Varan jag beställde fanns inte i lager, men det visades inte på hemsidan. Jag betalade med swish. En kort stund senare fick jag ett trevligt mejl med ursäkt och erbjudande om annan vara om jag ville.... Ver más
Snabb leverans och bra paketerat. Hade det vi behövde för att skapa begravningsdekoration. OBS, vi köpte ett stort hjärta som blev jättefint, men vi lutade det mot kistan och hade det inte plant mot... Ver más
Jag köpte 2 gravlyktor & en gravvas. Är väldigt imponerad över både pris och kvalitet på lyktorna och vad gäller er webshop/fraktalternativ etc så var det inga problem alls. Bra leveranstid, bra embal... Ver más
Väldigt snabb service och respons. Enkelt att få hjälp och snabb leverans. Förvånad över att bli så professionellt bemött. Vanligtvis brukar företag idag inte ha någon fungerande kundservice när man h... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Växtkompaniet.se är en nätbutik som sedan starten 2016 tillhandahåller privatpersoner och företag konstväxter, floristmaterial och trädgårdsdekorationer samt andra produkter inom trädgård & utemiljö. Snabba leveranser och en hjälpsam kundservice är självklart för oss! Kontakta oss hej@vaxtkompaniet.se 070-663 63 34 Ekenäsvägen 1a 863 36 Sundsbruk Sverige
Ekenäsvägen 1a, 86336, Sundsvall, Suecia
- 070 663 63 34
- hej@vaxtkompaniet.se
- vaxtkompaniet.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Murgrönan var jättefin men tyvärr…
Murgrönan var jättefin men tyvärr saknades blad på två ställen av grenarna.
Med vänlig hälsning,
Ann-Chatrine
Utmärkt och bra kommunikation från…
Utmärkt och bra kommunikation från beställning till slutleverans.
Jätte smidig leverans till dörren
Jätte smidig leverans till dörren. Och sakerna jag beställde såg precis ut som på bilderna 🤗
TOPPEN
TOPPEN
Stort urval till myckey bra priser.
Snabb leverans.
INGET ATT KLAGA PÅ TOPPEN
Bra information per mail på paketets…
Bra information per mail på paketets resa från beställning till leverans, samt sms när paketet stod utanför dörren (var ej hemma då, men fick veta att det anlänt)
Väldigt bra upplevelse
Trevlig hemsida! Väldigt bra underkategorier och lätt att hitta material. Smidiga betalsätt och super snabb leverans efter betalning! Kommer garanterat beställa mer saker ifrån Växtkompaniet i framtiden!
Jag är mycket nöjd med mina varor
Jag är mycket nöjd med mina varor, jag har nu köpt flera växter som ser äkta ut.
Bra och snabb leverans.
Bra och snabb leverans.
Hade hoppats på ett utbud av lite större vita eller vitmarmorlika knästående änglar för gravprydnader, exempelvis gjorda i polystone eller annat stenmaterial, men hittade inga. Får leta vidare.
Supersnabb leverans
Snabb leverans..
Más información sobre otros tipos de reseñas.