Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hurtig levering, Meget dårlig indpakning. Deres Morsø-pander (79Nord) - er fra Kina, det nævnes ikke i deres markedsføring (mon det er lovligt, at de har kongekronen til at pryde deres emballage).... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste anbefalinger havde købt led lys som ikke virkede - Jeg blev betjent af Bente i telefonen hun var så venlig og behagelig at tale med Hun sendte et nyt lys som blev leveret hurtigt Meget fin ser... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da min lysestage (modtaget i julegave) i metal ankom, var den helt mast sammen, trods den var pakket fint og i bobleplast. Selv om det ikke var butikkens skyld, sendte de mig straks en ny. Utro... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg skrev til firmaet kort efter jeg lavede ordren. Jeg bad dem om at annullere ordren, da jeg skulle bruge en ekstra vandflaske og dermed ønskede at lave en ny ordre, så jeg ikke skulle betale for fr... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de limpieza

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Din online forhandler af billigt bestik, porcelæn, engangsartikler, rengøringsartikler, servietter, duge og meget mere. Altid lave priser på duni servietter, P1 bestik, Amalie porcelæn og meget mere. VardeEngrosLavpris.dk

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Købte Duni servietter

Købte Duni servietter, og fandt pletter på dem da jeg åbnede pakken. Skulle bruge dem 2 dage efter til en fest. Kundeservice sørgede for at sende en ny pakke u/b, som jeg havde næste dag.

16 de mayo de 2022

Hej Charlotte

Fantastisk service og gode produkter

Fantastisk service og gode produkter
Bestilte vare og dagen efter modtag jeg.

Kan varmt anbefale og deres kundeservice er 200procent når man kontakter dem

4 de abril de 2022

Hej Jette

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin vare til fornuftig pris

Bestilte 8 fyrfadsstager til en fornuftig pris - hurtig levering og godt pakket ind. Intet at udsætte på købsoplevelsen!

2 de marzo de 2022

Hej Kenneth

Kan virkelig anbefales

Kan virkelig anbefales, varerne kom lynhurtigt, og det er kvalitet det de har 🤗

1 de marzo de 2022

Hej Berit

Kan klart anbefales

Har handlet flere gange hos Varde Engroslager - og hver gang har været en positiv oplevelse - både billigst på prisen OG hurtig levering. Kan klart anbefales.

5 de diciembre de 2021

Hej Rikke
Tusinde tak for den flotte anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super priser og hurtig levering

Super priser. Fandt min vare 800 kr. billigere hos jer. Fantastisk. At min vare så blev leveret allerede dagen efter, er jo bare en kæmpe kæmpe plus.
Varm anbefaling herfra.

14 de octubre de 2021

Hej Katja
Tusinde tak for din fine anmeldelse :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, fine priser og varer

Hurtig levering, fine varer og gode priser!
Bestilte torsdag eftermiddag. Levering lørdag. Alt ser ud som på billeder!
Tak!

7 de agosto de 2021

Hej Laura
Tusinde tak for den flotte anmeldelse :)

En vaks medarbejder.

Stort og godt udvalg til de rigtige priser.
Havde glemt en ting på min ordre, og bestilte den kort efter. En vaks medarbejder ser det - og sampakker ordren og dropper leveringsomkostninger på pakke 2. Anbefales herfra.

20 de junio de 2021

Hej Søren
Tak for din fine anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, varen lever op til forventningen. :-)

14 de abril de 2021

Hej Helene
Tak for din fine bedømmelse :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God overskueligt hjemmeside samt bestillings process. Leveret 2 dage efter bestilling med overskueligt katalog vedlagt. God opfølgning og feed back undervejs. Ikke sidste gang jeg bestiller her

16 de febrero de 2021

Hej Thomas.
Mange tak for din bedømmelse :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet og god service

Jeg har i flere omgange købt bloklys hos Varde Engroslager.
Lysene er i virkelig god kvalitet og til en rigtig god pris.
Ved den sidste ordre var der ikke helt det nødvendige antal på lager, så jeg blev kontaktet, og vi aftalte en anden farve. En meget venlig og imødekommende kundeservice.
Leveringen er desuden meget hurtig.
Varde Engroslager får de varmeste anbefalinger herfra.

29 de enero de 2021

Hej Henrik

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og super god service!

Jeg var på udkig efter en foldbar opvaskebalje og efter en del søgen, fandt jeg at Varde Engroslager havde sådan én, til den bedste pris. Den fandtes i grøn og blå og blev sendt i tilfældig farve, men der stod på hjemmesiden, at man selvfølgelig også kunne skrive en kommentar til ordren og ønske farve, hvorefter de ville sende dette, hvis på lager.

Da det var vigtigt for mig at den var i blå, skrev jeg til dem på facebook, for at høre om den overhoved var på lager i blå. Jeg fik hurtigt svar, selvom det var sen aften og fik besked på at vedkommende ville tjekke lagerstatus næste morgen - og tidligt næste morgen, fik jeg en besked om at den blå var på lager, uden at jeg selv skulle rykke for en opdatering, hvilket var rigtig rart :)

Jeg lagde en ordre med det samme og allerede idag - dagen efter - har jeg modtaget min nye opvaskebalje! Klart et sted jeg gerne handler igen.

