Ik werk al zeker 15 jaar met Varuvo en ben altijd heel tevreden met de service, dus daarom 5 sterren! ECHTER, de nieuwe website ziet er leuk uit maar is totaal niet gebruiksvriendelijk. Voor mijn... Ver más
La empresa ha respondido
Het aanbod is ruim en de service uitstekend. Bij het verpakken van de bestellingen gaat nog wel eens iets fout, maar wordt dan weer snel en correct afgehandeld. Ook bij de bezorgdienst (PostNL) gaat... Ver más
Enorm assortiment drogisterij producten, reform en voedingssupplementen. Goede prijs. Super snelle levering. Komt bijna nooit voor, maar als er iets mis gaat met de bestelling wordt het snel opgelost... Ver más
Bestel al tientallen jaren bij Varuvo, altijd tevreden. Maar nu met de nieuwe website is bestellen een doffe ellende aan het worden. Voorheen duidelijk, nu een zoekplaatje dat onnodig veel tijd kost.... Ver más
La empresa ha respondido
Heb je een vraag over onze website, onze service of over een product? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via onderstaande contactgegevens. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur
Bosberg 41, 7271 LE, Borculo, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Varuvo is betrouwbaar. je plaatst je bestelling en de volgende dag wordt het geleverd. De bestelling komt volledig overeen met wat je besteld hebt.
Al jaren onze groothandel als kleine ondernemer. Vandaag bestellen is morgen leveren, op een uitzondering na dat het een dagje later komt.
Groot assortiment, snelle levering, dat is fijn.
Het is onhandig en eigenlijk niet meer van deze tijd dat er geen track and trace code wordt gestuurd. Tijdstip van levering is daardoor altijd ongewis en beperkt je in de dagplanning.

Respuesta de Varuvo
Communicatie heel gemakkelijk.
Goed bereikbaar, prettig contact, snelle oplossingen (waar mogelijk).
Goede service als er iets mis gaat.
Groot assortiment
Er zijn veel producten verkrijgbaar, maar het assortiment kan zeker breder.
Een groot punt ter verbetering is de zoek machine; die is en blijft heel lastig; er hoeft maar 1 lettertje anders te zijn of de naamgeving van het product is iets anders dan het in het Varuvo systeem staat vermeld, en dan krijg je al het bericht: 'geen resultaten gevonden'

Respuesta de Varuvo
Ik maak al lange tijd gebruik van de diensten van Varuvo en daar ben ik zeer tevreden over. De leveringen worden snel bezorgd. De mogelijkheid tot chatten is heel fijn en gebruiksvriendelijk
Altijd netjes geleverd en als er iets niet klopt wat ik in al die jaren 1x gehad heb, wordt het meteen goed opgelost.
Mijn recente ervaring met bestellingen, leveringen, facturering is volkomen gelijk aan de ervaring van de laatste jaren en valt samen te vatten onder:
VOORBEELDIG
Altijd supersnelle complete levering. Heel fijn!
Mooi assortiment, goede bereikbaarheid voor als er wat is met een bestelling.
Fijn snelle levering. Minimaal bedrag voor verzendkosten is NU goed te doen .
Hele fijne groothandel die snel levert. Het assortiment is groot en daarom handig als je maar een paar producten nodig hebt van een leverancier. De minimale bestelorder zonder verzendkosten is ook goed te doen. En fijn om te betalen middels automatische incasso,
Het is efficiënt en goede kwaliteit. Zorgvuldige verpakking en aangename prijzen. Ondersteund door een goede brochure. Varuvo denkt aan alles.
Jullie zijn altijd vriendelijk, lossen dingen keurig op en leveren snel en goed. Ga zo door!