Varuvo Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik werk al zeker 15 jaar met Varuvo en ben altijd heel tevreden met de service, dus daarom 5 sterren! ECHTER, de nieuwe website ziet er leuk uit maar is totaal niet gebruiksvriendelijk. Voor mijn... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het aanbod is ruim en de service uitstekend. Bij het verpakken van de bestellingen gaat nog wel eens iets fout, maar wordt dan weer snel en correct afgehandeld. Ook bij de bezorgdienst (PostNL) gaat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enorm assortiment drogisterij producten, reform en voedingssupplementen. Goede prijs. Super snelle levering. Komt bijna nooit voor, maar als er iets mis gaat met de bestelling wordt het snel opgelost... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestel al tientallen jaren bij Varuvo, altijd tevreden. Maar nu met de nieuwe website is bestellen een doffe ellende aan het worden. Voorheen duidelijk, nu een zoekplaatje dat onnodig veel tijd kost.... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Droguería mayorista

Escrito por la empresa

Heb je een vraag over onze website, onze service of over een product? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via onderstaande contactgegevens. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

27 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima assortiment en wat aandachtspunten

Soms duurder dan bv deonlinedrogist.nl
Geen Track & tracé bij de verzending.

Positief:
snelle levering
groot assortiment
papieren verzamelfactuur

Tip:
Fijn zou zijn 1x per maand incasso van de verzamelfacturen.

27 de abril de 2024

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We nemen je genoemde punten serieus en zullen deze dan ook meenemen in ons verbeteringsproces. Op dit moment werken we hard aan een gloednieuwe website die binnenkort live gaat. Deze upgrade zal zorgen voor het verbeteren van het algemene functioneren van de website. Mocht je tegen die tijd feedback voor onze nieuwe website hebben, dan horen wij dat graag. Op die manier kunnen we blijven verbeteren en jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk maken.

Met vriendelijke groeten,

Ja voor mij is het goed

Ja voor mij is het goed. De service en snelheid is goed. Het contact en eventueel feedback wordt serieus genomen en dat is mega fijn

27 de abril de 2024

Hoi Annelot,

Hartelijk dank voor je feedback. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service, snelheid en het contact dat je met ons hebt gehad.

We begrijpen echter je opmerkingen over de website en de zoekfunctie. Op dit moment werken we hard aan verbeteringen, waaronder een upgrade van onze website die binnenkort live gaat. De zoekfunctie zal worden verbeterd en de website zal in het algemeen gebruiksvriendelijker zijn.

We hopen dat deze verbeteringen jouw ervaring met onze website zullen verbeteren. Mocht je in de toekomst nog suggesties of feedback hebben, dan horen we dat graag. We blijven ons best doen om onze diensten te verbeteren en je een fijne winkelervaring te bieden.

Met vriendelijke groeten,

Uitstekend

Bestellen gaat gemakkelijk, verzending gebeurrt vrijwel altijd volgens planning, verpakking is zorgvuldig, en gaat er iets mis, dan is de klantenservice uitstekend!

12 de abril de 2024

Uitstekende en vriendelijke…

Uitstekende en vriendelijke klantenservice. Dit geldt niet voor een bepaalde datum maar die service is eigenlijk aldoor zo voortreffelijk.
O ja, laten we niet vergeten dat het bestelbedrag van minimaal € 75,- zeer op prijs wordt gesteld.

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Grote keuze aan produkten en je bestelt vandaag en krijgt morgen geleverd. Goede klantenservice ook, mocht het mis gaan of wanneer je vragen hebt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Totaalleverancier op het gebied van gezondheid

Varuvo is een groothandel waar je een ruim assortiment van belangrijke natuurgeneesmiddelen, voedingssupplementen, therapeutische producten en zelfzorgmedicatie kan vinden, ook een ruim assortiment die biologisch en/of glutenvrij zijn. Eenvoudig online te bestellen en heel snel in huis.

Verleende service.

De ene dag bestellen, is de volgende dag in huis. Uitstekend.

Het gebeurt toch wel regelmatig dat een middel niet op voorraad is, en dat kan dan soms heel lang duren voordat het weer geleverd wordt. Dit is vervelend voor patienten die al met een middel bezig zijn, en dan weer over moeten stappen naar iets anders.

15 de abril de 2024

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring met onze service. We vinden het erg fijn te horen dat je onze levering erg positief beoordeelt!

We doen ons best om onze voorraad nauwkeurig te beheren en op peil te houden, maar helaas kan het wel eens gebeuren dat bepaalde producten langer niet op voorraad zijn door onvoorziene omstandigheden.

Mocht je specifieke vragen hebben over voorraadbeschikbaarheid of als er iets anders is waarbij we je kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Over Varuvo

Varuvo heeft een groot assortiment
Varuvo levert snel
Varuvo geeft goede informatie
Varuvo gaat professioneel om met klachten
Klachten worden correct en snel afgehandeld

21 de abril de 2024

Top bedrijf

Fijn bedrijf, nette levering en vooral heel snel. Problemen zijn er vrijwel nooit qua levering maar als ze er zijn, worden ze keurig opgelost! Ik raad dit bedrijf zeker aan!

19 de abril de 2024

8 consejos para escribir buenas reseñas.