de reactie van de review. Heel netjes opgelost
De garantie service wordt niet echt op gereageerd.
Ik had 4 flessen gekocht. 1 daarvan lekte de dop al binnen 2 maanden.
1x een reactie gehad en daarna niets meer. Tot op heden nog niet opgelost.
Na deze review toch een reactie gekregen en nu is het zeer netjes opgelost.
Bedankt.

Very good quality
Very good quality, fast delivery. Everything was perfect
Jest super 👌👌👌
Ik ben super goed geholpen door Dwi van…
Ik ben super goed geholpen door Dwi van de customer support nadat ik een fles had ontvangen met schade door verzending. Wat een top service, zeker aan te raden! De flessen zijn van goede kwaliteit en zeker het geld waard.
Ik krijg het rietje er niet op en ik…
Ik krijg het rietje er niet op en ik heb per ongeluk , een dubbele bestelling gedaan maar was telaat met annuleren en had er 1 retour willen sturen , maar dan betaal ik zelf de retour kosten , wat ik niet vind kunnen