Goede services
Goede services, snelle reacties, vriendelijk personeel
Goede services, snelle reacties, vriendelijk personeel
Wij zochten een 45-km voertuig voor mijn moeder van in de 90. Van Steijn Minicars heeft een heel brede collectie van ca 75 tweedehands brommobielen. Een bezoek aan de showroom in Putten is zeer aan te raden. De auto wordt op zeer korte termijn thuis afgeleverd met een trailer, overal in Nederland. Wij hadden een heel fijne ervaring met Joep van Steijn, ook voor service en support kun je bij hem terecht.
Superstrakke aixam coupe premium gekocht met garantie en pechservice voor 3 maanden. Netjes thuis afgeleverd en toen bleken er een paar puntjes van aandacht te zijn en die zijn netjes opgelost door hem. Super betrouwbare dealer waar je echt wat aan hebt. Ook een goeie sleutelaar 👍
Na eerdere miskopen, hier volle vertrouwen in! Mooie werk plek, heel vriendelijk, denkt overal in mee, en is eerlijk over de staat van de brommobiel. Ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanraden die een mooie brommobiel wil kopen!
Goed bedrijf helpt goed en is goed met communicatie met de klanten
Top service, goeie verkoper. En eerlijke prijzen.
Een bedrijf met veel vakkennis en een ruim aanbod aan auto’s onder de €10.000. Zij geven eerlijk en deskundig advies en zijn zeker aan te raden voor de aanschaf van een leuke tweedehands brommobiel.
Hier een auto gekocht zeer tevreden over de service netjes geholpen auto’s zien er voor hún leeftijd nog super goed uit
Geen goeie communicatie. Bagger auto’s is af te raden.
Van Steijn Minicars is een prima bedrijf ik zou hier rustig mensen naar toe durven sturen ik heb mijn Aixam crossover daar gekocht en de Auto werd goed nagekeken en rijklaar bij mij thuis afgeleverd en ik werd goed met àlles geholpen zelfs met het op naam zetten van mijn auto geweldig gewoon ik heb nu heel veel plezier van mijn autootje EN IK ZOU HET Bedrijf ook aan andere mensen aanbevelen groetjes van Jessica van Berkel uit Utrecht
bedrijf met veel verstand van brommobielen.
Ze bieden nette auto’s aan voor een goede prijs en leveren deze keurig nagekeken bij je thuis af. De service achteraf is ook uitstekend. ze helpen waar nodig. Zeker een aanrader!
Ik zou me persoonlijk nog een keer achter de oren krabben als je overweegt hier iets te kopen, veel mankementen en eigenaar ziet het niet zitten om samen tot een oplossing te komen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.