Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hele goeie service met bestellen en bezorgen. Van te voren worden duidelijke afspraken gemaakt en nog even gebeld hoe laat ze precies bij de locatie zouden zijn. Het opbouwen ging echter een bee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had ervoor gekozen om het springkussen zelf op te halen. De medewerkers hielpen goed om het zware springkussen in de auto te krijgen. Eenmaal op locatie, stekker erin… maar we hadden helaas het... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hadden een waanzinnige KINDERWEEK in Werkhoven voor kinderen met brandwonden. Een week vol spelletjes, zwemmen, kampvuur en vooral het ontmoeten van lotgenoten en het verleggen van grenzen. HOOGTEP... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg te spreken over de levering mooi op tijd! Wij hebben een dag langer ervan kunnen genieten gelukkig! Zo kon de jarige goed inkomen zonder dat het druk was. Het personeel was duidelijk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Alquiler de castillos hinchables

Escrito por la empresa

Springkussen of attractie huren? ⇒ Dat doe je bij Vcompany Attractieverhuur! ✅ Snelle bezorging ✅ Gemakkelijk & snel online betalen!

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,7

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Buurtfeest Graafdijk! Top geregeld V company, betrouwbaar/ kwaliteit en vriendelijk personeel zowel binnen als buiten.

Van de bestelling tot aan het ophalen top geregeld.
Wij hadden een stormbaan gehuurd voor een buurtfeest, alles werd ruim van tevoren gemeld, telefonisch contact gehad en via de email, De stormbaan werd ruim op tijd afgeleverd en werd de volgende ochtend weer keurig opgehaald. Een vriendelijk betrouwbaar bedrijf waarbij je zeker afspraken mee kunt maken. De kids vonden het top!
We hebben een geslaagde dag gehad mede door de stormbaan.

13 de mayo de 2023

Beste Patrick,

Wat goed om te horen dat het buurtfeest geslaagd was. We zijn blij om te horen dat alles vanaf de bestelling tot het ophalen top geregeld was. We hopen jullie weer te kunnen helpen met het volgende buurtfeest.

De 4e keer weer een succes

We hebben nu voor de 4e keer een springkussen gehuurd bij Vcompany. Iedere keer naar volle tevredenheid.
Het werd door aardige mensen bezorgd en opgehaald. Even van te voren een belletje hoe laat ze er zijn werkt perfect.
Top gedaan jongens en meiden!

6 de mayo de 2023

Beste Maarten,

Goed om te horen dat alle 4 de keren goed zijn verlopen. We kijken ernaar uit om in de toekomst weer met jullie samen te werken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor een kamp met kinderen met een…

Voor een kamp met kinderen met een beperking hebben we vcompany benaderd. Ze hebben ons een stormbaan gesponsord. Alles was tot in de puntjes geregeld.

3 de mayo de 2023

Beste Dirk,

Wat fijn om te horen dat alles goed is gegaan. We hopen jullie graag weer een volgende keer te kunnen zien.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettige club met goed materiaal

We hebben drie springkussens gehuurd op Koningsdag, dat doen we al jaren bij de vcompany.
Prettige club om mee te werken en ook dit jaren waren de kinderen én volwassenen vrolijk aan het springen en schuiven

27 de abril de 2023

Beste Michiel,
Bedankt voor de positieve review en leuk om te horen dat iedereen het naar z'n zin heeft gehad. Hopelijk tot een volgende keer.

XXL springkussen

Ik had een springkussen XXL gehuurd voor een evenement. De communicatie met Vcompany ging heel soepel en ze waren bij elke stap heel duidelijk. Ook waren ze bij de levering erg vriendelijk en behulpzaam.

27 de noviembre de 2022

Top bedrijf

De stormbaan werd op tijd geleverd en weer opgehaald. De bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam. We hadden de stormbaan gehuurd inclusief 1 persoon die hielp met de afbouw. Dat was echt top!

18 de noviembre de 2022

Top service

Goed holpen met afhalen van mijn springkussen die ik gehuurd. Het springkussen was best zwaar maar ik werdt goed geholpen door de medewerkers van Vcompany

4 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

V Company Een goede servicegerichte en meedenkende organisatie.

Op het laatste moment hadden we in het weekend voor een evenement van maandag een springkussen nodig. Ook al was het buiten werktijden. V company heeft zeer servicegericht gezorgd dat we zelfs de dag van te voren het springkussen bezorgd en geheel opgezet verzorgd kregen. Het was voor de Open dag van Wijkcentrum de Kolk in Ede. Wij zijn zeer blij met de zeer goede service van V Company.

