Prima bedrijf, betrouwbaar.
Ik heb een bestelling geplaatst,bedrijf heeft snel en netjes gereageerd .
Ik heb mijn bestelling geannuleerd, ook zonder probleem hebben ze dat gedaan. Vriendelijke mensen.
Heel tevreden over van 't Ende.
Aanraden.
No consta que solicite reseñas
Ik heb een bestelling geplaatst,bedrijf heeft snel en netjes gereageerd .
Heel tevreden over van 't Ende.
Aanraden.
Bamboe bestekbakken besteld. Snel en goed geleverd. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Gebruiksvriendelijke website. Groot assortiment.
Zes mini casserolles besteld en vooraf gebeld over de kleur die ik wilde hebben (rood en niet oranje). Was geen probleem men zou deze uitzoeken. Binnen een dag in huis en zelfs mooier dan op de foto van de website. Op de website een egaal gekleurd pannetje. In werkelijkheid een mooi donker randje die de casserolle een mooiere uitstraling geeft.
Fantastisch geholpen, super service, waar vind je dat nog
Goed product, snelle levering en netjes verpakt. Geen verbeterpunten.
Uiterst tevreden!
Ik heb met vragen over een Greenpan airfryer contact opgenomen met dit bedrijf; ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en super adequaat geholpen!!!
Dank hiervoor!
Top artikel, snel geleverd, zeer goed bijgehouden via de mail hoe het er voorstaat met levering enz
Snelle levering, niet duur.
Per mail wordt je netjes op de hoogte gehouden.
Denken met je mee als iets niet zo snel geleverd kan worden.
Super netten Kontakt per Telefon und Mail erlebt!
Más información sobre otros tipos de reseñas.