14 de octubre de 2020

Hej Sam.
Tak fordi du deler din oplevelse med os - Det sætter vi stor pris på!
Godt opvaskebaljen kom hurtigt frem og vi håber du bliver glad for den :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

HUSK at besøg butikken med super service

Super fin butik både til festen og til hjemmet generelt! Meget kyndig vejledning både til borddækningen også d
a efterfølgende spørger på noget specifikt til hjemmet også - den søde ekspedient tog sig tid til at lytte, hjælpe og finde netop det jeg manglede.

Havde egentlig handlet en dug på nettet som bare skulle hentes- meeen kom hjem med endnu mere - altså af det helt rigtige;-)

Den største anbefaling herfra

10 de septiembre de 2020

Hej Lisa
Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive så fin en bedømmelse.
Og fedt at høre du havde en god oplevelse!
Vi glæder os til at se dig igen :)
Mvh Varde Engroslager.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super let overskuende hjemmeside .

Super let overskuende hjemmeside .. hurtigt service . Tingene er pakker pænt og aflevering nem 👍👍

9 de septiembre de 2020

Hej Susan.
Tak for den fine bedømmelse.
Vi er glade for at høre din ordre kom hurtigt og sikkert frem :)

Kan varmt anbefales

En virkelig lækker butik med ALT til festen eller til boligindretningen. Meget meget venligt, imødekommende og hjælpsomt personale. Det er bestemt ikke sidste gang vi har handlet her.

22 de julio de 2020

Hej Janne.
Mange tak for den fine udtalelse. Det sætter vi stor pris på :)
Vi glæder os til at se jer igen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ansvarsfralæggende- og mangelfuld service

Jeg bestilte 3 slags servietter via. denne hjemmeside - og blev ved modtagelse af min ordre meget skuffet.
Den ene type serviet var krøllet og havde folder, samt havde en anden type serviet ikke den samme farve som på hjemmesidens billede, servietten blev beskrevet som rosa på hjemmesiden, men jeg kunne konstatere den var lyserød.
Jeg henvender mig selvfølgelig til firmaet, da der er tale om mange servietter, samt at servietterne skal bruges til mit bryllup (de skal derved være pæne og i korrekte farver).
Jeg sender billedemateriale af de krøllede servietter, samt sammenligner jeg servietternes farve med det billede som er brugt på hjemmesiden og billede taget af mig. Jeg sammenligner ligeledes de lyserøde servietter med et rosa “farvekort”, hvor forskellen bestemt er at bemærke.
Firmaet kontakter mig telefonisk, hvor jeg bliver mødt af en del bortforklaringer, blandt andet fortæller medarbejderen mig, at jeg måtte forvente krøllede servietter, idet disse var nedsat i pris på hjemmesiden, medarbejderen siger endvidere, at jeg skulle have zoomet ind på billedet på hjemmesiden, da man så kunne se folderne i servietterne.
Jeg forholdte medarbejderen til, at dette fremstod som mangelfuld markedsføring, da det på daværende tidspunkt ikke stod beskrevet på hjemmesiden.
!Fordi en vare er på tilbud, må man da som kunde forvente, at varen er intakt, såfremt andet er beskrevet - hvilket det IKKE var!
Til de lyserøde servietter, kommer medarbejderen igen med en lang søforklaring, omkring farven på servietterne (billedet benyttet på hjemmesiden) ændre sig alt efter, hvilken skærm køberen benytter, medarbejderen mente farven var anderledes på en computerskærm end på en telefonskærm.

Da firmaet har korrekte rosa servietter (medarbejderen sendte mobilt foto af disse på sms til mig) foreslår jeg medarbejderen, at firmaet eftersender 80 servietter som kompensation. Dette svare firmaet slet ikke på, istedet
sender de mig en returlabel, hvorpå firmaet vil betale mig pengene tilbage for mit køb, når de har modtaget varerne fra mig.
Jeg forholder firmaet til, at det er træls, at skulle bruge energi på at pakke og sende deres servietter retur, når der var så mange fejl i én ordre. Det svare de heller ikke på!

Jeg har aldrig mødt et så ansvarsfralæggende firma og vil selvsagt ikke bruge denne hjemmeside igen.

Nb. til andre kunder, husk du kan forvente at deres tilbudsvare er i stykker/ikke optimale -
men det kan du da som kunde også selv regne ud (ironi kan forekomme)!!!

14 de julio de 2020

Hej Simone

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

1. Vi har mange forskellige rosa-farvet servietter, som alle har forskellige nuancer af rosa. Der vil derfor være forskel på farven. Det er den enkelte producent der vælger farven og materialet som servietten bliver lavet af.
Vi har valgt ikke at tilbyde dig 80 nye servietter, da du har modtaget 80 rosafarvet servietter (Præcis som du har bestilt) - Bare ikke i den rosa farvet du havde forestillet dig.
Efter telefonisk kontakt med dig i fredags, fortalte du at servietterne skulle matche en grårosa farve. Derfor anbefalede vi at du købte en grårosa serviet.

2. Det er korrekt at computerskærme/tablets/telefoner ikke kan fremviser farver 100% ens.

3. Vi forsøgte at kontakte dig telefonisk igen i går og indtalte en besked på din telefonsvarer, men vi kunne ikke få fat på dig og du vendte ikke retur.
Vi valgte derfor at sende en returlabel til dig, så du kunne sende servietterne retur uden beregning.

Høj kvalitet

Høj kvalitet. Hurtig levering. Helt tilfreds.

13 de junio de 2020

Hej Kent.
Mange tak skal du have :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.