23 de octubre de 2022

Hi Bernard,
Wat fijn om te horen dat we jullie nog zo goed hebben kunnen helpen op de valreep. Bedankt voor de positieve review en hopelijk tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top bedrijf! Goede springkussens en soepele voorwaarde/omgang

Top bedrijf met veel keuze! Ik heb niet heel veel ruimte dus heb ik de boerderij met glijbaan gehuurd, (4x3m) dacht ik, voor de verjaardag van mijn zoontje. Ze hebben er de hele dag lol van gehad! Het geld dubbel en dwars waard als je het mij vraagt.

8 de octubre de 2022

Beste Michel,
Bedankt voor de review over ons springkussen boerderij met glijbaan. Wat fijn om te horen dat de verjaardag van uw zoontje succesvol is verlopen. Hopelijk tot een volgende keer.

Geweldig

Top! Zelfs op zondag. Prima service zeker voor herhaling vatbaar! Ook een leuke wipeout binnen kort beschikbaar welke ik zeker ga uit proberen!

16 de octubre de 2022

Beste Anne,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het voor herhaling vatbaar is. Tot de volgende keer.

Nette levering op tijd

Nette levering op tijd. Prima springkussen.
Op tijd ook weer opgehaald.

8 de octubre de 2022

Beste Roel,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed verlopen is. Hopelijk tot snel.

Een bijzondere verjaardag!

Wij hebben voor een groot verjaardagsfeest van onze kinderen het springkussen skihut middel gehuurd.
De kinderen hebben een fantastische dag gehad en het kussen was ruim genoeg om met 6 kinderen in te spelen. Doordat het springkussen overdekt was, heeft de regen geen invloed gehad op het speelplezier.
Wij hebben het springkussen bij locatie Veenendaal opgehaald. De communicatie was duidelijk via telefoon en mail. Voor extra vragen was vcompany makkelijk telefonisch bereikbaar en werder wij vriendelijk te woord gestaan. Een hele goede ervaring en wij raden anderen vcompany zeker aan!

1 de octubre de 2022

Beste Manon,
Leuk om te horen date het grootte verjaardagsfeest zo goed heeft uitgepakt met ons springkussen skihut. Hopelijk tot de volgende keer.

Springkussen nodig? Hier huren

We hebben een springkussen gehuurd voor Burendag. Goede afspraken over haal en brengtijden en prettige medewerkers. Kortom voor herhaling vatbaar!

Beste B van der Drift,
Bedankt voor uw enthousiaste reactie!
Hopelijk zien we u snel terug bij Vcompany Verhuur.

Eenvoudig te reserveren

Eenvoudig te reserveren, goede terugkoppeling, afspraken worden nagekomen. In de pannakooi die we huurden zal een heel klein scheurtje, maar dat had geen invloed op de prestaties. Wel even gemeld: Excuus, en hartelijk dank voor het melden.

Beste Gert,
Bedankt voor de positieve reactie en de terugkoppeling over het scheurtje. We zijn blij om te horen dat het geen invloed heeft gehad op jullie ervaring. Die wordt natuurlijk meteen gerepareerd.

Kinderverjaardag

Voor een kinderverjaardag een mooie springkussen gehuurd bij Vcompany. Helaas door de hevige regenval geen gebruik van kunnen maken, echter de service; het bezorgen, opzetten en ophalen , evenals de communicatie hierover per mail en telefoon is top verlopen!

Beste RH,
We zijn blij om te horen dat de service goed is verlopen. Jammer dat u door het slechte weer geen gebruik heeft kunnen maken van het springkussen. We hopen u snel terug te zien.

Super service, prima springkussen

Goed contact en afstemming vooraf, prima op tijd geleverd en netjes op tijd weer opgehaald. Helaas door erg veel regen weinig gesprongen op het springkussen, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Beste EvW,
Leuk om te horen dat het huren van een springkussen voor jullie voor herhaling vatbaar is. Natuurlijk wel jammer van het weer.... Hopelijk zien we jullie snel terug!

Prima geleverd

Prima geleverd, alles werkte, jammer van het weer maar kinderen dikke lol!

Hi Jade,
Leuk om te horen dat de kinderen veel lol hebben gehad met het springkussen. Inderdaad jammer van het weer, we hopen dat jullie volgende ervaring daarin beter is. Hopelijk tot snel!

Prima op tijd

Prima op tijd. Mooi springkussen. Goede service

18 de septiembre de 2022

Beste Margot,
Bedankt voor het plaatsen van uw 5 sterren review. Hopelijk zien we u snel weer bij Vcompany Verhuur.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betrouwbaar bedrijf, denken goed mee

Echt prettig bedrijf, duidelijke offerte en bij vragen en problemen meedenkend en oplossingsgericht team van mensen. Bij aanpassing van offerte tijdens het traject in ons voordeel vlotte administratieve afhandeling. Kortom, betrouwbaar.

17 de septiembre de 2022

Beste Elise,
Bedankt voor de enthousiaste review. We zijn blij dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij Vcompany Verhuur!
Mvg Vcompany Verhuur

8 consejos para escribir buenas reseñas.