La empresa ha respondido
Bezorgd snel en je kan er erg makkelijk vinden wat je nodig hebt er staat duidelijk bij of en onderdeel past in jou mini car
La empresa ha respondido
Ik heb goede ervaring mee met Minicars-Parts. Nooit geen probleem mee gehad met onderdelen bestellen. Een top zaak.
La empresa ha respondido
Minicar-parts.nl is dé bestemming voor hoogwaardige onderdelen en accessoires voor brommobielen. Met een uitgebreid assortiment van kwaliteitsproducten en een toegewijd team van experts streven we ernaar om aan al uw behoeften op het gebied van alle benodigdheden van brommobiel reparatie en onderhoud te voldoen. Onze webshop biedt een breed scala aan onderdelen, variërend van uitlaten, remmen en filters tot verlichting, interieuraccessoires en meer. We streven naar uitmuntendheid in klantenservice en bieden snelle verzending, uitstekende productkwaliteit en een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Of u nu op zoek bent naar originele vervangende onderdelen of een alternatief om uw brommobiel te verbeteren, bij Minicar-parts.nl bent u aan het juiste adres. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw voertuig en om u te voorzien van deskundig advies en ondersteuning, zodat u met vertrouwen de weg op kunt. Ontdek vandaag nog ons assortiment en ervaar de kwaliteit en service die Minicar-parts.nl te bieden heeft.
Oostersinslag 1, 3871 AL, Hoevelaken, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goed vindbare en overzichtelijke webshop.
Snelle levering.
Goede prijs verhouding.

Respuesta de Minicar Parts
In april 2025 een versnellingsbak en nieuwe homokineten van het mer BONQ gekocht bij miniparts na ongeveer 2000 km gaf deze al problemen .Klappen bij het vooruit en achteruit rijden. Bleek dat de spiebanen van de uitgaande as versnellingsbak waren af gesleten van 21 1/2 mm naar 19 mm deze ruimter geeft teveel speling waar door de klappen ontstaan. Voor garantie de versnellingsbak met homokineten op gestuurd naar miniparts kreeg als antwoord geen garantie werden enkele punten genoemd die nergens op slaan. Heb verscheidene brommobiel bedrijven benaderd met dit probleem zeggen allemaal de kwaliteit van deze imitatie bakken is slecht. Nu een originele Ligierbak gemonteerd rid nu weer 100%. Nu sta ik voor de keus om een expertise rapport te laten maken bij Dekra. Al met l heeft dit mij 1300 euro gekost.

Respuesta de Minicar Parts
snel en duidelijk! vooral met gebruik van chassisnummer.

Respuesta de Minicar Parts
Snelle reactie via app en onderdelen zijn prima

Respuesta de Minicar Parts
Duidelijke website. Goede prijzen en snel geleverd.

Respuesta de Minicar Parts
Ik kon het artikel dat ik nodig had snel vinden. Verder zijn ze goedkoop en leveren ze snel

Respuesta de Minicar Parts
Komen na wat er in de email staat en duidelijkheid over de verzending en bezorgtijd

Respuesta de Minicar Parts
Gewoon goed en veel op voorraad. Snel geleverd.

Respuesta de Minicar Parts
Bestilte varer 3.okt som fortatt ikke er sendt. De lover at det skal sendes hele tiden men Ingenting skjer… anbefaler alle å handle andre plasser eller ha veldig god tid. De bryr seg virkelig ikke om service. Ikke stol på lager status på nettsiden deres, det stemmer ikke.

Respuesta de Minicar Parts
Always received my parts that I ordered on time.
Fast and reliable.
Very good prices.
I have rebuilt my moped car with their parts.
I'm already customer 6 years

Respuesta de Minicar Parts
Antwoord geven heb gemaild krijg geen bericht terug wacht al vanaf 2oktober op bestelling heb het wel betaald vind het niet normaal

Goede kwaliteit
Goede prijs
Snel bezorgd
Krijgt wat je besteld.

Respuesta de Minicar Parts
I'm in the UK and these guys offer a great service and instantly talk english on the chat. All parts i have had fitted well and the pattern parts are very economical, and delivery was about as fast as from the UK. I recommend them highly.
Más información sobre otros tipos de reseñas.