Valorada con 1 estrellas sobre 5

Värdelös apparat handla inte från detta företag!!!!! Beställde dammsugaren, det kom efter ca 10 dagar. När vi skulle montera den, enligt bifogad instruktion, passade inte delarna ihop. Teleskåpröre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

VARNING VARNING!!! Världens sämsta företag har ett namn: Varumarknad är ett företag som är ett riktigt skojjarföretag. Jag köpte 3 handskar med eluppvärmning och ett par av dem hade använts 4 gå... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte en liten lampa som var laddningsbar. Fungerade några laddningar sedan lös den inte trots fullladdad. Ville att jag skulle skicka en video… Väggen är förstörd då det inte går att lossa tejpen... Ver más

1,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,9

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snöskydd

Jag fick hem snöskydden nyligen och blev verkligen nöjd. Varumärket har betydligt lägre priser än andra företag, och kvaliteten är på topp. Leveransen dröjde, men ägaren Diana, som svarar kunder, är väldigt trevlig och löser alla problem proffsigt. Jag fick nästan 10 % kompensation för tre dagars fördröjning. Mycket bra!

23 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ett oseriöst företag med falsk…

Ett oseriöst företag med falsk marknadsföring.
Varan som levererades var inte samma som på bilden på hemsidan samt att det saknades delar. Varan fungerade även inte som den skulle.
Vid kontakt med kundservice var de nonchalanta, hade dålig attityd och oseriösa. Vid retur fick jag höra att hen på kundservice skulle ge den vidare till en kompis eller släkting.
Rekommenderar inte köp från denna sida eftersom det är falsk marknadsföring samt dåligt bemötande med nonchalant attityd och oseriöst bemötande av kundservice.

1 de noviembre de 2024

Varning för varumarknad.com

Varumarknad.com vägrar ta emot reklamation av defekt vara. Jag hänvisade till konsumentklöplagen, men Diana på kundtjänst svarar spydigt och insinuerar att jag försöker lura dem på ny vara.

Så tråkigt, men ser att jag inte är ensam om att vara missnöjd med företaget.

20 de noviembre de 2024

Hej Vi har beställt ett paket genom DHL

Hej Vi har beställt ett paket genom logistikföretaget DHL av Varumarknad .se som dom skickar till ett ombud 2 mil ca från Centrala Uppsala där vi bor. Vi har två DHL ombud nära där vi bor dit man kan cykla på ca 10 minuter. Vi har i God tid kontaktat företaget där ett ombud Diana säger att det ligger utanför deras kontroll och att det är Logistikföretaget som helt själv väljer leveransplats. Således enligt Varumarknad är det logistikföretaget DHL som bär hela ansvaret för att paketet skickas till förorten Bälinge Mosse?
Omdömet gäller DHL.

13 de noviembre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra kundmottagande

Produkten passade inte till 100%. Inga problem, återbetalning direkt.
Så glad när man blir bemött på trevligt sätt och att allt löser sig.

24 de octubre de 2024

OBS!

Kolla in deras retur- och reklamationspolicy. Typiskt mönster för scamföretag. Varning!

20 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte en huvudvärk/migrän mössa från…

Köpte en huvudvärk/migrän mössa från dem, fick hem den och när jag öppnade förpackningen så såg mössan inte alls som på bilden de har på sin hemsida. Var en liten billig mössa med gelé inne som efter bara någon dag flyttat på sig och nästan blivit en klump. Och när man kollar recensioner för mössan på deras hemsida så är det personer med mössa som har loggan förutom en som hade en helt annan logga. Blev så förvirrad! Tills jag googlade och såg att bilderna är från AMAZON och mössan ska ha gelé på båda sidorna, men den jag fick hade bara en sida och baksidan var bara tyg! De använder alltså andra bilder för att lura sina kunder att tro att det är samma och att den funkar jättebra! Falsk marknadsföring!!! Köp ej!! Kommer aldrig köpa något från dom igen!!

4 de septiembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.