Rigtig dårlig oplevelse
Rigtig dårlig oplevelse, de ting man bestiller på deres hjemmeside har de ikke på lager!.
Bestilte mandag, varerne kom onsdag. God kvalitet, nem bestilling, gode priser.
Såååå skuffende købte 16 stofservietter vasket efter anvisning…. De ligner farvede stofbleer med en masse trevler når man hiver dem ud af vaskemaskinen 🥵🥵😵💫😵💫og nogle af dem er fuldstændig uden “ bæk/bølge” effekt så 240,- for farvede trevlede stofbleer er ikke billigt i min optik…. En masse pudseklude haves nu🥴
Jeg bestilte en dørmåtte, knagerække, bademåtte og shopper taske på livingbyvibe.dk.
På hjemmesiden står der 1-3 dages leveringstid, og 1-7 dage hvis varen mangler på lager.
Efter 1 uges ventetid, og intet trackingnummer, kontaktede jeg dem på mail, og spurgte ind til hvornår jeg mon fik mine ting.
På en sms svarer de så, at tasken altså var udgået og at det vil tage en uge mere, før de fik dørmåtten hjem.
Så pludseligt over 2 ugers leveringstid, hvilket de ikke har kontaktet mig og fortalt.
Derudover, sælger de ting som er udgået?
Dårlig og ringe service. Vil ikke anbefale.
Ellers virkelig ærgerligt da deres ting er super flotte.
Jeg havde et spørgsmål til en vare jeg havde købt og der kom brugbart svar med det samme.
En shop der virkelig gør et arbejde for kundeservice. Jeg kan kun anbefale.
Jeg bestilte søndag en rød stoflignende rulledug (Airlaid 25 m). Min levering ankom tirsdag, og jeg er yderst tilfreds med kvaliteten. Brugte trustpilot inden bestilling - og hermed mit bidrag ;)
Nem og overskuelig hjemme side.
Varerne er som lovet og til en ordentlig pris.
Rigtig fin kundeservice der svarer hurtigt. Jeg skrev til kundeservice kl 22 om aften, for at være sikker på at mine varer ville komme inden min søns dåb hvor det skal bruges, og jeg fik svar allerede morgenen efter kl 8 :-)
Alt i alt en god oplevelse.
Købte balloner og helium. Ballonerne holdt ikke engang på heliumen i 16 timer.
Livingbyvibe svarer ikke mail
Jeg havde en god oplevelse med at handle her, alt er i den skønneste orden 😀👍
Kundeservice er 100 % i orden
TRYGT STED AT HANDLE ✔️
- Hurtigt afsendelse ved bestilling
- Mange gode varer til fin pris
- Nem og overskuelig hjemmeside
- ved henvendelse til til butikken, giver butikken straks en tilbagemelding som er brugbar 👍
Bestilte en SORT STOFdug. De ringede og sagde, at den ikke var på lager. Blev tilbudt en anden SORT STOFdug.
Jeg modtog en BLÅ TYND dug, der bestemt ikke havde noget med stof at gøre. Pointerede at det ikke måtte være tyndt som papir.
Min søns borddækning til konfirmation, blev ødelagt af at den var blå!
Har for 4 dage siden skrevet en mail, men har intet hørt fra dem.
Ting der ikke er på lager og dårlig service.
Jeg skulle bruge en luksuspapirdug til en barnedåb.
Det er meget svært at vælge farve og kvalitet ud fra få billeder på en hjemmeside (som jeg i øvrigt ikke kendte i forvejen). Jeg googlede bare og fandt den perfekte med stor hjælp fra kundeservice hos 'livingbyvibe'.
Barnedåben kunne ikke være gået bedre, og man skulle ikke tro, at en dug ville få opmærksomhed, men det gjorde den.
Tusinde tak for jeres hjælp og tak for jeres fine måde at behandle min henvendelse på - selvom der kun var tale om en ret lille ordre.
Det blev: Mank dug 25m pebble stone.
Den var PERFEKT!!
Stort knus til jer fra mig
Mega god service.
Havde spørgsmål til et bord, sendte en mail, fik hurtigt svar, og havde bordet få dage efter.
Det hele var bare dejligt nemt!
Alletiders. Jeg bestilte en stor dug-rulle og nogle servietter. Kom hurtigt. Det er åbenbart samme firma som Varde engroslager - men de har bare en pænere version af deres hjemmeside her hos Livingbyvibe :-)
Más información sobre otros tipos de reseñas.