Vanswinkelsmode Opiniones 12

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Goed lezen voordat je iets gaat bestellen

Het pakketje wat ik heb besteld voldoen niet naar mijn wensen.Dus wil ik het retourneren,maar de kosten zijn bijna net zoveel als het pakketje .Het moet terug gestuurd worden naar China,kosten 21 euro voor eigen rekening
Ik vindt dit gewoon oplichterij,slechte service.
Heb geen reactie gekregen op mijn mail Voor klanten die iets willen bestellen houd daar rekening mee.

17 de septiembre de 2025

Ingetrapt

Ingetrapt. Ik kijk bijna altijd de reviews na voor ik ergens wil bestellen. Waardoor ik bijna nooit bestel. Bij van Swinkels mode deed ik dat niet. Mede door de foto van een “echte” winkel. Achteraf dus AI. Gewoon weer zo’n bedrijf dat goedkope rotzooi uit China haalt. Maar echt. Wat een vod.

8 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet bestellen bij van Swinkels mode

De kwaliteit van het bestelde product kwam niet overeen met wat ik heb gezien op de website. De maatvoering klopt niet. Ik heb mijn geld terug gevraagd. Dan moet je eerst het product met alle stickers en in de originele verpakking retour sturen. Op kosten van de klant. Dat blijkt naar China te zijn. En dan moet je afwachten of je het geld terug krijgt. Ik had geen stickers e.d. Je krijgt keurig een mail terug. Uiteindelijk heb ik nietBezorgd.nl ingeschakeld. Zij hebben direct aktie ondernomen.

4 de julio de 2025

Very bad qualilty

Very bad qualilty, long delivery. Probably a website ordering shit in china with horrific quality and present here on a website.

Do not order here

3 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Service wanneer je een klacht hebt zeeeer slecht

Service wanneer je een klacht hebt aangezien ik een linnen blauwe jurk besteld heb en witte jurk v niet linnen gekregen heb.
Kan hem terugsturen maar verzendkosten zijn €20,85 (naar China)
Aangezien dit niet het bestelde is moet je toch opdraaien voor de kosten ??!!!!

4 de julio de 2025

Een bestelling geplaatst

Een bestelling geplaatst. Gemaild waar het blijft? Kon 11 dagen duren deze zijn inmiddels voorbij en nog geen mail met verzendlink. Op de we site mijn bestel nr ingevoerd om te tracken kent mijn bestelling niet? Ik ben wss gewoon flink opgelicht. Ging op het retourbeleid kijken moet je het terug sturen naar China

2 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

gele jurk besteld, neon oranje jurk bleek het te zijn

Een pastel gele jurk besteld, kreeg een neon oranje binnen die niet eens een beetje leek op de pastel gele. Of terwijl een verkeerd geleverd product. Volgens hun site betalen zij dan zowel de retourkosten terug als de product kosten. Echter zeggen ze over de mail dit niet te doen. Wel kunnen ze nu 50% terug te betalen en dan hoeft het product niet retour. Daarnaast duurde het leveren een goeie 3 weken. Hier niet bestellen tenzij je een verrassingspakket wilt.

29 de mayo de 2025

Waardeloos

Waardeloos, retourprocedure kost je veel geld.
Ik hoop dat ze gelukkig worden van deze manier van zaken doen.

15 de abril de 2025

Niets bestellen hier

Een jas besteld, zeer slechte kwaliteit, terugsturen leek heel makkelijk, ik kreeg snel een retourbiljet via de mail, maar het artikel moet retour naar China wat 32,50 kost. Daarna geen enkele reactie meer ontvangen op nog een mail….

3 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jasje van minimale kwaliteit ontvangen dat niet leek op het jasje wat ik op de site had gezien.

Ik dacht een mooi fluwelen colbert met gouden knopen te ontvangen van Vanswinkelsmode. Wat er pas na weken eindelijk kwam was een slordig genaaid jasje dat er totaal anders uit zag dan hetgeen ik op de site had gezien. Je mag het retour sturen naar China bleek. Maar dat moet met een track en trace code. Dat zou me bijna €21,- gaan kosten. Er staat op de site dat je de retourkosten zelf moet betalen, maar had geen idee dat dat zoveel zou zijn. Ik durf het niet te retourneren. Gezien het feit dat ik absoluut niet kreeg wat ik had besteld, is het vertrouwen in deze site minimaal.

17 de marzo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.