Hele goeie service met bestellen en bezorgen. Van te voren worden duidelijke afspraken gemaakt en nog even gebeld hoe laat ze precies bij de locatie zouden zijn. Het opbouwen ging echter een bee... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had ervoor gekozen om het springkussen zelf op te halen. De medewerkers hielpen goed om het zware springkussen in de auto te krijgen. Eenmaal op locatie, stekker erin… maar we hadden helaas het... Ver más
La empresa ha respondido
We hadden een waanzinnige KINDERWEEK in Werkhoven voor kinderen met brandwonden. Een week vol spelletjes, zwemmen, kampvuur en vooral het ontmoeten van lotgenoten en het verleggen van grenzen. HOOGTEP... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben erg te spreken over de levering mooi op tijd! Wij hebben een dag langer ervan kunnen genieten gelukkig! Zo kon de jarige goed inkomen zonder dat het druk was. Het personeel was duidelijk... Ver más
La empresa ha respondido
Springkussen of attractie huren? ⇒ Dat doe je bij Vcompany Attractieverhuur! ✅ Snelle bezorging ✅ Gemakkelijk & snel online betalen!
Korte Zuwe 2, 3985 SM, Werkhoven, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Super service, ze komen m opzetten en weer afbreken. En zoveel plezier voor de kinderen en de grote kinderen (volwassenen)

Respuesta de Vcompany Verhuur
Super goeie service alles netjes en op tijd geregeld echt een aanrader

Respuesta de Vcompany Verhuur
Duidelijke website. Snelle service. Op-en afbouwen was helemaal volgens afspraak

Respuesta de Vcompany Verhuur
Makkelijk te reserveren, direct reactie, keurig op tijd geleverd en opgezet, met de nodige instructies
Kundig en klantvriendelijk

Respuesta de Vcompany Verhuur
Super service bij bestellen van t springkussen .
Er worden goede afspraken gemaakt qua bezorging .
Wordt nog even van te voren gebeld hoe laat de bezorger er exact is .
Ook weer goede afspraken bij t ophalen .
Was top .
Kinderen hebben erg genoten van t springkussen .

Respuesta de Vcompany Verhuur
Makkelijk, snel en daadkrachtig! Niet praten, maar doen en super meedenkend! Prijs-kwaliteit is meer dan goed.

Top service,
Goed bereikbaar en op het laatste moment nog wijzigingen kunnen doorvoeren.

Respuesta de Vcompany Verhuur
Vcompany communiceert duidelijk door je telefonish te benaderen en het bedrijf komt zijn afspraken na. Ze denken met je mee, doen niet moeilijk als je last-minute toch besluit te kiezen voor verzenden en ophalen. Prijs was inclusief verzenden en ophalen meer dan het dubbele, maar qua gemak en plezier bij de kids en jezelf het dubbel en dwars waard.

Respuesta de Vcompany Verhuur
Flexibel en betaalbaar springkussens huren

Respuesta de Vcompany Verhuur
De bezorgers waar ontzettend aardig,en vriendelijk. Ze hebben het netjes opgezet,en daarna netjes afgebroken. En de kinderen hebben een, leuke dag gehad.

Respuesta de Vcompany Verhuur
Meerdere keren een springkussen gehuurd in de afgelopen paar jaar en altijd goede service gehad! Afgelopen weekend ook weer top!

Respuesta de Vcompany Verhuur
Al meerdere jaren een springkussen gehuurd bij Vcompany. Altijd zo tevreden! Springkussens zijn altijd in hele goede staat en conditie. Kinderen hebben uren lang speel plezier! De communicatie met Vcompany is ook erg goed! Wij blijven hier onze springkussens zeker huren. :)

Respuesta de Vcompany Verhuur
vanaf aanvraag offerte tot en met levering van de stormbanen op Koningsdag alles keurig verlopen. ook 'als het even tegenzit bij het plaatsen' werd alle hulp geboden. top !

Respuesta de Vcompany Verhuur
Makkelijk en snelle levering en groot assortiment aan spullen.
Voor onze kledingbeurs hebben wij kledingrekken gebruikt.
Contact was zeer prettig, er werd meegedacht en bestelling en levering verliep erg soepel.
Mooie stevige kledingrekken die makkelijk in en uit elkaar konden. Medewerkers die het brachten waren ook zeer vriendelijk en behulpzaam.

Respuesta de Vcompany Verhuur
Afgelopen vrijdag het disco springkussen gehuurd en de kinderen hebben ontzettend genoten.
Fijn en vooral behulpzaam personeel.
De site was ook heel duidelijk en daar waren al mijn vragen op terug te vinden.

Respuesta de Vcompany Verhuur
Super goede communicatie, leuke rendier rodeo met een hele fijne, gezellige begeleider.

Respuesta de Vcompany Verhuur
Ik heb een stormbaan gesponsord gekregen en was daar erg blij mee!
Ik werd goed geholpen via de telefoon en mail en ze waren flexibel in het ophalen en brengen!

Respuesta de Vcompany Verhuur
Al meerdere keren bij Vcompany een springkussen gehuurd. Makkelijk via site te regelen. Altijd telefonisch contact over levering en ophalen en altijd blije kinderen op de verjaardagen!

Respuesta de Vcompany Verhuur
Snelle reactie en goed te bereiken.
Levering op tijd en vriendelijke, meedenkende chauffeur.
Alles gericht op de tevredenheid van de klant.

Respuesta de Vcompany Verhuur
Más información sobre otros tipos de reseñas.