Till skillnad från andra aktörer på marknaden som bara struntar i sina kunder gällande reklamationer och liknande så är Vapes.se helt fantastiska! Aldrig något strul och dom är fantastiska på kun... Ver más
Efter att jag hade jämfört flertalet sidor för att hitta det utbud och pris som passade mig bäst, hamnade jag på vapes. Jag strulade till min beställning något, men fick blixtsnabbt hjälp trots att de... Ver más
Escrito por la empresa
Köp din vape online på Vapes.se! Störst sortiment av e-cigg och e-juice, med support i toppklass.
Lindhagsgatan 7A, 53140, Lidköping, Suecia
- kontakt@vapes.se
- vapes.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Absolut bästa kundbemötande och mycket…
Absolut bästa kundbemötande och mycket snabb leverans. Helt fantastiskt bra är de även när man har nåt problem. Rekommenderar verkligen vapes.se
Absolut högsta betyg!
Underbar kundservice!
Väldigt väldigt nöjd med kundservice efter ett skrivfel på min order. Märkte skrivfelet efter ordern redan var klar och redo att skickas men det löstes snabbt inom 30 min efter att jag skickade mejl och orden kom ändå fram dagen efter. Rekommenderar varmt detta företaget!
Kundservice i toppklass
Helt fantastisk service och ett kundbemötande i toppklass. Är ganska ny inom vape och har handlat från sidan några gånger. Har haft mycket frågor om smaker mm och personalen har varit så hjälpsamma och tålmodigt lagt ner tid på att hjälpa mig och svara på alla mina frågor. Kommer absolut fortsätta handla härifrån.
Bristfällig info
Det var något fel på min förra vejpapparat och jag prövade att få igång dem genom att byta munstycke och byta den röda coilen. Inget hjälpte så jag kastade den och beställde en ny från Er och den kom på rekordtid. Fungerar bra, men kunde behövas mer info om detta i medföljande förpackning eller separat i det vadderade kuvertet. Tack ändå. Ni får dock bara 3 för det kunde ha undvikits.
Bra info och snabb leverans
Precis startat med påfyllda vapes och hemsidan hade jättebra förklaring på deras produkter, jätte nöjd med mitt val efter all deras info! Har haft MAX 2 dagar leverans vilket gör att jag kommer vara en återkommande kund ☺️
very good shop
support is very friendly, the product is high quality and very good, I order to Norway and I am satisfied with everything, the price is not too high, I recommend it to everyone
this is a very good store:) I make…
this is a very good store:) I make orders many times, if there are any problems and questions about the order, the help service will always answer you, solve your question very quickly. great store 👌👍
Grymt bra service.
Grymt bra service.
-Registrerade mig och ville lägga till en produkt på ordern. De hjälpte mig Direkt och Fick t.o.m. en Liten födelsedagspresent. -En del har Verkligen fattat vad "service minded" betyder. -Vapes.se = Bäst !
Trevligt bemötande och fin…
Trevligt bemötande och fin ersättingsprodukt till supersabb leverans. Återkommer!
Är jättenöjd köp‼️…
Jag var jätte skeptisk först så jag kollade alla omdömen i truspilot, men vart fortfarande osäker på om de va en sida jag kunde beställa på till slut så körde jag ba på och beställde två stycken vapes, de kom efter 3 dagar jätte trovärdig sida har ej testat vapen
Utmärkt kundservice!
Har beställt några gånger från Vapes. Alltid sjukt snabb leverans! Senaste två gångerna har jag beställt engångs vapes. Vissa har tyvärr varit defekta. Har reklamerat utan problem. Haft kontakt med Mikael via mail, och han har löst det snabbt och smidigt. Otroligt bra kundservice!
Snabbt och enkelt.
Varorna överensstämmer med vad jag beställt,orderbekräftelsen kom direkt, rimliga priser och snabb leverans! Kommer definitivt beställa härifrån igen, tack så mycket vape.se!
Väldigt dålig kvalitet man kan bara…
Väldigt dålig kvalitet man kan bara kasta pengar för Dålig grejer 0/10
Bra butik för vapes
Bra butik för vapes. Bra priser och levererar snabbt. Fraktkostnad är dessutom väldigt billig.
Har aldrig haft några problem alls från…
Har aldrig haft några problem alls från detta företag. Ärliga och pålitliga, sköter garanti/reklamation utan tjafs om inte det är handhavande fel. Har även fått skicka tillbaka oöppnade produkter utan någon tjafs, ja det ska man få göra men inte alla företag som sköter det på ett bra sätt.
Snabb återkoppling och hjälp. Stort tack Vapes! 5/5
Perfektion
Otroligt bra kundservice vid frågor. Väldigt skönt att paketet kom dagen efter beställningen. Allting låg säkert och skyddat emot läckage, mm. Jag kommer definitivt att beställa fler gånger.
Bra priser och snabb leverans
Bra priser och snabb leverans. Supernöjd varje gång jag handlat hos er.
Great help when i had a problem with my…
Great help when i had a problem with my pod, they gave me a new one for free and gave me advice on how to use it 10/10 customer service :)
Grymt sortiment. Bra priser och imponerande snabb leverans!
Rubriken säger allt!
Más información sobre otros tipos de reseñas.